פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מישהו מהמושב ביקש ממני עזרה במחשב..המחשב לא נדלק.. בדקתי את כל החיבורים וכולם מחוברים כמו שצריך..עכשיו המסך מחובר לספק והוא כן פועל..מה יכולה להיות הבעה??תודה רבה לכולם!!עריכה: אני לא יודע את מפרט המחשב רק אני כן יודע שהספק הוא 300W והלוח אם של ג'יגה בייט..אני אנסה למצוא את הדגם המדויק ואת שאר הרכיבים..ושוב תודה רבה לכול העוזרים..
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים טוב שיש הרבה פרטיםנסה לנתק את כל הרכיבים הלא חיוניים מהמחשב ולבדוק אם הוא נדלקזה שהמסך עובד לא אומר שום דבר, זה שהוא מחובר לספק לא אומר שהספק תקין, הספק סה"כ משמש כמעיין מפצל.
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר ניתקתי את הסידירומים את הכונן פלופי והארד דיסק ועדיים לא פעל..נראה לי שבכל זאת הבעיה הספק כי אין שום קול של זרם חשמלי..ושמחברים את הספק לחשמל אין שום תגובה.. למשל אצלי המאוורים מסתובבים קצת לאיזה חצי שניה..
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים נסה לאפס את הביוסתוציא את הבטריה של לוח האם לרבע שעה ותחזיראו שיש ללוח אפשרות אחרת לאפס את הביוס
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר RedOctober תודה אני אנסה..ויש איזה מכשיר שבודק את ה-Volltאפשר אולי לבדוק איתו אם יש זרם בחיבור של הארדיסקואולי ככה אפשר לקבוע אם הספק דפוק או לא??ושוב תודה רבה לכולם!!!!
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים superginiman: הספק אחראי על החשמל עד לחיבור הכוח ללוח האם, וזהו. אם לד הכוח שבמארז (שמתחבר ללוח האם) לא נדלק זה לא מחייב שהבעיה בספק כי גם לוח אם תקול חלקית או לגמרי יכול למנוע הדלקה של הלד.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים לי הייתה בדיוק אותה בעיה ובסוף הסתבר שהלוח אם נשרף. תנסה אותו על לוח אם אחר וככה תוכל לבודד את הבעיה.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים אח שליתעשה מה שאני אומר לך !.........תנתק את החיבור של החשמל שמתחבר ללוח אם ( החיבור עם ההרבה כבלים שיוצא מהספק ) ותחזיר אותו בחזרה , אם זה לא עובד תיבדוק שהכפתור של ההדלקה מחובר נכון בלוח אם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.