עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HDD ישן בעמידה בזמן שה SSD עובד קשה

Featured Replies

פורסם

רכשתי כונן SSD עבור מערכת ההפעלה וכעת כונן הHDD לא עושה כלום מלבד לאחסן קצת קבצים שירים וכאילו . ..

מה שקורה זה שכשאני נכנס לכונן D (שהוא למעשה הHDD המדובר) אז המחשב קופא לאיזה 4 שניות ורק אז זה נכנס לכונן .

פעם לפני שרכשתי את הSSD זה לא היה ככה. מעבר לכך אחרי שאני נכנס פעם אחת זה מסתדר לזמן מה ואז אחרי פרק זמן מסוים שאני לא נוגע בכונן D, חוזר חלילה.

למיטב הבנתי המחשב לא עושה שימוש בכונן ה HDD המדובר ולכן הוא מכניס אותו למצב שינה (בקיצור הוא לא מסתובב)

כך שכאדר אני מעורר אותו הוא רק מתחיל להניע ועד שהוא מגיע למהירות הרצויה אני מתייבש לי בינתיים.

בעבר הוא היה כל הזמן בפעילות כי המערכת הפעלה ישבה עליו ולכן לא היו עיכובים אך כעת הוא נמצא בפנסיה מוקדמת.

כיצד ניתן לפתור את המחדל ?

איך למנוע ממנו לחדול מלהסתובב כדי שאני לא יאלץ להמתין בכניסה לכונן D ?

פורסם

כנס להגדרות צריכת החשמל ותבדוק אם מוגדר כמו בתמונה

Gqdyryw.jpg

פורסם

אם השימוש שלך בכונן D הוא נדיר יחסית, אולי עדיף לך לחיות עם זה ולשמור על חיי הכונן. חבל שהוא יסתובב סתם 24/7 אם הוא לא בשימוש כמעט אף פעם.

אם הוא כן בשימוש, אז תבטל את הכיבוי האוטומטי שלו כמו שומפיע בתגובה מעליי.

פורסם
  • מחבר

ביצעתי. היה מוגדר שם להכבות לאחר 20 דקות . .. .

האמת שהגדרתי אחרי ההתקנה של הווינדוס שם 'ביצועים גבוהים' לכן קוותי שזה כולל גם את השטות הזו וזו הסיבה שלא בדקתי, מסתבר שטעיתי . ..

ובנוגע לאורך החיים אני לא מודאג, עוד 4 שנים מחשב חדש והוא גם ממש לא פועל 24\7 אז הוא יכול להיות רגוע . . דיסקים פחות טובים מהDW BLUE כבר החזיקו לי יותר. ..

אם כך, למה לי לפגוע בביצועים? רוצה להניע עניים להגיע לD צריך להמתין בטור לטובת שקט (לא מורגש כלל) אורך חיים (כמו שהזכרתי לא רלוונטי) וחיסכון בחשמל (כן בטח...)

פורסם
אם השימוש שלך בכונן D הוא נדיר יחסית, אולי עדיף לך לחיות עם זה ולשמור על חיי הכונן. חבל שהוא יסתובב סתם 24/7 אם הוא לא בשימוש כמעט אף פעם.

אם הוא כן בשימוש, אז תבטל את הכיבוי האוטומטי שלו כמו שומפיע בתגובה מעליי.

הדיסק עדיין ממשיך להסתובב עד כמה שידוע לי, מה שקורה זה שראש קריאה \ כתיבה זז ל"איזור חניה שלו" במקום לרחף מעל הפלטות. לעומת זאת, בדיסקים ה"ירוקים", הוא אכן מסוגל לעצור את סיבוב הדיסק לגמרי.

פורסם

ממה שאני מכיר הם עוצרים לגמרי. זה גם מאוד ברור, במיוחד במחשבים שקטים. שומעים את זה מיד..

פורסם

כיבוי הרדיסקים ע"י הוינדוס זה דבר אחד.

מצב חיסכון/המתנה שמתבצע ע"י ההרדיסק באופן פנימי זה משהו אחר.

אם מציק לך שההרדיסקים לא מגיבים מיד, פשוט תבטל את הכיבוי שלהם בהגדרות הוינדוס.

אם מציק לך שאתה עובד 10 שעות בהם אתה לא ניגש לחלק מההרדיסקים והם סתם מבזבזים משאבים, תגדיר כיבוי אחרי שעתיים או משהו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם, הבעיה נפתרה לאחר שהגדרתי בווינדוס שלא יכבה אותו לעולם .

מבחינת משבעים זה נשמע ונראה לי דבר זניח בייחס לתמורה - חוות סיור אופטימלית.

ממליץ להעיף את זה למי שעובד עם SSD כמערכת .

בנוגע לירוקים, נשמע שהוא עושה דבר זהה לחלוטין רק באופן חומרתי. מה שפוגע בביצועים. . .

אני מאשר שכשאני ניכנס לD ומניע אותו, מתחיל הרחש של הסיבוב כמו שנאמר . ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.