עבור לתוכן

הצד האפל של הטורנט: ארבעה פרקי 'משחקי הכס' דלפו לרשת לפני השידור

Featured Replies

פורסם

אזרחי רשת האינטרנט כבר רגילים לראות סדרות וסרטים שזמינים להורדה פיראטית רגע אחרי שהוצגו לראשונה, אך העונה החדשה של אחת מהסדרות הפופולריות ביותר \"זוכה\" להדלפה גדולה הרבה יותר

לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a6%d7%93-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%90%d7%a8%d7%91%d7%a2%d7%94-%d7%a4%d7%a8%d7%a7%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b/

פורסם

יש מספיק באזז מסביב לזוועה הזו. לפחות היו מדליפים בHD...

פורסם

כמה נקודות לגבי הכתבות באתר: לטעמי יש יותר מדי hyperlinks, במידה והכתבה מתורגמת, או שימשה כמקור עדיף (שוב לדעתי) שורה נפרדת בתחתית הכתבה עם הקרדיט המתאים. בנוסף למי שמתעדכן מאתרים נוספים בשפה העברית יש איחור תמידי (או לרוב) של יום מהפרסום שלו באתרים בארץ. דבר שטיפה מבאס אבל אם הכתיבה היא על בסיס התנדבותי אין לי שום סיבה לבוא בטענות.

חוץ מהערות אני חייב לציין לטובה את הגיוון בתוכן באתר שאני מוצא מעניין מאוד.

פורסם

אם הייתה לי מערכת כלשהי שאני הייתי יכול לראות סרטים \ סדרות חדשות שיצאו באותו יום, וזה היה במחיר הגיוני, אז הייתי רוכש מנוי בלי לחשוב פעמיים ולא מחפש דרכים אחרות לראות את התוכן הזה. לצערנו אין דברים כאלה. אז זו האלטרנטיבה.

ועוד נקודה למחשבה: יוצרי התוכן האלה ממשיכים ליצור עונות המשך, משקיעים מיליונים ומילירדים בסרטים וסדרות, אז כנראה שהפיראטיות לא ממש מזיזה להם.

פורסם

^ נטפליקס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים