עבור לתוכן

leap computing הסוף של מחשבי הגיימינג הביתיים?

Featured Replies

פורסם

לאחרונה שמעתי על שירות הענן בשם leap computing השאלה היא האם עצם העובדה שהשירות מציע את החומרה החדישה ביותר בתמורה ל30$ לחודש הורג את הטעם בלקנות מחשב גיימינג?

נערך על-ידי yoel12

• תגובות 32
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע השירות הזה אכן מעניין, סקרן אותי הדבר הזה ואני ככל הנראה אקנה משתמש בקרוב.

אבל מה הקאטץ'? כרגע אתה משלם 30$ שזה מחיר התחלתי כדי למשוך אנשים. אגב בשביל לקבל נפח נורמלי תצטרך לשלם 36$, כי ב30 דולר אתה מקבל רק 128GB, ובהתחשב בזה שהרבה משחקים בימינו לוקחים מעל 30 ג'יגה, אתה תצטרך יותר מזה ככל הנראה.

ברגע שהמבצע הזה מסתיים, אנשים יצטרכו לשלם 60$, וכנראה 72$ לנפח של 500GB.

נגיד שאתה חייב לשחק בכל המשחקים החדשים באולטרה בצורה טובה (60FPS) אתה תקנה מחשב באיזה 5000 ש"ח כל 3 שנים, אולי יותר מ3 שנים, אבל אולי תצטרך לשדרג כרטיס מסך, אז נגיד 6000 כל 3 שנים. אתה יכול לקנות מחשב בדיוק כמו שLEAP יתנו לך שיעלה הרבה יותר מ6000, אבל השאלה היא האם אתה באמת צריך כזה, הרי ב1080P שזה המקסימום שכרגע LEAP מציעים, גם GTX 970 יריץ לך הכל בכיף, אתה לא צריך TITAN X.

בוא נראה כמה יעלה לך LEAP COMPUTING עם 500GB למשך 3 שנים במחיר הסטנדרטי:

72*36=2592. דולר. כלומר משהו כמו 10 אלף שקל ל3 שנים.

ההחלטה בידך.

פורסם

עד שלא יהיה לכולם סיבים אופטים עד המחשב, עם מהירות סופר גבוהה, ואמינות/שירות ברמה של תשתית חשמל ומעלה, לא רואה איך זה יתפוס חזק.

בכלל מיחשוב ענן כרגע מוגבל בגלל תשתית מחורבנת עם הגבלות UPLOAD קשות.

אם כל המדינה היתה מחוברת לסיבים אופטים עם אינטרנט סימטרי, כבר מזמן חברות מחשוב הענן ויזמים מוכשרים היו פותרים לנו כל מיני דברים בעזרת ריכוז חכם של משאבים וניהול.

אפילו איחסון פשוט של קבצים היה יכול להיות מאוד משתלם לעשות במחשוב ענן.

ממילא לרוב האנשים רוב הקבצים אינם קבצים יחודיים, ולכן במקום 1000 הרדיסקים אפשר לאחסן בממוצע את אותו המידע על 100 הרדיסקים כולל גיבוי משולש.

למה זה לא קורה?

חברות תשתית חרא שרוצות לחלוב כל טיפת כסף אפשרית ויוצרות חנק מוחלט של אפשרויות נהדרות רבות.

אז אם אפילו דברים משתלמים והגיוניים כלכלית ברמת איחסון בסיסי אנחנו לא מסוגלים לעשות, איך תחליף את המחשבים עצמם במיחשוב ענן?

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא ולראות קצת סרטונים על הדבר הספציפי הזה.

אתה לא צריך UPLOAD גדול בשביל זה, המטרה פה זה פחות בשביל אכסון או גיבוי של הדברים שלך, ויותר בשביל לספק לך חומרה חזקה, גם לגיימינג וגם לרינדור מקצועי (ואפשר גם AMD FIREPRO אם אתה צריך במקום TITAN X שמה, באפשרויות). תתקין לעצמך סטים (כנראה כבר יהיה מותקן) ותוריד את המשחקים שאתה רוצה, עם החיבור שלהם זה בטח ירד בדקות ספורות.

העיקר זה הסטרימינג מהמחשב שלהם לשלך, כלומר אתה צריך בעיקר DOWNLOAD, הם טוענים שעם חיבור של 10MBPS זה צריך לעבוד פרפקט. בימינו כמעט לכולם יש מעל ל10MBPS בבית.

הם גם הולכים להתקין שרתים בישראל (שאלתי אותם את זה) כך שהלאג אמור להיות מזערי כל עוד הרשת שלך תקינה.

פורסם

אם זה לא יחליף את המחשב הביתי לכל מטרה, אז זה לא יחליף אותו בכלל.

בדיוק כמו שהקונסולות לא החליפו אותו.

פורסם

אם מקסימום של 1TB זה מספיק לך אז זה בהחלט יכול להחליף אותו. הבעיה זה שאין אפשרות להשתמש בטורנטים, ונראה לי גם VPN, אז בהצלחה לך לראות סרטים על זה כל עוד אתה לא אמריקאי.

נערך על-ידי ChaosPower

פורסם
  • מחבר

האם זה יחליף אותו למטרת גיימינג?

פורסם

בהחלט יכול לדעתי. במיוחד כשיהיו להם כבר שרתים בישראל. אני אומר- שווה ניסיון. אם היה לי זמן עכשיו כבר הייתי קונה, אבל חבל לי לבזבז זמן מהחודש שאשלם עליו כשאין לי זמן לשחק עם זה ממילא.

פורסם

כשצפרדעים יפלו מהשמים.

פורסם
  • מחבר

העניין הוא זה שיש לי ערך סנטימנטלי למחשב אישי שלי ולא מחשב ששוכן לו באיזשהו שרת

פורסם

אז אל תאכסן שם דברים אישיים, תוריד משחקים לסטים, שחק בהם על גרפיקה מקסימלית. נחמד, לא?

זה גם פועל על טרמינל כזה שפשוט משדר לך מה שקורה במחשב שם, תוכל לחזור למחשב שלך בכל רגע נתון.

פורסם

רק אנשים מטומטמים וטיפשים ימהרו לחפש כל הזמן איך לתת לאחרים להשתלט על החופש שלהם, וינסו לראות בזה את טובתם עצמם.

יש גם אנשים שרוצים לתת את המדינה לערבים ולהפוך להיות מיעוט "מוגן".

http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=1259998

פורסם

החופש שלי? מה הפכת את זה לדיון פוליטי? כולה מדובר פה בשירות שיתן לי לשחק בגרפיקה מקסימלית בכל המשחקים שהמחשב המיושן שלי מפעיל במדיום. נשמע לי נחמד. אין לי הרבה מה להחביא בסטים.

פורסם
  • מחבר
אז אל תאכסן שם דברים אישיים, תוריד משחקים לסטים, שחק בהם על גרפיקה מקסימלית. נחמד, לא? זה גם פועל על טרמינל כזה שפשוט משדר לך מה שקורה במחשב שם, תוכל לחזור למחשב שלך בכל רגע נתון.

אבל זה לא ש-ל-ך אתה סוג של משכיר מחשב זה כמו לשחק אצל חבר

פורסם

זה יכול מצויין לאנשים עסוקים שלא תמיד יש להם זמן לשחק. פתאום יש חודש שניים פנויים יותר, אפשר לשכור ולשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים