עבור לתוכן

אני קניתי מארז והלוח אם לא מתאים לו במקום של היציאות מדפסת וכו'.

Featured Replies

פורסם

קניתי מארז:

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0

יש לי לוח אם:

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8LD533.htm

עכשיו, המארז די קטן, יש לי מארז MIDI ATX נוסף, ובכל זאת ההבדלים ביניהם גדולים. משום מה המארז שקניתי הרבה יותר קטן מהמארז

MIDI ATX הישן שלי.

אבל בכל זאת הלוח אם שיש לי נראה לי קטן ומתאים למארז. אני פירקתי את לוח האם והעברתי אותו למארז החדש. אבל נתקלתי בכמה בעיות:

1) במארז החדש אין חוברת הדרכה, ויש עם המארז כל מיני ברגים שאין לי מושג איפה למקם אותם.

2) אני הכנסתי את לוח האם לתוך המארז, אבל איפה שיש בלוח האם את היציאות של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו', אז זה לא התאים למה שמורכב על המארז. מקווה שהבנתם.

מה אני עושה?

פורסם

1) אין הרבה אשפרויות, או שזה נכנס או שזה לא.

2) את הפנל האחורי של כל החיבורים אתה יכול לפרק, הוא תפוס עם ברגים או סתם בכוח. פרק משני המארזים ותחליפ ביניהם

פורסם

אתה בכלל יודע איך מרכיבים לוח אם בטוח מארז?

שמע החלק האחורי שלא מתאים זה חלק שניתן לפירוק (במארז החלון של כל החיבורים מדפסת,מקלדת,כרטיס קול וכו'). אם אני לא תועה עם כל הברגים שקיבלתה עם הלוח גם קיבלתה גם חתיכת ברזל כסופה כזאת אני צודק?

פורסם
  • מחבר

כן אני קיבלתי חתיכה של ברזל עם המארז החדש, אבל כמו שאמרתי היא לא מתאימה ללוח אם. ניסיתי להוציא את חתיכת הברזל שנמצאת במארז הישן, אבל היא לא יוצאת. אני מפחד להפעיל כוח ולשבור אותה.

אני אנסה עוד פעם להוציא אותה היום בלילה.

ואני יודע איך מרכיבים לוח אם ואיפה ממקמים אותו, אבל עם המארז החדש הגיעו כאלה ברגים משונים עשויים מפלסטיק שאין לי מושג איפה לחבר אותם. ויש גם ברגים עשויים מצבע זהב כזה.

וחבל שבמארז החדש שקניתי אי אפשר להוציא את הלוח ברזל שממקמים עליו את לוח האם, זה היה מקל עליי יותר.

כמו שאמרתי, אני אנסה היום בלילה לנסות לחבר את הכל ואני מקווה שאני אצליח.

תודה על העזרה

פורסם

זה לוח אם מאוד סטנדרתי אני לא מבין מה הבעייה בלהרכיב אותו. שמע נראה לי שהברגים האלו מפלסטיק הם מתברגים ךפלטה של המארז איפה שממקמים את הלוח (אתה יודע ארבעה פינות ועד איזה שניים באמצע) הברגים המוזהבים אם אני לא תועה מתברגים לברגים מפלסטיק (הברגים מפלסטיק משמשים כחוצצים). תגיד לברגים מפלסטיק יש הברגה למעלה (על הראש)?

פורסם

הרגים מפסלטיק זה פטנט די נמחד

אתה קודם מרכיב את האומים האלה (היום למדתי איך קוראים להם - Spacers) על הפלטה איפה שאמור לשבת הלוח אם.

על אחד או 2 מהאומים האלה אתה מרכיב את הברגי פלסטיק, ככה שכשאתה מרכיב את הלוח אם הוא יתפס את הפלסטיקים האלה ולא תהיה לך בעיה להכניס את הבורג הראשון (כי הלוח מרקד עד שתוקעים את הבורג הראשון) אחרי זה בשביל לפרק אתה פשוט מבריג אותם החוצה עם פלייר או עם היד.

פטנט די נמחד, אבל אפשר להסתדר בלעדיו

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי מה לעשות עם הברגים

לברגים מפלסטיק קוראים אומים?

ואני אמור להבריג את הברגים מפלסטיק על המוזהבים או ההפך?

ויש לברגים מפלסטיק צד אחד עגול שאותו מכניסים לתוך החור ובצד שני משהו מוזר כזה

והברגים המוזהבים יש לי פה 4 קטנים נדמה לי ועוד שניים יותר גדולים מהם

פורסם

"ברגים מפלסטיק"

זה רגליות שאתה מבריג למארז במקום שלוח הראשי יושב עליו

והחלק השני של הפלסטיק הזה כמו חץ כזה

החלק הזה אמור להיכנס לחורים שיש בלוח הראשי

הברגים המוזהבים זה עוד רגליות שזה כמו הפלסטיקת שמים אותם איפה שהלוח אמור לעמוד

ואז מבריגים לתוכן בורג וככה זה תופס את הלוח

אם זה עדיין לא מובן אני אנסה לעשות לך תמונות ;)

פורסם
  • מחבר

"ברגים מפלסטיק"

זה רגליות שאתה מבריג למארז במקום שלוח הראשי יושב עליו

והחלק השני של הפלסטיק הזה כמו חץ כזה

החלק הזה אמור להיכנס לחורים שיש בלוח הראשי

הברגים המוזהבים זה עוד רגליות שזה כמו הפלסטיקת שמים אותם איפה שהלוח אמור לעמוד

ואז מבריגים לתוכן בורג וככה זה תופס את הלוח

אם זה עדיין לא מובן אני אנסה לעשות לך תמונות ;)

אז יש לי שתי אפשרויות: או לשים את הברגים מפלסטיק או את הברגים המוזהבים?

אני מעדיף את הברגים מפלסטיק אם כך. אבל הצד שלהם, שיש לו צורה של חץ, הוא יוכל להיכנס לחורים של לוח האם?

הוא נראה לי גדול מדי לחורים, אני חושב.

ונגיד שאני שם את הברגים מפלסטיק על המארז ואז מניח עליהם את לוח האם ומסדר את הברגים שיכסו לחורים הנכונים, אז הברגים האלה יוכלו לבד להחזיק את לוח האם על המארז? הברגים מפלסטיק אני מתכוון.

או שאני צריך קודם להניח את הברגים על המארז ואז להכניס את לוח האם למארז ולהתאים את מקומות החורים עם הברגים ואז להבריג עוד ברגים אחרים מברזל על הברגים מפלסטיק?

פורסם

לך לחנות המחשבים הקרובה לביתך ותשלם להם שירכיבו את המחשב, יש לי הרגשה שאתה הולך לעשות לו נזק.

פורסם
  • מחבר

לך לחנות המחשבים הקרובה לביתך ותשלם להם שירכיבו את המחשב, יש לי הרגשה שאתה הולך לעשות לו נזק.

מישהו בא אליי היום ועוזר לי בהעברת החומרה למארז החדש

תודה על העזרה

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה קטנה:

איך אני מוציא את הפנל, שממנו יוצאים החיבורים של המדפסת, עכבר, מקלדת וכו' מהמארז הישן? אין עליו ברגים. אז אני אמור להפעיל עליו כוח? לאיזה צד לדחוף אותו? לפנים המארז או לכיוון הצד החיצוני של מארז?

אני אמור פשוט לדחוף אותו לצד וזהו? זה לא ישבור או יעקם אותו?

פורסם

הוא אמור לצאת לכיוון פנים המארז בלי יותר מדיי כוח תן לו מכה קטנה לכיוון ותבדוק אם הוא יצא לפחות חלקית אם כן תמשיך אם לא תבדוק אולי הכל זאת אצלך זה יוצא כלפי חוץ

מאקסימום אם זה יתעקם טיפה אפשרי ליישר את זה אל תדאג

פורסם
  • מחבר

הוא אמור לצאת לכיוון פנים המארז בלי יותר מדיי כוח תן לו מכה קטנה לכיוון ותבדוק אם הוא יצא לפחות חלקית אם כן תמשיך אם לא תבדוק אולי הכל זאת אצלך זה יוצא כלפי חוץ

מאקסימום אם זה יתעקם טיפה אפשרי ליישר את זה אל תדאג

טוב, תודה אחי

אני אנסה לעשות את זה בעוד שעתיים

אין לי כוח עכשיו לפרק את כל המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים