פורסם 2015 באפריל 1410 שנים יצרתי כפתור TOGGLE שכאשר לוחצים עליו פעם ראשונה מתבצעת פעולה A ובפעם השנייה מתבצעת פעולה B .הפקודה שהשתמשתי בה היא bind X "toggle sv_X 1 2" אני רוצה להצמיד לפקודה זו "SAY TEXT" כדי שתהיה לי אינדיקציה לכך שהפעולה התבצעה אז הוספתי פקודת SAY כזו:bind X "toggle sv_x 1 2;say_team test 1 2"כעת בכל לחיצה אני מקבל את אותו הSAY : test 1 2במקום לקבל בלחיצה A את הSAY test 1ובלחיצה B test 2כמובן שניסיתי להוסיף TOGGLE שם לפני הSAY אך ללא הצלחה. נדמה שפקודת TOGGLE אינה תופסת על פעולת SAY. יש פתרון ?
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים מחבר לקח קצת זמן אבל הצלחתי:alias toggle_a_b "toggle_a";alias toggle_a "alias toggle_a_b toggle_b; toggle <command>; say_team <text A>";alias toggle_b "alias toggle_a_b toggle_a; toggle <command>; say_team <text B>";bind <KEY> toggle_a_bיצא גאוני =]*כמובן שאת זה צריך לדחוף ל autoexec.cfg(למי שאין, צריך ליצור אחד כזה בתיקיית קונפיג ולעשות בlibrary שמה מאפיינים על משחקואז לבחור ב launch options ולהציב את הטקסט "+exec autoexec" . )ואם כבר מדברים, ב1.6 בכלל היה לי קונפיג מדברההיתי עושה שימוש בפקודת PLAY ואז הייתי שומע קובץ WAV מתוך המחשב (הכנתי סאונד עבור האינדיקציה של הפקודה)כעט אני לא מצליח . .. מישהו יודע איך עושים שימוש בPLAYאו לחלופין פשוט איך לשמוע סאונד מהמחשב ? נערך 2015 באפריל 1410 שנים על-ידי furyanaor
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים לקח קצת זמן אבל הצלחתי:יצא גאוני =]מגניב, עשוי להיות יעיל כשקונים vest/vesthelm כך שרק בלחיצה השניה קונים גם head armor.שימושי לסיבובי armor+p250 כשחוסכים על קסדה. נערך 2015 באפריל 1610 שנים על-ידי Gilladriel
פורסם 2015 באפריל 1610 שנים מחבר אתה טועה כי מספיק שהחלטת לרכוש VEST בלבד אז הבאת את המקש למצב B מעתה ואליך.כלומר בסיבוב הבא כשתחליט לרכוש שוב רק VEST ללא HELM אז תגלה שבטעות קרתה פעולה B ורק לאחרמכן הסדר ישוב לקדמותו.פתרון אחר לי אליך, למדתי אותו ממש מזמן כשנתקלתי בעניין הזה:מה שאתה צריך לעשות הוא דבר מאוד פשוט - לרכוש קודם נשק אחר כך יישאר לך X כסף שאותו אתה מנצל לטובת VESTHELMבמקרה שאין לך מספיק עודף לרכוש VESTHELM אז תגיע למצב שהרכישה מבוטלתכאן תכניס פקודה נוספת לרכישת VEST בלבד ואז תקבל את הפעולה שרצית.*בכל מקרה אם כן הצלחת לרכוש VESTHELM בעודף, רכישת VEST לא תתבצע כי כבר יש לך VEST 100%. קפיש ?לעוד שאלות בנוגע לקונפיג וסקריפטינג אתם מוזמנים לשאול את האסטר =]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.