עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

טוב הבנתי קצת מה הולך במשחק. חבר הסביר לי ביחד איתו עשינו כמה SURVIVALS

לפחות עכשיו יש לי קצת כסף ועליתי לרמה 7

מחר אני יכול לכנס להייסט הראשון אם מישהו עדיין לא עשה אותו...

או אולי היום אם מישהו רוצה?

• תגובות 854
  • צפיות 188.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם דיבורים אתם תאמינו לי, חיכיתי ואף אחד לא בא חחחח

בסוף עשיתי את ההייסט של הכלא עם כמה אנשים רנדומליים, הלך קשה אבל בסוף הצלחנו, 130K כסף ו4K RP - מכובד

פורסם

דווקא נכנסתי ולא ראיתי אותך. כנראה היית בחדר עם הסיסמה? הייתה לי את הסיסמה אבל לא שמרתי אותה.

פורסם

אותך ראיתי האמת, בדיוק הייתי באמצע הייסט וכשיכולתי למזער את המשחק בדיוק ראיתי שהלכת לחדר אחר\התנתקת. בכל מקרה זה לא היה משנה צריך 4 איש ולא היה =\ אולי היום נצליח

פורסם

אני חושב שאנחנו צריכים לחשוב על דרך יעילה יותר לקבוע הייסטים יחד.

לא יודע, אולי שרשור נפרד, אולי קבוצת וואטסאפ, או כל רעיון אחר ....

פורסם

גם אני חשבתי על קבוצת וואטסאפ. לדעתי זה הכי יעיל.

אני מוכן לפתוח, מי שרוצה שאני אוסיף אותו שישלח לי את המספר בפרטי.

פורסם

אני יכול להצטרף היום בכל שעה. נשארתי בבית ולא הלכתי לעבודה, רמה 17

פורסם

יש אפשרות להעלות את הממשק של הTS במהלך המשחק כמו הממשק של הסטים או של ה SOCIAL CLUB?

פשוט אם אני מכווץ את המשחק לדסקטופ אני לא מצליח להעלות אותו חזרה ואני צריך להרוג אותו ולפתוח מחדש...

פורסם
יש אפשרות להעלות את הממשק של הTS במהלך המשחק כמו הממשק של הסטים או של ה SOCIAL CLUB?

פשוט אם אני מכווץ את המשחק לדסקטופ אני לא מצליח להעלות אותו חזרה ואני צריך להרוג אותו ולפתוח מחדש...

תנסה לעשות Alt+ENTER ולא ALT + TAB זה עזר לי בנושא הזה.

ונראה לי שקבוצת וואצאפ הכי טוב באמת.

היום אחרי 5 וחצי אני זמין להייסטים, עדיין לא התחלתי את השני כלידר, אני אחכה לכם.

פורסם

אני פנוי היום לקצת online, חפשו אותי במשחק.

פורסם
תנסה לעשות Alt+ENTER ולא ALT + TAB זה עזר לי בנושא הזה.

ונראה לי שקבוצת וואצאפ הכי טוב באמת.

היום אחרי 5 וחצי אני זמין להייסטים, עדיין לא התחלתי את השני כלידר, אני אחכה לכם.

ALT+ENTER זה כדי לצאת ממסך מלא לא? רעיון טוב לא חשבתי על זה. אני אנסה היום בערב. תודה.

אני עדיין לא עשיתי את הראשון...

הבנתי שאני יכול לעשות את הראשון רק עם אנשים שלא עשו את הראשון.. כלומר אי אפשר לעשות הייסט שוב כדי "לעזור" למישהו. זה נכון?

פורסם
ALT+ENTER זה כדי לצאת ממסך מלא לא? רעיון טוב לא חשבתי על זה. אני אנסה היום בערב. תודה.

אני עדיין לא עשיתי את הראשון...

הבנתי שאני יכול לעשות את הראשון רק עם אנשים שלא עשו את הראשון.. כלומר אי אפשר לעשות הייסט שוב כדי "לעזור" למישהו. זה נכון?

אם מזמינים אותך, אתה יכול לעשות הכל עם כולם, בכל רמה.

אבל אם אתה רוצה להיות לידר (למרות שאם נשחק אנחנו, מהפורום, לא תורם בכלום, בסה"כ מאפשר לך לשלוט בנתחים שכל אחד יקבל, ובתפקיד של כל אחד בהייסט) אתה לא יכול לקפוץ ישר להייסט השלישי. אתה חייב לסיים את הראשון, את השני, ואז נפתח השלישי. ברגע שהוא נפתח אתה יכול לעשות שוב את ההייסט השני (בלי לעשות את הראשון). יש סה"כ 5 הייסטים.

אם אתה עושה אותם עם קבוצה משתנה של אנשים זה בסדר, אפשרי.

אבל אם תעשה את כל ההייסט עם אותה קבוצה, תקבלו בונוס. אם לא תעשו ריסטארט (לא תיכשלו במשימה) תקבלו בונוס. אם תעשה אותה על HARD ולא על NORMAL תקבל בונוס. אם זו פעם ראשונה שאתה עושה את ההיסט, תקבל בונוס. אם תמשיך להייסט הבא עם אותה קבוצה- בונוס. אם תסיים את כל חמשת ההייסטים עם אותה קבוצה- בונוס

יש כאלה שעשו את זה אגב, קיבלו איזה 10 מיליון כל אחד, מטורף!

פורסם

וזה כדי לקבל את הבונוסים על ההמשכיות עם אותה קבוצה חייב לעשות הכל בסשן אחד?

פורסם

פה אני לא יודע..עשיתי את ההייסט החמישי עם כמה ח'ברה פה מהפורום, הגענו לסוף למשימה האחרונה באיזה יום שבת בלילה וקבענו להמשיך ביום אחר. וכשניסינו להמשיך רק עם מחליף אחד (לא הלידר כמובן) זה לא נתן אפשרות, אלא ביקש להתחיל מההתחלה. ככה שאולי זה באג ספציפי, או שחייב באותו סשן, למרות שזה קצת לא הגיוני לדעתי.

פורסם

מה זה עד כדי כך ארוך? נשמע טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים