עבור לתוכן

שאלה לגבי HDD

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות..

הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית..

דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי.

יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס).

יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%).

בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן ניסיתי לפרמט אך ללא הועיל..

הבנתי שפירמוט לא יעיל במקרים כאלו, והשאלה האם כדאי לנסות משהו, או פשוט לקנות חדש ולא להסתכן בכלל עם כל הנתונים שיש לי שם.

ואם כדאי להחליף HDD, האם פשוט לזרוק את ה-2 האלו לפח?

בתודה מראש

פורסם

ברגע שיש לך נתונים בדיסק אחד זה להסתכן אפילו אם הוא חדש.

פורסם
  • מחבר

זה ברור לי. אני פשוט שוקל אם לקנות אחד להחליף את הישן ואחד לגיבוי או רק אחד לגיבוי..

פורסם
  • מחבר

הנה... ה2T זה הרגיל, וה1T זה הנייד.. אני לא יודע מה השגיאה הזו (חיפשתי קצת ולא הבנת לגמרי מה זה אומר ואם זה פתיר)..

נערך על-ידי Orohev

פורסם

ה2T לא מבשר טובות, תראה בלינק שהבאתי זה אחד הגורמים שמנבאים כשל לפי מה שהחברה בדקה.

יש שם אחוזים.

ה1T הערה של טמפ' תבדוק מה קורה.

פורסם
  • מחבר

ה-2T - מומלץ לזרוק לגמרי אחרי גיבוי נתונים?

ה1T - אתה מתכוון להערה שכתובה או לחפש במקום אחר?

פורסם

דיסקים זה כמו בחורות אי אפשר לדעת מה הולך שם.....

התשובה הרשמית כן, אם זה היה שלי במידה ויש גיבוי רציף הייתי משתמש בו עד שהוא ילך.

נערך על-ידי none77

פורסם
  • מחבר

מפה לכאורה נראה שזה בסדר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים