עבור לתוכן

Far cry יעבוד?

Featured Replies

פורסם

תגידו, far cry יעבוד על המחשב הבא -

AXp 1800

Epox 8K5A2+

DDR Sdram 256

R9600XT

יש מצב ?

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

כן

יש לך מושג בערך על אילו הגדרות ?

פורסם

בעיקרון , High-VeryHigh , אם זה מקרטע או נתקע שישים על מדיום , אבל את המים לא חשוב מה , שישים על VERY HIGH.

פורסם

מים זה דווקא הכי פחות חשוב חוץ מבשביל להתלהב מול חברים. את רוב המשימות עושים ביבשה.

שים על HIGH ומשם תרד כל פעם. אם מנמיכים את SPECIAL EFFECTS זה נותן שיפור ביצועים טוב

פורסם

זה עובד על המחשב שלי, 110% שזה יעבוד טוב על המחשב שלך.

פורסם

בטח שיעבוד רק לפי דעתי שישים על medium בערך הכל,כי יש לו 256 ראם והמחשק לוקח המון-המון-המון זיכרון

פורסם

איך אתה יכול לשחק משהו עם 256mb?! זה לא אפשרי כמעט

פורסם

אני לא חושב שזה יפעל ממש טוב...

יש לך 256 SDRAM

וזה משמעותי !

תוסיף עוד 256 ואז תוכל לשחק מדיום הכל אני מעריך.

פורסם

זה עובד על המחשב שלי, 110% שזה יעבוד טוב על המחשב שלך.

Gf4 440 MX ?!

פורסם

תתפלאו

זה אפילו רץ לא רע אצל חבר שלי שיש לו gifa 2mx ו 256 ראם ומעבד AXP1700 PALOMINO

בכל מקרה, אצלי זה רץ שחיק על 1024X768@very high@ NO FILTERS

על איזה 15-35 פריימים, כבדר"כ הFPS על 25...

ולי יש geforce 4 ti 4200... ;)

פורסם

אלו אלו!!! לא לרדת G4 4200 TI הוא סוס עבודה שמיתחרה ראש בראש אם 9600 ו5600 כך שלא לרדת עליו וגם שהמישחק די מתאים את עצמו למערכת הוא מנסה ליסחות את כל מה שהוא יכול מבלי ליפגוע בFPS ובאיכות הכללית הכי טוב זה פשוט ליבדוק

פורסם

מתישהו אמרתי שהוא לא סוס?!

::)

להפך, התכוונתי שהוא מריץ לא רע בכלל

אני פשוט חייב שזה יהיה מושלם וזה די זוחל ..אז לא יודע

;D

פורסם

ילד בלתי נראה, נסה את האפשרות הזאת. אומנם תצטרך לא לראות את הים בכל יופיו אבל זה שחיק יותר והרזולוציה גבוהה

פורסם

יש לי

P4 2.6HT

512DDRAM 400MHZ

לוח רוקלייק של אינטל

וכרטיס מסך GF4 FX5200 128MB

המשחק עצמו רץ חלק..אבל יש הרבה חלקים לפעמים שיש יריות שהמשחק מתחיל להיות איטי.חשבתי שזה בגלל הכרטיס מסך כי הוא לא משהו.. אבל אני רואה כאן שאנשים אומרים שיש להם GF2 ומחשבים פחות טובים וזה עובד להם מהר על HIGH.אני שמתי את זה על מדיום ואז כשהפעלתי תמשחק זה היה ממש ממש איטי בקושי זז אז הורדתי בADVANCED OPTIONS בוידיאו את הכל ל LOW, לאחר מכן העלתי כמה דברים למדיום ועכשיו המשחק עובד די נורמלי והוא רץ חלק אבל עדיין יש בעיות והוא רץ לאט בחלקים מסוימים,קרבי יריות וכו'(אני משחק על רזולוציה 800X600 - ממש נמוכה) :(

אשמח לקבל עזרה

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים