פורסם 2015 באפריל 1310 שנים שלום לכולם, יש לי שרת משחק של משחק mmorpg שכל חפץ שנוצר בו בתוך המשחק יוצר קובץ של 1KB בתיקייה מסויימת על השרת שלי.יש לי בתיקייה הזאת מעל מיליון קבצים שכל קובץ הוא 1KB. אני רוצה למחוק את התיקייה הזאת לגמרי מהשרת (שלא יגיע לrecycle bin. שימחק לגמרי) אבל כשאני משתמש בShift+Delete למחוק את התיקייה הזאת השרת קופא ונתקע וזה יכול להגיע גם לכמה שעות שהוא תקוע. אני צריך את הדרך המהירה ביותר (ושלא תתקע לי את המחשב) למחוק את התיקייה הזאת לתמיד.תודה רבה
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים כמובן שהוא נתקע. אתה מבצע פעולת list לפני remove.תבצע את זה מcommand prompt כמו שהוצא מעלי.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים מחבר לכמה זמן זה יכול להגיע עד שזה ימחוק את כל התיקייה עם הפקודה הזאת: RD /S? חבר הציע לי את הפקודה הזאת עם batch file: del /f/s/q foldername > nulrmdir /s/q foldernameאיזה פקודה עדיפה הראשונה או השניה?
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אי אפשר לחשב משהו כזה מראש. יש יותר מדי משתנים.שתי הפעולות יעשו אותו דבר.
פורסם 2015 באפריל 1310 שנים אם אלו קבצים בגודל k כולם מאוחסנים בטבלת הקבצים עצמה (בntfs) והגישה אמורה להיות כמו לקובץ אחד גדול ולא הרבה קטנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.