עבור לתוכן

התנגשות בין ציוד תקשורת בבית, מעוניין לעשות סדר

Featured Replies

פורסם

עד לפני כמה חודשים, הייתי מחבר את המודם של הוט, לראוטר (1043), והכל היה טוב ויפה עד שהראוטר החליט להשתגע ולסבול מניתוקים.

ללא שום קשר, עברתי לבזק. וקיבלתי את המודם / ראוטר המשולב שלהם.

ניצלתי את העובדה שהמוצר שלהם יכול לשמש גם כראוטר (עם תדר5GHZ), ולא רכשתי ראוטר חדש מאז. החיסרון היה - ויתור על הרשת הקווית שלי (תשתית של 1GB\S בכל הבית), הואיל והמוצר של בזק לא תומך במהירות הזו.

הפיתרון היה לכבות את הWIFI ב1043, לנתק את האנטנות ולעשות בו שימוש כסוויצ' בלבד (שום בעיות יציבות מאז), ולגשר בין הראוטר לסוויצ'.

הבעיות?

היות והרשת הקווית לא "מתקשרת" עם הרשת האלחוטית כמו שצריך, אני נאלץ למצוא פתרונות יצירתיים, (דוגמת הגדרה ידנית למדפסת שמחוברת באלחוט לרשת הביתית, לא יציב ומשתגע מידי כמה זמן), או סטרימינג מהרשת הביתית אל המכשירים הניידים והטאבלטים בבית.

אני יודע שהפיתרון יהיה מוצר אחד שיחבר בין הרשתות כמו שצריך, או התעסקות אין סופית (כמו שאני רואה את המצב כרגע).

האם ישנו פיתרון פשוט, או שעלי לרכוש ציוד חדש?

אם צריך ציוד חדש, אני עם ראש פתוח לקבל המלצות עבור ציוד שיתן לי מענה לרשת אלחוטית וקווית.

הדרישות? לפחות 8 חיבורים קוויים (היום יש 4, ואני "מתפשר" ומחבר חלק מהציוד לראוטר במהירות איטית יותר) במהירות של 1GB\S.

אם יש ציוד שיודע לבצע TEAMING או LINK AGGRESSION זה בכלל יהיה נהדר עבור הNAS שלי.

אינטרנט אלחוטי סביר, לא משהו מיוחד. אין לי צורך מיוחד בתחום הזה.

פורסם

שאלה מקדימה - ב-1043 בטלת את שרת ה-DHCP? קבעת לו כתובת בתחום של המוצר של בזק?

קרא את הפרק האחרון של המדריך הזה כיצד לחבר שני נתבים האחד לשני - http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם
  • מחבר

אבדוק זאת. אני כבר לא זוכר מה עשיתי שם בזמנו.

האם המדריך נכון גם לגבי חיבור של נתב לסוויצ'?

פורסם

כדי לחבר נתב ל-SWITCH צריך רק כבל רשת - אין שום ממשק הגדרת ב-SWITCH.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים