עבור לתוכן

משחק מורטל קומבט (נקנה) לא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר.

ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין

תודה

פורסם

איזה מורטל קומבט? 9? אני מניח שבMKKE הכוונה ל mortal kombat komplete edition.

הקניה בעותק פיזי (דיסק) ? או דרך steam?

בנוסף, כדי שבאמת נוכל לעזור לך קצת מידע על החומרה של המחשב שלך ואיזה windows אתה משתמש (גרסה ו 32bit או 64bit) נדרש.

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

....תודה על התגובה....אין לי מושג אם זה מורטל קומבט 9. קניתי בKSP דיסק פיזי בקופסה. כתוב mortal kombat coplete edition. אין מספר 9. למרות שהעותק פיזי כשמתקינים את המשחק מותקן קודם כל steam ולאחר מכן המשחק עצמו (ולא שבאמת הבנתי מה זה ה-steam הזה).

יש לי מחשב עם לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h זכרון 4GB מעבד E8200. תוכנת הפעלה windows 7 64 bit

ושוב תודה

פורסם

כן זה MK9 :)

steam זאת התכנה של החברה Valve, דרכה החברה שייצרה את המשחק Mortal kombat מפיצה את המשחק.

הדיסק חוסך לך את הצורך להוריד את המשחק מהאינטרנט דרך steam, אבל את העדכונים של המשחק במידה וקיימים תקבל ישירות מsteam.

תוכל רק לציין איזה כרטיס מסך יש למחשב?

נערך על-ידי OvO

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך gt220

פורסם

אם כך, לדעתי, בכל מקרה חבל על הזמן.

פורסם

בטח יותר מבאס שזה עכשיו במבצע ב-STEAM ב-5$.

http://store.steampowered.com/app/237110/

כרטיס המסך במחשב שלך לא מספיק חזק למשחק כזה.

צריך לשדרג אותו בשביל לשחק, ואז אולי צריך לשדרג גם את הספק...

פורסם

לא צריך איזה מפלצת ביצועים בשביל המשחק הזה אבל gt220 בהחלט לא מספיק :cry:

אם אתה רוצה לשמח את הילד, תשקול לשדרג כרטיס מסך, לא צריך משהו רציני, משהו מיד שנייה ב300-350 שקל יעשה את העבודה עבור משחקים בסדר גודל כזה ואף יותר.

מה שכן, כפי שצוין מעלי, שים לב שספק הכוח שברשותך מספיק לשדרוג שכזה.

נערך על-ידי OvO

פורסם

שדרוג מחשב לחוד - אני מאמין שאת הבעיה של פותח הדיון צריך לפתור. מחיפוש ברשת ראיתי אנשים שדיווחו שהמשחק רץ גם על GT220. שווה לנסות את ההצעות בקישור של ויק לפורומים של STEAM.

זה לא יהיה כיף עם GT220, אבל אני מצפה שאפשר יהיה לשחק, אחרי הורדת רזולוציה. 9600GT מפעיל את המשחק בFHD עם לאגים קטנים פה ושם, אז אני מניח שGT220 שהוא בערך חצי מ9600GT בביצועים יוכל לשרוד איכשהו בHDR או משהו כזה.

פורסם
  • מחבר

מעניין שכששאלתי את המוכר לגבי דרישות מיוחדות מבחינת חומרה של מחשב (ואמרתי לו שיש לי GT220) הוא העיף מבט במסך ואמר לי "לא צריכה להיות לך בעיה". בכל מקרה תודה שהראתם את עיני בעניין הזה - אשדרג את כרטיס המסך. איזה כרטיס מסך הוא המינימלי לדעתכם כדי שהמשחק יעבוד כמו שצריך (בלי להתחיל להוריד רזולוציה או דברים מסוג זה)?

פורסם

המוכר רוצה למכור, לא ממש מעניין אותו אם יעבוד לך או לא, אני מבטיח לך שמה שהוא העיף עליו מבט במסך היה שום דבר שמרמז על דרישות המערכת של המשחק :D .

בגדול אני חושב, שהמשחק היה אמור לעבוד בכל מקרה על הכרטיס הנוכחי רק גרוע (אפילו גרוע מאוד) ובטוח שיש איזו דרך לגרום לו לעבוד.

ייתכן שגם אחרי שדרוג הבעיה תישאר, אך ייתכן ואף סביר שהיא תפטר בעקבות השדרוג.

איזה ספק כוח יש לך? ומה התקציב?

נערך על-ידי OvO

פורסם

אני הייתי קודם פותר את הבעיה שגורמת למשחק לא לרוץ. כי כמו שאמר OvO, ייתכן ששדרוג הכרטיס לא יפתור אותה מעצמו. אבל אם כן - אז אולי זו הדרך הפשוטה.

ייתכן שסתם להתקין מחדש / לשדרג את הדרייבר של כרטיס המסך יפתור את הבעיה.

פורסם

אחת הסיבות הנפוצות לקריסות מהסוג הזה במשחקים היא חוסר יכולת של המשחק למצוא הגדרות תצוגה שהמשחק יכול לעבוד איתן (לא "לעבוד טוב" או "להיות שחיק", אלא אף להריץ את קוד התוכנה באופן הבסיסי ביותר). לפעמים זה נובע מתכנות גרוע, למשל חוסר התחשבות בכרטיסים ישנים יותר שאינם מזוהים באופן נכון ע"י התוכנה למרות שמבחינה טכנית הם כן מסוגלים להפעיל את המשחק, אבל לפעמים הזיהוי דווקא פועל היטב ופשוט החומרה חלשה מדי.

ובלי קשר, לעולם, לעולם, לעולם אל תסמוך על תשובתו של מוכר לשאלה "האם X יעבוד אצלי", בטח שלא כשמדובר במוצר שאין אפשרות להחזיר. בשביל זה יש אינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים והעוזרים.

לפעמים דברים נפתרים בצורה מוזרה. הורדתי מהאתר של nvidia דרייבר מעודכן לכרטיס מסך התקנתי והפלא ופלא המשחק נפתח. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות שקשורות לכרטיס מסך החלש אבל אם אתקל בבעיות כאלה ארכוש חדש.

שוב תודה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים