עבור לתוכן

Smart TV - כן או לא

Featured Replies

פורסם

היי חברה,

אני מתכוון לקנות בקרוב טלוויזיה חדשה וכמובן שעלתה השאלה האם אני זקוק לSmart TV, רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה כדאי? למה זה יותר טוב ולמה לא..? אשמח לשמוע את דעתכם

תודה.

פורסם

לך לחנות תנסה ותראה אם אתה רוצה את המכשיר.

פורסם

אם אתה מתכוון לחבר לה מחשב, אז לא SMART.

פורסם

מה זאת אומרת "זקוק"? :)

בסה"כ הכניסו מחשב embedded לתוך טלוויזיה וקראו לה "חכמה".

איך שאני רואה את זה, זה רק הולך לכיוון של אנשים כמה שפחות טכנולוגיים ולא ההפך.

תבנה לך מחשב שישמש כHTPC ואל תהיה "עבד" של שום יצרן.

פורסם

תלוי בשימושים, לי יש סמארט של סמסונג ואני מתחבר למחשב למחשב ורואה סרטים ומשתמש באפליקציה של מאקו ושל יוטיוב חיפוש מהנייד, יש עוד. מי שרוצה נגיד popcorn time קודי וכו' זה לא מספיק, גם יכולת השיקוף של הפלאפון שימושית להרבה אנשים.

פורסם

פותח התרד אם אתה לא רוצה להיכנס ולבנות סטרימר או מחשב HTPC אז ה"חכמה" תתאים לך, אני אישית לא בונה וגם לא רואה סיבה לשלם על זה, שכן אני קונה את המסך הכי איכותי שאני יכול (בלי כל מיני אפשרויות שלא אשתמש בהם) ואליו מחשב את הHTPC שלי וזהו, מנגן כל קובץ וכו בלי יותר מדי התאמות או אפליקציות.

פורסם

לא תמיד תמצא את אותה איכות של מסך בלי smart ו3d

פורסם

אני קניתי לפני קצת יותר מ-3 שנים סמארט 3D רק בגלל ה-3D ועידן+ על הדרך. הסמארט זה בונוס. מחובר לה מחשב רגיל.

לאחרונה החליפו לי את הטלוויזיה בדגם חדש יותר בשל תקלה תחת אחריות... וחייב לציין שהשיפור משמעותי.

הסמארט באמת חכמה, הממשק מעולה. הרבה אפשרויות כמו תמיכה בשידור אלחוטי שאני מנצל לא מעט (משדר מטלוויזיה לטאבלט את ערוץ 2 או 10 למשל)...

תבדוק מה הדרישות שלך ולאילו שימושים אתה צריך טלוויזית סמארט. תבדוק כל חברה כי כל חברה תציע משהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים