עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

כן אפשר להגדיר בהגדרות של shadowplay ב experience איפה יופיעו הסימונים עם אפשרות לכבות אותם.

עוד אפשרות במשחק עצמו להגדיר safe zone (בהגדרות תצוגה) כדי שה ui לא יוסתר

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
כמה זמן להערכתם לוקח לעשות את זה?

אני מנחש שהרבה זמן.

צריך גם שיהיה לך רכבים טובים ונשקים עם מלא תחמושת (כמו שרואים בסרטון שגיא שם)

נראה לי שחייב לעשות מלא הייסטים וג'ובים של אנשים אחרים כדי לצבור כסף ולעלות רמות ורק אז לעשות את שלך.

מי שכבר עשה את ההייסט הראשון שלו ומת אפילו פעם אחת אז הלך הבונוס

פורסם

תודה אילן,

אני אנסה.

פורסם

איזה שלט הכי מומלץ למשחק? מבחינת קלות החיבור וההגדרות. אקסבוקס 360? או עדיף כבר לקנות של אקסבוקס וואן? (יש לי פלייסטיישן 3 ככה שבשני המקרים אני קונה שלט)

פורסם

לי יש לוג'יטק F510.

אני מאמין שהוא שילוב של השלבים של האקבוקס והPS...

הכל פלאג אנד פליי. ההגדרות הדיפולטיביות מאוד אינטואיטיביות ונוחות למשחק. (גם השלט עצמו נוח מאוד).

פורסם

כל שלט שעובד עם xinput יעבוד בלי בעיות.

360 ו one הם שלטי xinput ולכן יעבוד היישר מהקופסא (כנל גם ה f510 - יש לו מתג להחליף בין xinput ל direct input)

פורסם

השאלה מה קורה עם ה-bindings כי אין לי סבלנות להגדיר הכל ידני ואני יודע שלאקסבוקס הקונטרולר מוגדר

פורסם

בכל שלט xinput ההגדרות זהות

X=x בכל השלטים. זה סטנדרט.

כל ההגדרות שיהיו הן זהות לשלט של 360. יש במשחק כבר הגדרות מוכנות

פורסם

אני גם משתמש ב-F510, וזה פשוט תענוג.. בכל המשחקים זה מגיע מקונפג מהקופסא בלי בעיות.

פורסם

בדיוק אני עם פרנקלין ולסטר שלח אותי למלון.. יצאתי כדי לא להתחיל את המשימה הזאצ, כי אני רוצה לעשות קודם את המשימה ההיא שדיברתם עליה פה.. איך מגיעים ל Portola Drive?

מה מקבלים מהמשימה הזאת?

פורסם
בדיוק אני עם פרנקלין ולסטר שלח אותי למלון.. יצאתי כדי לא להתחיל את המשימה הזאצ, כי אני רוצה לעשות קודם את המשימה ההיא שדיברתם עליה פה.. איך מגיעים ל Portola Drive?

מה מקבלים מהמשימה הזאת?

זה לא רק ללכת לפורטולה דרייב....

שם רק מתחילה סדרת המשימות של האפסילון...

זה משימות מאוד חופרניות אבל הכסף בסוף שווה ביותר.

אתה הולך מדבר עם הבחור בחולצה תכלת בפורטולה דרייב הזה והוא אומר לך ללכת לאתר שלהם

אתה נכנס, עושה את המבחן הזה וזה מחזיר לך תשובה שאתה לא מוכן או קשקוש כזה. אחרי כמה זמן (תעביר קצת זמן) אתה מקבל הודעה עם הסברים לתרום או ללכת למקומות כלשהם...

רוב המשימות מפגרות אבל מונוטוניות בטירוף שזה פשוט משעמם אבל בסוף אתה מקבל 2מליון אז זה שווה את זה.

אתה צריך להסתובב 10 ימים רצוף עם החלוק שלהם (אסור לעשות משימות כי לפעמים המשחק מחליף בגדים, אסור לשחק טניס או גולף, אסור להחליף דמויות... בקיצור רק לישון ולהעביר זמן). או לרוץ 5 מייל במדבר (אני תפסתי את הגויסטיק של השלט עם גומיה והלכתי להתקלח, לשטוף כלים וכו'... זה לקח איזה חצי שעה)

בסוף אתה פשוט לוקח את הרכב שהם נותנים לך ובורח מהשיירה (אפשר גם להרוג אותם אבל לא חייב), מאבד את השוטרים (לא ממליץ לירות עליהם כדי שלא יהיה יותר קשה) וזהו, 2מליון.

מה שטוב זה שבמקום שיהיה לך 1.5-2 מליון בשלב הזה (לפי המדריכים) יש לך 8.5-9 מליון (ככה אצלי יצא) עם מייקל שזה פי 3 . אז כנראה שבסכום הסופי יהיה לך אפילו יותר מ2 מליארד (לא שזה משנה כי גם ככה זה יותר מידי חחחח)

פורסם

איך מתחילים? אני יכול להתחיל במקום שאני נמצא בסיפור?

פורסם

התחלתי את המשימות של EPSILON אבל אין לי מספיק כסף להמשיך אותם.

לא קל להשיג כסף לפני המשימות עם LESTER, אבל זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות כדי למנף את הבורסה.

שדדתי כמה ARMORED TRUCKS, אבל זה עדיין לא מספיק.

צריך לשדוד עוד כמה TRUCKS.

הרבה זמן נחסך עם המפה הנכונה.

http://guides.gamepressure.com/gtav/guide.asp?ID=21812

פורסם

כנראה גם אתה חסכת על חברי הצוות בהייסט של החנות תכשיטים אה?

ששיחקתי בפעם הראשונה לקחתי את הזולים והם מתו לי באמצע אז ירד לי הרבה מהשלל.

הפעם לקחתי את הטובים. הם אמנם לקחו יותר אחוזים אבל השלל שלהם שרד אז יצא לי יותר כסף. שדדנו מהחנות 4.5 מליון ואחרי כל החוב והנתח של האחרים נשאר למייקל 900 אלף. אז ה100K שצריך בשביל אפסילון לא ממש הפריע לי.

כמה מקבלים ששודדים משאית משוריינת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים