עבור לתוכן

בעיה עם ספק הכוח?

Featured Replies

פורסם

אוקיי , לחבר שלי יש :

Palomino 1800+

Gigabyte Based AMD Chipset Motherboard

Generic PC2100 Memory

GF 4MX

CDROM

CDRW

60GB hardisk

flopy

Aerocool DP 101

Generic "sparkit" 300W PSU

עכשיו , אתמול הוא קנה ABIT NF7-REV 2

וזיכרון ADATA PC3200 256MB

הרכבתי לו הכל , ובאתי הדלקתי , המסך הראה את הפוסט הראשון והמחשב נכבה.(כ5שניות לאחר ההדלקה)

עכשיו , ניתקתי את הכבל מתח של הספק , חיברתי בחזרה ורק ככה המחשב נדלק עוד פעם(הפעם לאיזה 2-3-4שניות) ונכבה.

לדעתי הבעיה תמונה בהספק הספק(ג'נרי 300W)

אז התקשרתי לזיגזאג וגם פבל אמר לי שסביר להניח שהבעיה בספק ובמקרה הכי גרוע יכול להיות שיש בעיה בלוח..

אז , האם הספק אינו מספק מספיק W?

הוא לא מספיק למחשב הזה?

הכל מחובר כמו שצריך , גם הATX וגם החיבור הקטן המרובע הזה , הכל מחובר ללוח.

שאני מדליק אותו כל המאוררים שמחוברים ללוח מסתובבים(גם זה של הצ'יפסט) ככה שלא נראה לי שהבעיה תמונה בלוח מכוון שהוא מעביר חשמל...

פורסם

אם אתה בטוח שההיטסינק יושב כמו שצריך על המעבד עם חומר טרמי ביניהם אז יש אפשרות טובה שהספק פשוט חלש מדי.

פורסם
  • מחבר

רואים שהוא יושב טוב על המעבד לא? כאילו הוא לא זז...

זה DP-101....

פורסם

אז מה אם הוא נראה יושב טוב ?

דבר ראשון תשים לב שיש רק כיוון אחד נכון להרכיב אותו למרות שנראה שהוא יכול לשבת בשני הכיוונים

שנית, קורה ששוכחים להסיר את הפלסטיק שמגן על ההיטסינק מלמטה (אם היה אחד כזה).

בשביל להיות בטוח צריך להסיר אותו ולראות את הטביעה שהשאיר המעבד בחומר הטרמי.

פורסם
  • מחבר

הסינק כבר היה מורכב על הלוח הקודם! רק הוצאתי אותו(ודרך אגב , המעבד פלומינו השאיר תביעה עליו ולא יכולנו להוריד את זה עם אלכוהול אפילו)

הרכבתי את המעבד כמו שצריך , ויש לסינק שני כיוונים של חיבור... חיברתי אותו לדעתי כמו שצריך... הקליפס נתפס.

מרחתי משחה "ג'נרית" 25אחוז כסף...

פורסם

הקליפס יתפס בכל מקרה, זה לא אומר שהוא בכיוון הנכון.

השאיר עליו תביעה ? אני מקווה שיש לו עורך דין טוב.

פורסם

LOL ;D

פורסם
  • מחבר

קנינו לו ספק חדש של CODEEGEN עם מאורר 120MM 400W משהו דיי חזק נראה לי..

הרכבתי , ואותה הבעיה.

מה יכול להיות? הסינק יושב מעולה(בדוק) ניסיתי גם לנתק ולשים רק את הלוח...

אני יגיד לכם עוד דבר , הוא נדלק והוא כאילו נותן אות למסך(מנסה להדליק אותו) ואז ישר נכבה... זה כאילו יש לו התנגשות איפשהוא או קצר... ויכול להיות שהמעבד לא בסדר?

המאוררים שמחוברים ללוח מסתובבים.. ככה שלדעתי זה לא הלוח , אבל אי אפשר לדעת , אז מה אתם אומרים? ללכת לKSP לבקש שיבדקו את הלוח?

יכול להיות שזה המעבד? אבל איך? כאילו לא הגיוני שקרה לו משהו נכון? אני רק בטוח כמעט ב100אחוז שהכל מורכז מעולה , הלוח יושב מעולה על המארז , הסינק יושב טוב על המעבד ועל הלוח אם , וכל השאר מחובר גם כמו שצריך וחזק... , מה הבעיה כאן!?

פורסם

ניסית לאפס את הביוס? יכול להיות שהוא השתגע cwm32:

זה קרה לי כבר יותר מפעם 1 ואם אותם סימנים

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי לאפס את הביוס בסביבות ה8 פעם... , אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך מאה אחוז!

לדעתי הלוח פשוט דפוק

נ.ב , עכשיו שאני חושב על זה , יש סיכוי של אחד למאה שלא סגרתי את הסוקט עד הסוף , אבל אז הלוח היה אמור להמשיך לדלוק לא?

אבל זה ממש ממש לא אפשרי... ואם כן , מה יהיו התוצאות? מעבד שרוף? לוח שרוף? משהו אחר?

פורסם

הלוח אם מותקן במארז כמו שצריך?

פורסם
  • מחבר

כן , הוא מותקן מעולה , מחוזק מאוד חזק , האמתי שהמארז דיי אומלל וחלש , אבל זה לא קשור! זה סך הכל מארז לא?

כאילו הלוח מחוזר למארז ממש טוב עם הברגים...

פורסם

ואין מצב ששמת אום כזה שעליו אמור לשבת הלוח במקום שאין חור בלוח?

פורסם
  • מחבר

זה לא אום , זה נקרא ספייסר , ולא , אין סיכוי.

פורסם

נסה להניע אותו בלי כלום פרט למעבד, אפילו את הכרטיס מסך והזיכרון תעקור ותדאג שה-Pc Speaker יהיה מחובר כמו שצריך.

מצפצף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים