פורסם 2015 במאי 210 שנים לא מדבר מנסיון אבל מסקר שנערך על ידי הרבה משתמשים הדירה הכי טובה מבחינת מיקום ונוף היא דירה 101 בWeazel Plaza, במחיר של 335K.
פורסם 2015 במאי 210 שנים בפורום בחו"ל : http://gtaforums.com/topic/762172-whats-the-best-high-end-apartmentbest-view-location-etc/
פורסם 2015 במאי 210 שנים הבעיה בסקרים שהם מוטים ע"י המידע החלקי של המצביעים בהם.מה גם שסביר להניח שבעקבות התפתחות הסיפור, יש טעם בלקנות דירה בכמה מקומות שונים, כדי להתאים לאיזור בו המשימות מגיעות.אז לכל היותר מדובר בהמלצה לאיזור מסויים.
פורסם 2015 במאי 210 שנים אני ממליץ באמצע העיר DOWNTOWN הדירת HIGH END הכי זולה כ235 אלף +- ... לא הייתי משקיע על דירה ראשונה יותר
פורסם 2015 במאי 210 שנים אני ממליץ באמצע העיר DOWNTOWN הדירת HIGH END הכי זולה כ235 אלף +- ... לא הייתי משקיע על דירה ראשונה יותר235 יש לי...איך אני מגיע לדירה הזאת?
פורסם 2015 במאי 210 שנים יש רק אחת ב-235k, אז יהיה קשה לפספס אותה. כנס לפלאפון, לאתר של הדירות ושם תגלול עד שתגיע אליה.
פורסם 2015 במאי 310 שנים אני מתנצל מעומק לב לjackhammer שאין לי שום יכולת לפגוע במסוקים בסיבוב אחרות של survival /:
פורסם 2015 במאי 310 שנים אני מתנצל מעומק לב לjackhammer שאין לי שום יכולת לפגוע במסוקים בסיבוב אחרות של survival /:אה זה היית אתה?חחחח בקטנה. לא ממש התאבלתי על זה. גם לי אין נשקים להוריד אותם חוץ מהמיני גאן שאני אוסף מהרצפה שםגם עם הסנייפר הורדתי פעמיים אבל זה יותר קשה כי צריך ממש לכוון ולירות במנוע כדי שהוא יתפוצץ או לפגוע בנהג כדי שהוא יתרסק.וכשיש 2 מסוקים כמעט בטוח שהשני יוריד אותך בזמן שאתה מכוון על הראשון.
פורסם 2015 במאי 310 שנים אה זה היית אתה?חחחח בקטנה. לא ממש התאבלתי על זה. גם לי אין נשקים להוריד אותם חוץ מהמיני גאן שאני אוסף מהרצפה שםגם עם הסנייפר הורדתי פעמיים אבל זה יותר קשה כי צריך ממש לכוון ולירות במנוע כדי שהוא יתפוצץ או לפגוע בנהג כדי שהוא יתרסק.וכשיש 2 מסוקים כמעט בטוח שהשני יוריד אותך בזמן שאתה מכוון על הראשון.להוריד מסוקים? זה קליל בטירוף, הטריק הוא לכוון לתא הטייס ולהנות מהמראה של המסוק מתפוצץ [emoji4]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.