עבור לתוכן

האם זה אפשרי לקנות משקפי שמש בלי לצאת עם חור בכיס?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מחפש לקנות משקפי שמש במחיר שפוי, אך לצערי אני לא מוצא משקפיים שלא נופלים תחת המותג של לוקסטיקה.

מה אפשר לעשות?

פורסם

מעולם לא הוצאתי יותר מ50 ש"ח בישראל או $15 בארה"ב על זוג משקפי שמש.

פורסם

אין מה לעשות, דברים איכותיים עולים כסף. אתה יכול לקנות משהוא זול אבל אז זה יהיה או כבד, או לא נוח, או שביר או לא איכותי. במיוחד אם משקפי השמש שלך גם עם עדשות ראיה, זה מייקר את כל העסק עוד יותר.

בכל מקרה תבדוק בקרולינה למקה, יש להם כמה דגמים לא רעים.

פורסם
  • מחבר
אין מה לעשות, דברים איכותיים עולים כסף.

אז זהו שזה לא בהכרח איכותי, זה יקר כי אנשים כמוך ישלמו כל מחיר שיגידו להם.

תראה את הסרטון קודם

- - - תגובה אוחדה: - - -

מעולם לא הוצאתי יותר מ50 ש"ח בישראל או $15 בארה"ב על זוג משקפי שמש.

אפשר להיות קצת יותר ספציפי? איפה קנית?

פורסם

היה לי ניסיון עם מלא משקפי שמש. כל מותג סיני \ מדבקה לא שרד כמו שה RayBan שלי שורדים (5 שנים טפו טפו), או שלא היו נוחים. כל מיני סירטוני קונספירציה לא מעניינים אותי, בסופו של דבר אני מעדיף להשקיע יותר ולקבל מוצר שאני יודע שמסנן קרני UV כמו שצריך ומגן על העיניים כי בסופו של הדבר זה המטרה של משקפי שמש. ולא הייתי סומך על חברת NONAME סינית שייצרו עדשות איכותיות.

אבל אם לא באמת אכפת לך מאיכות החומרים של העדשה, ונטו מעניין אותך "מראה" תאמין לי שלא בעיה לקנות משקפיים ב2 דולר מאיביי, לדוגמא זה:

http://www.ebay.com/itm/New-Retro-Vintage-Womens-Mens-Aviator-Mirror-Reflective-Lens-Unisex-Sunglasses-/141268571144?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item20e4435408

ד"א מן הסתם יש דגמים יקרים בטירוף שלא בהכרח איכותיים.

פורסם

אני פשוט לא יכול בלי עדשות POLARIZED. קניתי פעם בטעות ולא יכול להיפרד מהן יותר.

פורסם
  • מחבר
כל מיני סירטוני קונספירציה

תגיד אתה אמיתי? אף אחד לא אמר שRayBan לא איכותי, אבל מסבירים לך ברור שאותם משקפיים שקנית ב500 ש"ח+ נמכרו במזנונים וחנויות דלק ב25$.

זה לא שהם לא איכותיות פשוט יש מונופול עצום על רוב מותגי המשקפיים והתמחור פשוט מגוחך.

פורסם

רגע, לא מסתדר לי. אם יש מונופול עצום על רוב המותגים, והמחירים פשוט מגוחכים, איך אותו דגם נמכר בהפרש של 400ש"ח בשתי מקומות שונים?

ואם כבר, 25$ לרייבאן נשמע לי כמו מחיר מעולה, אז אני לא מבין על מה אתה בוכה?

ואני אגלה לך סוד, יש מונופול עצום על כל מוצר שתחשוב. זה ממש לא סיבה להחרים עכשיו את חברת "לוקסטיקה" או "קוקה קולה" כי הראשונה מחזיקה ב 90% מהמוגים במשקפיים והשניה ב 90% ממשקאות הגזוזים.

פורסם
  • מחבר
רגע, לא מסתדר לי. אם יש מונופול עצום על רוב המותגים, והמחירים פשוט מגוחכים, איך אותו דגם נמכר בהפרש של 400ש"ח בשתי מקומות שונים?

ואם כבר, 25$ לרייבאן נשמע לי כמו מחיר מעולה, אז אני לא מבין על מה אתה בוכה?

ואני אגלה לך סוד, יש מונופול עצום על כל מוצר שתחשוב.

זה בדיוק העניין, רייבאן היו היו חברה שמכרה את המוצרים שלהם במחיר עממי של 25$ במקומות נגישים, לוקסטיקה קנו את המותג רייבאן ותמחרו את אותם המשקפיים ב400-500$, ואנשים כמוך המשיכו לקנות.

תגיד ראית את הסרטון?

פורסם

לא לא ראיתי, אין לי זמן לראות.

הדיון הזה מיותר. אני יכול להרשות לעצמי להשקיע 500ש"ח פעם ב 5 שנים בשביל לקנות מוצר איכותי, שיושב טוב, נראה טוב וקל משקל.

אמרת שאתה לא רוצה \ יכול לקנות מוצר איכותי. אמרתי לך ללכת לבדוק בקרולינה למקה, יש להם גם דגמים שהם סבבה. הבאתי לך גם קישור לאיביי למשקפיים שעולות 3$. יש שם כמובן גם יותר יקרים וכנראה גם יותר איכותיים.

אבל אתה לא יכול לצפות למצוא מוצר איכותי במחיר רצפה (אלה אם זה מציאה). אין כזה דבר. וזה לא משנה אם לוקוסטיקה או וולקסווגן היא הבעלים של המותג, אבל אנשים קונים מרצדס קלאס ס ולא מזדה 3 בכלל שהרכב יותר איכותי ויותר נוח, אבל אני מבטיח לך ששתי הרכבים יביאו את הבעלים שלהם מנקודה א לנקודה ב.

דברים איכותיים עולים כסף. נקודה. לפעמים המחיר מוצדק, לפעמים לא, בשביל זה יש לך שוק חופשי שתוכל לבחור מה שהכי מתאים לך מבחינת תקציב ואיכות. רוב הפעמים ככל שתעלה בתקציב, תעלה גם באיכות. זה לא תמיד נכון.

פורסם
אפשר להיות קצת יותר ספציפי? איפה קנית?
שוק / תמחת / Walmart.
פורסם

תקנה cebe מקורי בebay

תבדוק לפני זה את האורך של הצדדים.

עדשות איכותיות serengeti

פורסם

מומלץ בחום Maui Jim, אחרי יותר מ-10 שנים של RayBan ו Oakley אני כ-5 שנים עם MJ וזה פשוט רמה אחת מעל.

http://www.mauijim.com/shop/en/us

פורסם
  • מחבר
מומלץ בחום Maui Jim, אחרי יותר מ-10 שנים של RayBan ו Oakley אני כ-5 שנים עם MJ וזה פשוט רמה אחת מעל.

http://www.mauijim.com/shop/en/us

כן קראתי קצת עליהם ונראה כאילו הם באמת שווים את המחיר, אבל זה יקר מידי בשבילי =\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים