עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

לא מדבר מנסיון אבל מסקר שנערך על ידי הרבה משתמשים הדירה הכי טובה מבחינת מיקום ונוף היא

דירה 101 בWeazel Plaza, במחיר של 335K.

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה היה סקר?

פורסם

הבעיה בסקרים שהם מוטים ע"י המידע החלקי של המצביעים בהם.

מה גם שסביר להניח שבעקבות התפתחות הסיפור, יש טעם בלקנות דירה בכמה מקומות שונים, כדי להתאים לאיזור בו המשימות מגיעות.

אז לכל היותר מדובר בהמלצה לאיזור מסויים.

פורסם

אני ממליץ באמצע העיר DOWNTOWN הדירת HIGH END הכי זולה כ235 אלף +- ... לא הייתי משקיע על דירה ראשונה יותר

פורסם
אני ממליץ באמצע העיר DOWNTOWN הדירת HIGH END הכי זולה כ235 אלף +- ... לא הייתי משקיע על דירה ראשונה יותר

235 יש לי...

איך אני מגיע לדירה הזאת?

פורסם

יש רק אחת ב-235k, אז יהיה קשה לפספס אותה. כנס לפלאפון, לאתר של הדירות ושם תגלול עד שתגיע אליה.

פורסם

למה לא מאשרים את הבקשה שלי בCREW? :please:

פורסם

מה השם משתמש שלך?

פורסם

חברה תוסיפו אותי גם בקשה

misheljane

זה עדיין ממתתין לאישור

פורסם

Pinto285 זה השם משתמש שלי ושלחתי בקשה ברוקסטר.

פורסם

אישרתי את שניכם

פורסם

אני מתנצל מעומק לב לjackhammer שאין לי שום יכולת לפגוע במסוקים בסיבוב אחרות של survival /:

פורסם
אני מתנצל מעומק לב לjackhammer שאין לי שום יכולת לפגוע במסוקים בסיבוב אחרות של survival /:

אה זה היית אתה?

חחחח בקטנה. לא ממש התאבלתי על זה. גם לי אין נשקים להוריד אותם חוץ מהמיני גאן שאני אוסף מהרצפה שם

גם עם הסנייפר הורדתי פעמיים אבל זה יותר קשה כי צריך ממש לכוון ולירות במנוע כדי שהוא יתפוצץ או לפגוע בנהג כדי שהוא יתרסק.

וכשיש 2 מסוקים כמעט בטוח שהשני יוריד אותך בזמן שאתה מכוון על הראשון.

פורסם
אה זה היית אתה?

חחחח בקטנה. לא ממש התאבלתי על זה. גם לי אין נשקים להוריד אותם חוץ מהמיני גאן שאני אוסף מהרצפה שם

גם עם הסנייפר הורדתי פעמיים אבל זה יותר קשה כי צריך ממש לכוון ולירות במנוע כדי שהוא יתפוצץ או לפגוע בנהג כדי שהוא יתרסק.

וכשיש 2 מסוקים כמעט בטוח שהשני יוריד אותך בזמן שאתה מכוון על הראשון.

להוריד מסוקים? זה קליל בטירוף, הטריק הוא לכוון לתא הטייס ולהנות מהמראה של המסוק מתפוצץ [emoji4]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים