עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני רואה עדיין לא סידרו את הזמני טעינה הנוראיים? אפילו על SSD זה לקח לי עכשיו משהו כמו 2 דקות להכנס למשחק...

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אני רואה עדיין לא סידרו את הזמני טעינה הנוראיים? אפילו על SSD זה לקח לי עכשיו משהו כמו 2 דקות להכנס למשחק...

למה הנחת שזמני הטעינה הם בגלל הדיסק?

אני מלכתחילה התקנתי על SSD (לפטופ) והיו לי זמנים ארוכים.

אני חושב שזה בא מהשרתים שלהם.

אולי לוקח הרבה זמן "לסנכרן" את השחקן המצטרף עם הסשן הקיים?

פורסם

העברתי את המשחק לHDD.

10 שניות לא שוות 65 ג'יגה על הSSD שכבר כמעט נגמר לו המקום...

פורסם
למה הנחת שזמני הטעינה הם בגלל הדיסק?

כי בד"כ זה הדבר העיקרי שמשפיע על זמני טעינה.

באונליין כמובן יש אקסטרה זמן של סנכרון עם השרת, אבל זה בטוח לא צריך לקחת מעל לדקה, ואני בספק שזה צריך אפילו מעל ל- 30 שניות...

פורסם

בישיבה רצופה אין מצב.

אפשר להתנתק בין הייסטים ומשימות.

פשוט, כנראה אסור למות בכלל, לא משנה מה.

יש מעוניינים?

אגב, יש דרך קלה להעביר את המשחק ל-HDD? אם אין באמת יתרון, באמת חבל לי על המקום היקר הזה.

שמתי לב שהטעינה המעבד אצלי על 100%

פורסם
כי בד"כ זה הדבר העיקרי שמשפיע על זמני טעינה.

באונליין כמובן יש אקסטרה זמן של סנכרון עם השרת, אבל זה בטוח לא צריך לקחת מעל לדקה, ואני בספק שזה צריך אפילו מעל ל- 30 שניות...

מסכים איתך לחלוטין.

אני לא מבין גדול בזה אבל לפי התגובות ברשת, זמני הטעינה הם גבוהים ללא קשר למפרט שעליו רץ המשחק.

פורסם

אגב, יש דרך קלה להעביר את המשחק ל-HDD? אם אין באמת יתרון, באמת חבל לי על המקום היקר הזה.

עשיתי את מה שאני עושה באוריג'ין, פשוט מעבירים לhdd את התיקייה של המשחק, ואז דרך linkshellextension עשיתי junction מהתיקייה בssd לתיקיה בhdd.

מדריך וידאו כי אני לא חושב שהסברתי את זה כל כך טוב(המדריך על משחקי אוריג'ין אבל העקרון זהה)

פורסם

שיחקתי אתמול קצת באונליין והמשחק פשוט לא תופס אותי. הסינגל היה מעולה, אבל האונליין פשוט לא עובד בשבילי משום מה. אחרי חצי שעה של משחק פרשתי ל bf4...

אולי ההייסטים יותר מעניינים מהאונליין הרגיל, לא יודע. אבל בשביל זה להתחיל צריך לעלות רמות, לקנות נשקים ורכבים, לצבור תחמושת...

פורסם

באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים.

יש לכם באונליין משימות בדיוק כמו בסינגל. בכל רמה נפתחת לכם עוד בוכטה של משימות חדשות.

תתקשרו לכל הCONTACTS שלכם ותבקשו מהם משימות ותעשו אותם עם אנשים מהאונליין ככה תעשו גם כסף וגם תעלו רמות

אני ברמה 52 ויש עוד ים משימות שלא פתוחות לי וים משימות שעדיין לא עשיתי. מה ההבדל מהסינגל שאתם כ"כ נהנים ממנו? רק תוספת העלילה. שאגב, היא לא שיא המעניינת, אבל זה כבר עניין אחר.

פורסם

זה ממש לא אותו דבר OREO אל תשכח שבסינגל החוויה חלקה בלי זמני טעינה מציקים ועם AI וסקריפטים מתוכננים מראש.

באונליין זה הרבה יותר מתסכל אלא אם כן אתם כמה חברה שמריצים רק אתם משימות.

אני אומר לך תאמת חוץ מרייסים אני כמעט ולא עושה שום דבר באונליין אני גם באופן אישי התאכזבתי, ציפיתי למשהו גרנדיוזי יותר אבל כנראה שפשוט הציפיות שלי גדולות מידי.

פורסם

האון ליין זוועה. פרשתי משם ל-BF4 אחרי שנטשתי אותו איזה חצי שנה (חוסר זמן, GTA V סינגל...)

עד שהכל נטען, אתה מצטרף לאיזה הייסט ומישהו יוצא באמצע או מחכים 5-10 דקות שאנשים יצטרפו כדי להתחיל וכל מיני דברים מעצבנים כאלה.

מוציא את החשק לחשוב על GTA V במולטי אפילו...

אתה רוצה, כמו BF4, לבחור שרת, להיכנס, לשחק. זהו. לא שיקח לך חצי שעה רק להצליח להתחבר לאיזה שרת ואולי לאיזה הייסט.

פורסם

משימות לא מעניינות ובלי הסבר למה הולך שם - לך תהרוג את קבוצת האנשים במקום x, תגנוב לי את הרכב y וכו׳. למה? כובע.

זמני טעינה גובלים בטימטום. למה לוקח לי 3-4 דקות להכנס למשימה? למה אחריה אני צריך לחכות עוד 2-3 דקות כדי לחזור ל free roam? ולחכות ולחכות ועוד לחכות...

קהילה נוראית. אנשים לא רוצים לעשות כלום מעבר ללירות בעוברים ושבים שזה כבר בעיה בפני עצמה. ולדוגמה אני מנסה לארגן משחק עושה הזמנה אוטומטית כדי שיזמין את כל מי שבסשן, ואף אחד, פשוט אף אחד, לא מצטרף גם אחרי ה 2 דקות שהוא מגדיר לי לחכות לשחקנים. הכי הרבה שהצטרפו אלי היה בנאדם אחד שעבר ל on call

אני גם לא רואה אפשרות להצטרף לסשן משימה/משחקון קיים. אני בטוח שמישהו כרגע באיזה משחקון death match או משהו, אבל אין לי אפשרות להצטרף

פורסם

בינתיים לקוות שקליינטים חיצונים יעשו את העבודה במולטי כמו (FiveM, והדוגמא הכי טובה משהו בסגנון SAMP).

עד אז רק רייסים וגם בקושי..

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני מאד נהנה במולטי. גם עכשיו.

תמיד אני רוצה להרוויח יותר כסף, לקנות יותר מכוניות, נשקים ודירות ותמיד אני לא מסתפק במה שיש לי. אוליי זה מה שמושך אותי כל-כך.

מה שכן מעצבן זה זמני הטעינה ושאין מספיק תנועה וזה לא דומה לסינגל.

מצדיק מאד גם את d30DK:

כמו BF4, לבחור שרת, להיכנס, לשחק. זהו. לא שיקח לך חצי שעה רק להצליח להתחבר לאיזה שרת ואולי לאיזה הייסט.

אם הייתה לי האפשרות הזאת זה פלוס מטורף וחוסך לי הרבה זמן וכניסה להייסטים לא רצויים.

רוקסטאר, לתשומת לבכם. *אחמ* GTA VI *אחמ*

פורסם

אני באמצע הסינגל ונראה לי שאנטוש באמצע לטובת arkham knight... אין כמו משחק סינגל מושקע ברמה כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים