עבור לתוכן

המסלול המהיר לפוטו-ריאליזם: Project Cars הושלם, בדרך לחנויות

Featured Replies

פורסם

מתחרה חדש וממומן קהל על הכביש בקטגוריית סימולטורי הנהיגה רוצה להגיע הכי קרוב שאפשר למסלולי המירוץ האמיתיים

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95-%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%9c%d7%99%d7%96%d7%9d-project-cars-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93/

פורסם

המשחק נראה טוב. אבל עדיין חסר לו קצת כדי להיות באמת פוטו ריאליסטי.

לא ראיתי את כל הסרטונים בכתבה אלא רק את ההשוואה שמסלול סילברסטון. ישר מזהים שהימני זה המחשב.

הוא באמת נראה טוב. אבל עדיין חסר משהו... לא יודע מה אבל עדיין חסר...

פורסם

ההשוואה הייתה הרבה יותר פיירית אם המצלמה שהקליטה את הלולאה האמיתית בסילברסטון, הייתה מיוצבת כמו שצריך, עם פילטר על העדשה ותיקון של הצבעים, וכמובן הקלטה ב-60 FPS כי להשוות 30 ל-60 לא ניתן להשוות.

בנוסף, במשחק המראות בכוונה "לא נכונות" ומראות את ההשתקפות מזווית הצפייה של הנהג, זה אולי מינורי אבל מספיק כדי לשבור את האפקט.

פורסם

כמה זה יעלה לי :\ בטח 60 דולר

העובדה שיש לי G27 כמעט ומחייבת אותי לקנות את המשחק

מאסטו קורסה אני נהנה אבל שילמתי מחיר הגיוני של 20 דולר

מסרטונים של השוואה המשחק הזה ואסטו קורסה די תאומים זהים

אבל כנראה שנצטרך לקנות בכל זאת

באסטו קורסה חסר האלמנט של סינגל פלייר נגד AI

אולי במשחק פה יעשו את זה טוב יותר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
כמה זה יעלה לי :\ בטח 60 דולר

העובדה שיש לי G27 כמעט ומחייבת אותי לקנות את המשחק

מאסטו קורסה אני נהנה אבל שילמתי מחיר הגיוני של 20 דולר

מסרטונים של השוואה המשחק הזה ואסטו קורסה די תאומים זהים

אבל כנראה שנצטרך לקנות בכל זאת

באסטו קורסה חסר האלמנט של סינגל פלייר נגד AI

אולי במשחק פה יעשו את זה טוב יותר

המשחקים לא תאומים בכלל. CARS מכיל גרפיקה אחרת עם עומק פרטים שונה לחלוטין. מבחינת סימולציה, שניהם מרגישים כמו סימולטור, אבל כל כותר בנוי קצת שונה ולכן יש הבדלים, אני חושב שאפשר פשוט להנות משני העולמות. יש אנשים ששופטים לא נכון את CARS. שמתי לב לכמות נכבדה של ליצנים שמעולם לא ניסו אותו, אבל רושמים תגובות נבערות ברשת על טיב המשחק, יש כאלה ששופטים סתם, מאיזה וידאו ביו-טיוב. לקחת את זה עם גרגר גדול של מלח. CARS זה אחד מהכותרים הבודדים שבאמת שווה את תג המחיר המלא שלו.

לגבי אסטו, אני חייב להבין.. מה הכוונה ב "חסר אלמנט של סינגל פלייר נגד AI"? עשיתי באססטו אינספור מירוצים נגד AI... לא כיף כמו מולטיפלייר, אבל ה"אלמנט" קיים.

נערך על-ידי adi518

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים