עבור לתוכן

יש ראווטר gigabit עם תקן ac וusb 3 שאפשר להשיג במחיר סביר?

Featured Replies

פורסם

הציוד תקשורת שלי נוראי והעברת קבצים בlan עוברת על כמה מגות בודדות ובwifi זה בקושי 2 מגה. כל הציוד אחד ליד השני ומוגדר טוב ונבדק במגוון מצבים וכו'

אז אם כבר אני משדרג אני רוצה משהו שלא יהיה צוואר בקבוק בשנים הקרובות

חשוב שהwifi יהיה הכי מהיר שלא יהווה צוואר בקבוק להארדיסק בusb 3 שבחיבור ישיר עובד במהירות 80 מגה כי אני משתמש בעיקר בטאבלט ומעביר דרכו קבצים להארדיסק שכרגע מחובר למחשב OpenElec שלי (אני חושב שיהיה עדיף שההארדיסק יחובר ישירות לראווטר כשתהיה לי האפשרות)

במחיר סביר אני מתכוון מכל העולם ואני מקווה למחיר של עד 400 שקל... יש חיות כאלה?

אם בתוספת קטנה אפשר לדחוף גם תמיכה בvdsl אז זה נחמד אבל לא חשוב לי כרגע.

פורסם

archer c5

אפשר להשיג אותו בכ-330-350 שח בהזמנה מאמזון באירופה

פורסם
  • מחבר

נראה אחלה, חוץ מהusb שהוא usb 2 ולא 3.. אבל בזכות הc5 ראיתי שיש c8 שלו כבר יש usb 3

- - - תגובה אוחדה: - - -

יש גם את זה ממש בזול, אבל הביקורות לא משבחות http://www.amazon.com/Linksys-Wireless-Dual-Band-Anywhere-EA6200/dp/B00DLYD31A/ref=sr_1_3?s=pc&ie=UTF8&qid=1429046898&sr=1-3&keywords=gigabit+ac+usb

וזה כבר ממש נראה דיל טוב: linksys ea6500 ב65$,

http://www.amazon.com/Linksys-EA6500-AC1750-Dual-Band-Gigabit/dp/B00LI9ML0E/ref=sr_1_5?s=pc&ie=UTF8&qid=1429048063&sr=1-5&keywords=linksys+ac1600

זה נראה כמו עסקה מעולה, לא רואה משהו יותר טוב או מתחרה בסביבות מחיר הזה, להזמין?

נערך על-ידי liorwohl

פורסם

זה דגמים שלא נמכרים בארץ, ואני בספק אם זה יעבור במכס.

פורסם

אם אתה צריך usb3 , קח את הראוטר הזה של אסוס -

http://www.amazon.fr/gp/aw/d/B00897IKNK/ref=mp_s_a_1_1?qid=1429080881&sr=8-1&keywords=ac66π=SY200_QL40&dpPl=1&dpID=41NGCoyTsBL&ref=plSrch

זה אולי יעלה כ-600 שח, אבל זה כולל משלוח של אמזון לישראל.

ראוטרים שלא נשלחים לארץ על ידי אמזון יהיה לך הרבה יותר קשה לשלוח.

Buy2usa לא יישלחו לך אותו, וכל מקום אחר המשלוח יעלה לך יחסית הרבה כסף.

נערך על-ידי Access Denied

פורסם
  • מחבר

אתמול כבר באתי לשלוח את אחד מהם, היה כתוב משלוח חינם לישראל, אבל כנראה שזה היה באג כי בסוף תהליך ההזמנה זה אמר לי שאי אפשר לשלוח לחור שלנו...

- - - תגובה אוחדה: - - -

ולמה העובדה שזה לא נמכר בארץ צריכה להפריע יותר מדיי לפשיסטים במכס? למה שזה יהיה קשה יותר להעביר מכל הדברים היקרים האחרים שמעברים שמה בלי סוף והם אף פעם לא בודקים?

פורסם

לא כל ראוטר שכתוב בו USB3 מסוגל לתת בו ביצועים הגיוניים.

יש כאלו שהביצועים דרך חיבור הUSB3 אפילו לא חצי מביצועי USB2 במחשב.

קראתי גם על ראוטרים שלא מסוגלים לתת גישה לכונן ליותר ממחשב אחד בו זמנית ונועלים אותו כשהוא בשימוש.

לכן צריך לבדוק היטב מה חיבור הUSB3 מסוגל לעשות לפני שקונים.

תחום חיבורי כוננים דרך USB בראוטרים הוא תחום מפגר מאוד.

רוב המוצרים רחוקים שנות אור מהציפיות מהם.

רק אולי כמה דגמים יחסית חדשים מסוגלים באמת להיות תחליף סביר לNAS לצורך ניגון סרטים באיכות גבוהה + לכמה מחשבים בו זמנית.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

לא קשה, פשוט אסור לייבא ראוטר בתדר 5ghz לארץ.

זה אומר ששום חברה ישראלית לא תשלח אותו עבורך, ושאם תביא אותו בעצמך ויתפסו אותך אתה תקבל קנס והמוצר יוחרם.

משלוח של אמזון אם יגיע - אתה הרווחת.

ואם הוא יבדק ולא יגיע תוכל כנראה לבקש את הכסף חזרה מאמזון.

לגבי חיבור usb, המימוש של USB 3 סביר בחלק מהדגמים, אבל לא במקביל למחשב.

זה צריך להיות בגדר יתרון אבל לא משהו שישנה מדי את ההחלטה שלך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בסוף אבא שלי החליט שהוא רוצה ראווטר נורמלי בעצמו אז חיפשתי יותר בהתאם למה שחשוב לו - שזה לא usb 3, מצאתי d-link 825ac בארץ דיי בזול. יש כל מה שרציתי חוץ מusb 3, יש usb 2 ובאמת זה לא שוס גדול והשארתי את ההארדיסק מחובר למחשב OpenELEC שלי עם שיתוף ברשת וזהו..

אז זה סידר את הבעיות שהיו בגדול, אני מעביר קבצים בwifi ב8 מגה בערך, קיוותי ליותר אבל בסדר. יש קליטה טובה ב2 הקומות של הבית.

דרך אגב בהתחלה שמתי את הראווטר ליד מלא שנאים של כל הדברים החשמליים שיש לי בערך, הקליטה היתה לא משהו, העברתי אותו למדף רחוק יותר מהשנאים האלה ובגובה שבו נמצאים המחשבים והקליטה השתפרה מאוד.

פורסם
לא קשה, פשוט אסור לייבא ראוטר בתדר 5ghz לארץ. זה אומר ששום חברה ישראלית לא תשלח אותו עבורך,.

הם שולחים אבל בדואר רשום

פורסם

באמת?

תראה לי חברת שילוח ישראלית ששולחת מוצרים מחול לישראל ותשלח לך את המוצר הזה לארץ?

פורסם

תנסה ותראה

פורסם

לא תודה, אני לא אקח את הסיכון

מה גם שכבר יש לי ראוטר ac1750

אבל אתה מוזמן להביא הוכחה לכך שחברה ישראלית מסכימה לעבור על חוקי מדינת ישראל

פורסם

ההוכחה אצלי בבית וזה לא היה סיכון כזה גדול

מצאתי ראוטר במחיר די זול והזמנתי

אחרי יומיים מתקשר אלי מישהו ואומר שאי אפשר לשלוח את הראוטר עם שליח כי צריך אישורים של משרד התקשורת אבל הם ישלחו את זה אלי בדואר רשום.

עברו 10 ימים וקיבלתי הודעה על דואר רשום מחו"ל. והחמוד עכשיו מנצנץ באורות לידי.

נערך על-ידי levin445

פורסם

levin445 הזמנת את האסוס הנ"ל במקרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים