עבור לתוכן

האם שלט פלייסטיישן 4 יפעל טוב עם בלוטות' למחשב?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות שלט לשחק איתו פיפה, מרטל קומבט 10שיוצא וכו', כרגע יש לי שלטי אקס בוקס 360 אלחוטיים אבל הדי פאד שלהם גרוע והוא ממש חשוב לי, האם השלט פלייסטיישן יעבוד טוב כמו בפלייסטיישן רגיל עם חיבור בלוטות' למחשב? תודה

פורסם

הD-PAD בדול שוקים גם לא בדיוק להיט

זה אפילו לא D-PAD אמיתי ,אלהכפתורים

פורסם
  • מחבר

אני אישית משחק עם השלטים אצל חברים בפלייסטיישן ומאוד נוח לי איתם

פורסם

זה אפשרי. תעשה חיפוש ביוטיוב על חיבור דואלשוק 4 למחשב. יש מלא מדריכים איך לעשות את זה וזה לא מסובך.

פורסם

הפתרון של סוני ל D-PAD הרבה יותר טוב משל MS, דרך אגב הסיבה שיש להם את העיצוב הזה היא שהיו בעיות חוקיות בעבר לשימוש ב D-PAD אז הם העדיפו לעשות משהו דומה ולא לנסות את מזלם, מאז העיצוב שלהם תפס ויש כאלה שמאוד אוהבים אותו (כמוני).

אין לשלטים של סוני דרייבר רישמי למחשב אבל אפשר לחבר את ה DS3 ו DS4 למחשב באופן חוטי או בעזרת BT (אפשר להזמין מתאם זול מ dx.com) ולהעזר ב XInput Wrapper (יש מגוון תוכנות אפשריות, אם תרצה אני אשלח לך קישורים). לי היו מקרים מאוד בודדים שלא הצלחתי להשתמש ב DS3 אבל מאז שיפרו הרבה דברים ועם ה DS4 לא אמורה להיות בעיה בכלל.

אולי כדאי לבדוק אפשרויות נוספות כמו ה SpeedLink Xeox Pro או ה Logitech Gamepad F710, ה F710 דגם מאוד מוכר ואפשר למצוא עליו הרבה מידע, ה Xeox Pro פחות נפוץ אבל מביקורות נראה כאילו ה D-PAD מוצלח יחסית.

פורסם

לא מבין בשלטים, וממש לא אוהב להשתמש בהם כי התרגלתי למקלדת.. אבל שקלת להשתמש בשלט של Xbox one?

פורסם
  • מחבר

אין לו אפשרות אלחוטית, לא טוב

פורסם

בקרוב יהיה, אם אתה מוכן לחכות קצת ומוכן לקנות את הדונגל (בסביבות אזור הזמן של שחרור ווינדוס 10)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים