פורסם 2015 באפריל 610 שנים קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?
פורסם 2015 באפריל 710 שנים מחבר הזמנתי אותו מאמזון ב 2400 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. אין בארץהזמנת דרך האתר הישראלי שמזמין בשבילך מאמזון?איך המסך שווה את הכסף? זה סכום די רציני, אני משחק המון במחשב ויש לי כרטיס מסך gigabyte 970 gtx, זה מתאים לי?
פורסם 2015 באפריל 710 שנים היה דיון רציני מאיפה להזמין...http://hwzone.co.il/community/threads/561156-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-gsync-%D7%93%D7%A8%D7%9A-ebay#.VSOeB_msUmkאתה מוזמן לקרוא. גם לי יש 970 וזה מסך אידאלי לכרטיס הזה.. רק שים לב שאתה תרגיש הבדל.. אם לא מפריע לך פילטרים, ולא בודק כמה fps נותן לך כל משחק זה השקעה מיותרת
פורסם 2015 באפריל 710 שנים מחבר הזמנתי אותו מאמזון ב 2400 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. אין בארץאיך קנית מאמזון במחיר הזה כולל משלוח לארץ,מכס ומיסים?תודה על העזרה
פורסם 2015 באפריל 710 שנים יש קישור למוכר שקניתי ממנו.. מוזמן בעצמך לבדוק ולהזמין.. יש מקומות יותר זולים, ויש פחות.. המוכר הספציפי הזה זול
פורסם 2015 באפריל 810 שנים מחבר יש קישור למוכר שקניתי ממנו.. מוזמן בעצמך לבדוק ולהזמין.. יש מקומות יותר זולים, ויש פחות.. המוכר הספציפי הזה זוללא ראיתי את המחיר כולל מיסים ומכס, יש שלב בהזמנה שרואים את זה או שאתה פשוט יודע כמה לוקחים?
פורסם 2015 באפריל 810 שנים על מנת לקבל חישוב מחיר כולל המשלוח ומיסים אתה צריך להיות רשום באתר, ולהכניס כותבת בישראל. לאחר שתכניס את המוצר לעגלה, תוכל לראות בצד את החישוב הסופי.
פורסם 2015 באפריל 810 שנים יש כמה דגמים מובילים שתומכים gsync בחו"ל, ודגם אחד של Asus בארץ. אתה צריך להיות נעול על הצרכים שלך.. אני החלטתי aoc בעיקר בגלל הרזולוציה והמחיר. בכל מקרה, המחיר מהמוכר באמזון שאני קניתי ממנו יחסית זול כולל מיסים ומשלוח. הזמנתי לפני שבוע, ואמור לקבל את המסך עוד שבועיים.. נראה איך יגיע, וכמה אהיה מרוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.