עבור לתוכן

מחפש דרך להפוך HDD חיצוני לאלחוטי

Featured Replies

פורסם

שלום.

קודם כל- אני לא הייתי בטוח לאיזה פורום לשייך את זה, אשמח אם תעבירו לפורום הנכון.

יש לי HDD חיצוני. הייתי רוצה לשים עליו סדרות וסרטים באיכות טובה ולראות בבסיס כשיש זמן פנוי.

קניתי כבל OTG לטלפון (LG G2) שמאפשר חיבור כל התקן USB למכשיר. חיברתי את הHDD דרכו לטלפון, והופתעתי לגלות שקצב העברת המידע שקיבלתי היה כ - 1MB/s. קצב זה נמוך מידי ואינו מאפשר צפייה חלקה בתכנים באיכות גבוהה יחסית. ניסיתי לחבר עוד אמצעי אחסון וגם להחליף ROM , אך התוצאה נשארה זהה - כניראה שהבעיה בטלפון.

אני עדיין רוצה, בצורה כלשהי, לחבר את ה HDD לטלפון.

חשבתי על הפיתרון הבא. לקנות ראוטר סיני כזה:

http://www.aliexpress.com/item/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-B-G-300Mbps-Network-Wifi-Router-Expander-W-ifi-Antenna/32258198418.html

שיש לו, כך נראה, חיבור USB, ופשוט לחבר אליו את ה HDD ומהצד השני הטלפון יתחבר ב WIFI.

הייתי רוצה לדעת, לפני שארכוש, האם לדעתכם מדובר בפיתרון טוב מספיק לצורך שלי, ואם מישהו התנסה בפיתרון דומה, אשמח לדעת מה מהירות ההעברה שאני אמור לצפות לה.

יש לציין כי כאשר אני מתחבר עם הטלפון לראוטר הביתי שלי (שגם הוא תומך במהירות של 300mbps) אני מקבל מהירות העברה של 10-12MB/s מהטלפון למחשב, שזו מהירות מעולה לצורך שלי. אך הראוטר הקטן שמצאתי הוא זול, אז למרות שגם עליו כתוב 300mbps, אני לא יודע אם אני יכול לצפות למשהו כזה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים