עבור לתוכן

GTA V - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יאפ

• תגובות 854
  • צפיות 188.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאפ. כל 4 (בד"כ חוץ מההייסט הראשון) האנשים עוברים לסשן משלהם משחקים מול NPC וכנגמרת המשימה הם חוזרים לסשן יחד עם שאר 30 האנשים וחוזר חלילה.

ניסיתי לשחק עם סתם אנשים שהזמינו אותי, בלי TS, צריך לציין שזה פחות מעניין. יותר כיף כשיש שיתוף פעולה, מדברים ועושים פעולות יחד. מי שעשה את ההייסט של HUMANE LABS מבין עד כמה זה כיף, הרגשתי בתוך משימה בCALL OF DUTY BLACK OPS

עריכה: אני אהיה זמין עוד שעה וקצת (משהו כמו 19:30) לסשן אל תוך הלילה

פורסם

חחחחחח רק אותי זה מצחיק לראות הודעות באותו סגנון? מסיימים לעבוד מגיעים הביתה ישר למחשב. חחחחח קצת מזכיר את תקופת הבית ספר. זורקים את התיק בפינה וישר יורדים למטה לשחק כדורגל.

יש טיפים איך לעלות רמות מהר? אני הולך להתחיל את האונליין היום. כמה זמן אמור לקחת לי עד שאני יכול להתחיל הייסטים?

פורסם

חצי שעה. אתה צריך רק לסיים את ה- tutorial ואז כל אחד יוכל להזמין אותך להייסט. כדי להיות ההייסט לידר (ליזום הייסט) אתה צריך להיות רמה 12 שזה יקח קצת יותר זמן.

פורסם

פשוט תדלג על הtutorial.

חבל על הזמן שלך.

פורסם

סעמק אני כולה 5 דקות בעולם הפתוח אין לי מושג מה הולך ומישהו נתפס עלי כל שניה בא אלי והורג אותי....

איך אני אמור לעלות רמות? ניסיתי לשדוד חנות שלמאר אמר לי אבל כל שניה אני מת

פורסם

M - enable passive mode

לא יוכלו להרוג אותך ולא אתה להרוג אף אחד אחר.

אם יש שחקנים שסתם הורגים אנשים אז תחליף session (נמצא באחד התפריטים כשאתה לוחץ ESC)

פורסם
חחחחחח רק אותי זה מצחיק לראות הודעות באותו סגנון? מסיימים לעבוד מגיעים הביתה ישר למחשב. חחחחח קצת מזכיר את תקופת הבית ספר. זורקים את התיק בפינה וישר יורדים למטה לשחק כדורגל.

יש טיפים איך לעלות רמות מהר? אני הולך להתחיל את האונליין היום. כמה זמן אמור לקחת לי עד שאני יכול להתחיל הייסטים?

זו הייתה התקופה הכי טובה בחיים שלי חחחחח

ואם אפשר לחזור לזה קצת לפני האוניברסיטה - מה טוב!

יאללה אני בTS אנשים, מי שרוצה שיכנס. אני AFK לכמה דקות מכין לאכול אבל כנסו וברגע שנהיה סה"כ 4 איש נתחיל

פורסם

וואי גם כל כך הרבה מידע מעיפים עלייך שזה לא אפקטיבי. אין לי מושג מה עושים. חחחחחח כנראה שאני לא אשחק איתכם היום...

פורסם

suit yourself.

אם תרצה עזרה אני פה.

פורסם

בנתיים אני עושה מירוצים אבל לא יודע למה הנהיגה שלי כזאת מסריחה. בסינגל הייתי יותר טוב חחחח. כל הזמן אני אחרון. זה לא הגיוני אני כל הזמן מחליק פעם אחת זהו הלך המירוץ...

פורסם

קניתי בסינגל helipad והליקופטר אבל ההליקופטר לא מופיע לי בפאד. יש למישהו מושג למה? הוא גם לא מאפשר לי לבחור אותו מרשימה, הוא אומר לי רק helicopters purchased online will be stored here

פורסם

חחח

טוב קיבלתי מייל במשחק שהוא נשלח לי למנחת, סתם לוקח זמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים