פורסם 2015 ביוני 1710 שנים אין דרך לפתוח את הדלת האחורית של הטיטאן כמו בקונסולות?יש כלי טיס אחר שמאפשר נשיאה של כלי רכב? (חוץ מהמסוק תובלה)
פורסם 2015 ביוני 2210 שנים אני לא יודע מי ולמה אבל בבקשהhttps://gifsound.com/?gfycat=GrandioseInsignificantHairstreak&v=MHpSfkVI9D0&s=11
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים אני אשמח לעשות CRIMINAL MASTERMIND דבר איתי בסטים אני רוב הזמן זמין שם האמת שאני לא מתחבר לשם בכלל חחח נראה אם נמצא עוד 2 אנשים ואשלח לך ה.פ בפורום
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים האמת שאני לא מתחבר לשם בכלל חחח נראה אם נמצא עוד 2 אנשים ואשלח לך ה.פ בפורוםאני גם רוצה לסיים עם זה הבעיה שאני בתקופה של הגשות עכשיו למכללה. שבוע וחצי ואני דיי פנוי.
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מעולה, בכל מקרה צריך זמן גם כדי לתרגל את ההיסטים עצמם כצוות בלי קשר לELITE CHALLENGE או לא..ככה שזה לא יהיה בקרוב.בנתיים תנסו לעלות כמה שיותר רמות (יותר HP) חסר עוד אחד!
פורסם 2015 ביוני 2410 שנים מישהו יודע מה הולך עם ההשקעות במשימות של לסטר? עשיתי אחד לאחד מה שראיתי בסרטונים ביוטיוב.. בהתנקשות השנייה, השקעתי בחברות סיגריות.. התשואה בדבונייר הייתה קלה, לההשקעה בחברה השניה נפלה חזק ולא עלתה.. מה הולך עם זה?- - - תגובה אוחדה: - - -השקעתי בlcn
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים מעולה, אז אנחנו 4. אוסיף אתכם היום למשחק, ובנתיים ננסה לעלות רמות. עד שלכולם יתפנה סופ"ש 1 או אפילו 2 כדי לעשות את זה (אחד לתרגול אני מניח ואחד "על אמת") תנסו לעבור את רמה 50 לפחות כי ההמלצה היא רמה 100.
פורסם 2015 ביוני 2510 שנים בסרטונים ביטיוב זה נראה שמיד עולה ב80% וישנתי כמה פעמים.. לא עזראז אולי פיספסת.תטען שמירה ותתחיל מההתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.