פורסם 2015 באפריל 1610 שנים קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7צירפתי לכידת מסך מהתוכנה
פורסם 2015 באפריל 1710 שנים 1. בלי לדעת באיזה מחשב מדובר, ובפרט באיזה מעבד, זו בעיה לדעת מהו המתח המומלץ עבורו.2. מתח של 1.7V למעבד מודרני של אינטל זה מאד גבוה. אני מציע שתבדוק בביוס את הערך האמיתי, שכן יכול להיות שהתוכנה "מזייפת" (במתח כזה טמפרטורת המעבד אמורה להיות גבוהה מ-35 מעלות, ובכלל יש סיכוי שהמעבד עצמו יישרף)
פורסם 2015 באפריל 1710 שנים מחבר לא הגדרתי OCאני יחזיר לכם תשובה מה רשום בביוס במוצאי שבת בתקווה שאני אמצא את המקום הנכון בביוס שבת שלום
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים איזה מחשב בדיוק קנית? מה הדגמים של הרכיבים? מתח של 1.7V למעבד אינטל נראה לי דיי גבוה. בנוסף אני רואה שהמתח לזיכרון הוא 1.65V.אני מסכים עם shimonta - תוודא שהביוס מעודכן לגירסה האחרונה ותאפס אותו (זה אמור לבטל כל המהרה שאולי בוצעה).
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים מחבר עדכנתי את הביוס וזה לא עזרהזכרונות עובדים בXMP ובגלל זה הם על 1.65לגבי המעבד לא מצאתי שום מידע על מה המתח שאמור להיות לוכדאי לשנות באופן ידני? .. ולכמה?- - - תגובה אוחדה: - - -מצאתי את המידע הזה באינטרנט :בנוסף אני מצרף לכידת מסך של CPU-Zיש מצב שזה דגימה של משהו כללי או שקרי שלא הבנתי נכון
פורסם 2015 באפריל 1810 שנים אן לך מה לדאוג זה לא המתח של המעבד זה מתח LLCׁ והוא נורמלי לגמרי, המתח שלך עומד על 1.08V שזה לגמרי בסדר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.