עבור לתוכן

leap computing הסוף של מחשבי הגיימינג הביתיים?

Featured Replies

פורסם
עכשיו איבדתי אותך.

אמרת שאותם אנשים שקונים אייפון כל שנה הם אלו שגם משדרגים את המחשב כל הזמן... והם לא. אז... מה לא ברור.

• תגובות 32
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כיום האינטרנט שלך עובד מעולה מאה אחוז מהזמן בלי ניתוקים?

מה אם ב12:00 בלילה הם עושים לך איפוס לא זוכר של מה והאינטרנט מתנתק לך לחצי שעה? נכון שזה מפריע לכל משחק אונליין אבל אם אתה רוצה סתם לשחק משחק לשחקן יחיד זה יהרוס לך את כל החוויה.

לגביי הLATENCY אני לא חשוב שהשהייה של 40 ms בכלל תהיה מורגשת. אבל אם יש השהייה של 100ms זה יכול להתחיל להיות מורגש.

האמת ההשהייה בשירות כזה היא יותר חמורה מסתם משחק אונליין כי במשחק אונליין הם יכולים לעשות לך לוקלית אקסטרפולציה שמפצה על זה. בשירות סטרימינג כזה הם לא יכולים.

פורסם
כיום האינטרנט שלך עובד מעולה מאה אחוז מהזמן בלי ניתוקים?

מה אם ב12:00 בלילה הם עושים לך איפוס לא זוכר של מה והאינטרנט מתנתק לך לחצי שעה? נכון שזה מפריע לכל משחק אונליין אבל אם אתה רוצה סתם לשחק משחק לשחקן יחיד זה יהרוס לך את כל החוויה.

לגביי הLATENCY אני לא חשוב שהשהייה של 40 ms בכלל תהיה מורגשת. אבל אם יש השהייה של 100ms זה יכול להתחיל להיות מורגש.

האמת ההשהייה בשירות כזה היא יותר חמורה מסתם משחק אונליין כי במשחק אונליין הם יכולים לעשות לך לוקלית אקסטרפולציה שמפצה על זה. בשירות סטרימינג כזה הם לא יכולים.

כל העניין הזה של "מה אם" כל כך מיותר. בגלל החצי שעה התיאורטית של ניתוק מהאינטרנט תפסול שירות שלם? באמת?

יש כאלה שזה יתאים להם. אני אישית ממילא בקושי משחק במשחקים שהם לא אונליין. אין אינטרנט=אין גיימינג מבחינתי. אם הפינג הוא אכן נמוך ביותר כי יש להם שרתים בארץ, אני לא רואה פה חסרון.

בקיצור נמאס לי כבר להגיב כאן, כל אחד יש לו דעה פה שמבוססת על כלום. ברגע שאנסה את השירות כשסוף סוף יצא אחזור אליכם עם דעה קצת יותר מיודעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים