עבור לתוכן

האם יש למכירה מתאם למאוורר מ80 ל120, בארץ?

Featured Replies

פורסם

תודה

פורסם

מה הכוונה "מתאם"? יש לך חור של 80 ואתה רוצה לשים בו מאוורר של 120 (או להיפך)?

פורסם
  • מחבר

מעוניין להרכיב מתאם על צלעות קירור המותאמים למאוורר 80ממ, על מנת לשים מאוורר בעל מידות של 120ממ.

80->120

פורסם

אל תצפה לקסמים

בדר"כ התוצאות פחות טובות משימוש במאורר 80 איכותי

בשביל לפעול כראוי, המתאם הזה צריך להיות באורך של פחות או יותר חצי מטר - כמובן שזה לא ממש ריאלי

פורסם

אכן, סמארט פאן 80מ"מ יעשה את העבודה מצויין (טוב יותר ממאורר 120 שלא מנצל את כל השטח שלו)

פורסם

אני גם מתעניין בפתרון דומה, אני רק צריך מתאם שאני אוכל לשים מאוורר 120 על פתח של 92, ואני די בטוח שזה עדיף על המאוורר Thermaltake שיש לי עכשיו. דבר ראשון יש היום מאווררי 120 מ"מ (DELTA, לדיוק) שמוציאים 200 CFM, ה56CFM שה90 מ"מ שלי מוציא הם כאין וכאפס לעומת הDELTA. עוד יתרון בולט זה שעם מתאם האוויר יוצא על כל האיזור העגול בצורה שווה, זה לא חשוב אם זה מאוורר בשביל מארז אבל כשהוא על היט סינק זה קריטי.

פורסם

תוכל לפרט קצת יותר על הDELTA שזורקת 200 CFM ? (כמות רעש - dBA , מחיר , מקום לקניה?)

פורסם

תוכל לפרט קצת יותר על הDELTA שזורקת 200 CFM ? (כמות רעש - dBA , מחיר , מקום לקניה?)

אני לא יודע יותר מדי על המאוורר.

הגודל של המאוורר הוא 120 על 120 על 38, אני לא יודע את הדגם המדוייק אבל יש מספר דגמים ששונים אחד מהשני בCFM, דציבלים ומתח. לא מצאתי את המאוורר למכירה במקום מוכר ובחיפוש באינטרנט שמים לב שהוא די נדיר.

מאווררים, בזמן האחרון, גדלים ומשתפרים אז הגיוני שנראה מאווררי 120ממ על 38 שמוציאים כמות מגוחכת של אוויר, או של דלטא או טורנדו. אם מישהו מכיר מקום (אולי אפילו בארץ?) לקנות כזה אחד, שיגיד!

פורסם

חברה, זה עובד, בדוק... ואני מצטרף לשאלה...

זה רעיון פשוט אדיר.

תחשבו, 80 CFM נדחסים לרוחב של מאוורר 80ממ זה וואחד זרימה... במיוחד שזה על ALX800 ;D

פורסם

לא נראה לי שזה יעבוד כל כך...

אני הבנתי שזה עולה ככה:(לפי הציור)

נראה לי שזה יעצור את האוויר

פורסם

אני בטוח שזה יעבוד יותר טוב ממאוורר 80ממ (או 92 במקרה שלי) פשוט בגלל שמאוורר 120 דוחף כל כך הרבה אוויר שאפילו אם היעילות שלא תפגע הוא עדיין יהיה ידחוף הרבה יותר אוויר ממאוורר 80.

לבחור שמעלי עם הציור. זה לא יעבוד ככה, אבל זאת לא טעות שלך - פשוט אי אפשר לצייר את תנועת האוויר ע"י חצים בגלל שאתה צריך להתחשב בלחץ אוויר שונה שיהיה במקומות שונים של המתקן וכל מני חוקים של אוירודינמיקה כמו זה שאוויר בלחץ נמוך זז יותר מהר מאוויר בלחץ גבוה. צריך פשוט לעשות איזה מתקן ולהרגיש כמה אוויר יוצא ואיך הוא יוצא.

פורסם

אמרתי כבר, זה נוסה ונבדק כל-כך הרבה פעמים.. זה פשוט לא עובד בגדלים ריאליים של duct-ים

פורסם

עדיין לא הבנתי למה לא מספיק 72CFM אבל מי שמתעקש דווקא על 95CFM (שאני לא בטוח שינצלו את כל הפוטנציאל שלהם בגלל המתאם)

בכל מקרה אני מדבר על סדרת הסמארט פאן 2 עם המידע שציינתי.

הדיון הזה נמשך סתם בלי סיבה

יש ב JAB TECH כמו שראית

בארץ עוד לא נתקלתי

אם אני יראה בימים הקרובים אני יכתוב

פורסם

היה לי מתאם 80>120 מ"מ פעם.. לא זוכר מה עשיתי אותו (בכל מקרה הזמנתי מחו"ל)..

אם אני אמצע אולי אני אשים אותו למכירה ב-Tradezone..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים