עבור לתוכן

leap computing הסוף של מחשבי הגיימינג הביתיים?

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה תצטרך מחשב ביתי.

אז במקום לקנות כרטיס גראפי חדש מדי פעם, תשלם עשרת אלפים שקל בשלוש שנים בשביל לשחק מרחוק על קונסולה של מישהו אחר, עם DELAY של כמה עשרות MS.

• תגובות 32
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בהנתן שאני לא צריך כרטיס מסך, כנראה הייתי מסתפק ב Nuc קטן וחביב בתור המחשב הביתי. בנוסף, בהנתן פריסה מתאימה יש לך גישה למשחקים שלך בכל מקום. אצל החברים, בעבודה או בחופשה.

פורסם

ועדיין, זה יתאים עבור אחוז קטן יחסית משחקני המחשב, וסביר להניח שלא יתפוס את השוק, בדיוק כמו כל השירותים הדומים שקדמו לו.

אני זוכר שעוד לפני 20 שנה כבר היה פופולרי לדבר על איך שעוד-מעט ועוד-רגע המחשוב יעבור להיות מחשוב ענן ולכולנו יהיו בבית רק "מסופים טפשים" וכל העיבוד ייעשה בענן. החלומות וההמצאות האלה המשיכו וימשיכו להופיע עוד הרבה שנים, אבל שום דבר לא הולך באמת להחליף את המחשב הביתי - על כל חלקיו - בזמן הקרוב.

פורסם

בעיקר בגלל מגבלות טכנולוגיות של רוחב פס והשהייה. אני מכיר לא מעט אנשים, בעיקר שאינם ילדים, שישמחו לשלם סכום חודשי סביר עבור אכסון המערכת נניח, ועוד סכום גבוה יותר פר יום בו בפועל משתמשים במערכת.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם לא ניתן לפתור את בעיית האחסון ע"י הורדת קבצי המשחק לכונן מקומי ומחיקתם מן הענן?

פורסם

אולי, אבל היתרון של שירות כזה הוא לא לשימוש שוטף לדעתי, אלא למי שמשחק פעם ב. נניח פעם בשבוע או שבועיים, או תקופה ארוכה לא, פתאום כן, ואז שוב לא. אם יש לי עכשיו כמה שעות להרוג, להתחיל להעלות את המשחקים מחדש לשרת לא ישים.

פורסם
  • מחבר

מדוע הוא אינו לשימוש שוטף?

פורסם

כי זה יקר לשימוש שוטף כאשר אפשר לקנות מחשב לשימוש משרדי בכ 2200 ש"ח.

פורסם

המחיר באמת לא אטרקטיבי.

שירות כזה הוא אידאלי למי שלא מעוניין להשקיע כסף בקונסולה יקרה או במחשב יקר אבל המחיר מונע מאנשים כאלה להשקיע בשירות.

למשל אם זה יעבוד על מיקרו קונסולת ANDROID כגון OUYA או FIRE TV של AMAZON זה יהיה אטרקיטיבי כי הקונסולת האלה עולות בסביבות ה 99$.

יש אגב שירותי STREAMING של משחקים על OUYA, חברה ישראלית אם אני לא טועה.

בשביל 30$ בחודש באמת כדאי כבר להשקיע במחשב.

אני גם מאמין שהאיכות של הווידאו לעולם לא תהיה טובה כמו לשחק על המחשב כי יהיו כל מיני ארטיפקטים של כיווץ. תארו לכם כשיתחילו לשחק על 4K אז מה תעשו סטרים של 4K על 144HZ?

פורסם

כל עוד יש השהיה (פינג שלא קרוב ל-0), משחקים בסטרימינג לא יוכלו להחליף קונסולה או מחשב מקומי.

וזה בלי להוסיף את ההשהיה בטלויזיות "חכמות" שלוקח להן עוד איזה עשירית שניה ואפילו יותר להציג את התמונה מהקונסולה למסך.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם אומרים לקנות GTX970 4790K I7 8 RAM בראש שקט? אני עדיין מתלבט מכיון שאת כל בעיות החיבור מהירות רזולוציה והכל ניתן לפתור וזה בכל זאת ותמיד תהייה לזה חומרה יותר טובה מהמחשב שאקנה...

פורסם
אז מה אתם אומרים, האנשים שקונים כרטיסי מסך חדשים כל שנה למשחקים הם אותם אנשים שקונים אייפון חדש כל שנה?

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו או מי רמז את זה אבל זה הרי כל כך לא נכון. אנשים שקונים כרטיס מסך חדש כל שנה הם גיימרים רציניים עם מספיק כסף לבזבז על חומרה שתתן להם את המקסימום.

אנשים שקונים אייפון כל שנה הם אנשים לא מיודעים שקונים את זה נטו בגלל שזה מותג יוקרתי ויש להם מספיק כסף לבזבז על משהו שתכלס הוא יותר בשביל להשוויץ מאשר שיש בו באמת תועלת, כמה כבר מאלה שקונים אייפון כל שנה באמת מנצלים את השיפורים החומרתיים שלו...

פורסם
  • מחבר
אז מה אתם אומרים, האנשים שקונים כרטיסי מסך חדשים כל שנה למשחקים הם אותם אנשים שקונים אייפון חדש כל שנה?

זה עדיין לא עונה על השאלה שלי....

פורסם

איזו שאלה?

אם אתה מתכוון לזה ש"את כל הבעיות ניתן לפתור" שכתבת למעלה, אז התשובה היא פשוטה - אם אפשר לפתור אז למה עוד לא פתרו אותן? שיפתרו, ונדבר. עד אז, לא הייתי עוצר את נשימתי בציפיה.

פורסם
ברור שזה נכון - צד אחד זונות של גרפיקה וצד שני זונות של מותגים.

:flipa:

נו אז זה לא אותם אנשים אם אלה "זונות" שונות...

- - - תגובה אוחדה: - - -

איזו שאלה?

אם אתה מתכוון לזה ש"את כל הבעיות ניתן לפתור" שכתבת למעלה, אז התשובה היא פשוטה - אם אפשר לפתור אז למה עוד לא פתרו אותן? שיפתרו, ונדבר. עד אז, לא הייתי עוצר את נשימתי בציפיה.

כולם פה מדברים מהתחת בלי לבדוק בכלל את השירות, אולי הבעיות הן בכלל לא כאלה אמיתיות ומבוססות על ההיכרות של אנשים עם שירותים דומים, אבל עד שאף אחד לא ינסה את זה באמת פה, אנחנו לא נדע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים