פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מצאתי את המכשיר הזה : רשום גם ics repeater ואין לי שמץ מה זה מישהו יכול לעזור?
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר זה מכשיר שעושים בו שימוש לחקר הסרטן.שכחתי להגיד גם שיש לי גלאי ציניות.וברצינות מה זה?
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים זה מכשיר שלוקח גלי סרטן ומשדר אותם שוב כדי שיגיעו רחוק יותר.שאף אחד לא יוכל להימלט מקרני הסרטן חס וחלילה.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר זה מכשיר שלוקח גלי סרטן ומשדר אותם שוב כדי שיגיעו רחוק יותר.שאף אחד לא יוכל להימלט מקרני הסרטן חס וחלילה.תודה.הלאה אפשר לענות לעניין? זה שווה משהו?
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים חחחחח הוא ציני אבל הוא צודק. זה מכשיר שנועד להגביר את השידור של גלים אם היית מחפש בגוגל היית נמנע מכל הציניות פה
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים נו באמת, חיפוש בגוגל היה עונה לך תוך רגע.זה מכשיר להגדלת טווח כיסוי סלולרי.אני מנחש שעושים בו שימוש במקומות מאוד ספציפים בהם הקליטה לא כל כך טובה באיזורים שונים של המתחם.כמה כבר זה שווה(אם זה בכלל עובד), ואיך ולמי תמכור אותו?קשה לי לראות איך יצא לך מזה משהו.
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים מחבר חחח זה יד שלי ושל חבר.בכמה אפשר להציע את זה למכירה?אין לי נסיון במכירה באינטרנט.
פורסם 2015 באפריל 1910 שנים תעשה מכרז עם מחיר התחלתי אפסי + מחיר משלוח נפרד. שים מחיר יציאה שלדעתך יעשה אותך מרוצה ומאושר. לדעתי רק תפסיד מכל הסיפור, אבל לך תדע... הכל יכול להיות... אולי חיזבאללה יקנו את זה בתקווה להבין טוב יותר ולמצוא דרך לצוטט לסלולר של ישראל. תרשום שזה מישראל בשם המוצר. תרשום גם UNKNOWN CONDITION ושאין אחריות כדי שלא יהיו ציפיות והחזרות. פעם מכרתי הרדיסק מתיישן דרך אתר יד2, ללא אחריות באותו המחיר שעולה חדש מהיר יותר עם אחריות מלאה. למה קנו את זה? כדי לנסות לשחזר הרדיסק דומה שהתקלקל, ע"י החלפת הלוח. העולם מצחיק אז צוחקים. נערך 2015 באפריל 1910 שנים על-ידי Art Tatum
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.