פורסם 2015 באפריל 110 שנים לפני איזה חצי שנה עשיתי ניקיון כללי כי החלפתי מחשב ושחכתי לגבות איזה קובץ ספציפי...משום מה גם דאגתי למחוק אותו מכל הכוננים החיצוניים ומהדרופ בוקס ככה שלא יישאר לי כלום בחיים.כשהבנתי מה הוללתי אז באותו הרגע היה נראה לי שאפשר לחיות גם בלי זה אבל עכשיו כמה חודשים לאחר האירוע זה מכה בי שנית .. . הקובץ הזה היה מצויי במחשב בכמה אזורים בפריסה שונה, פעם בRAR פעם בINSTALL ופעם בתיקיות.מדובר בדיסק קשיח 500G של מחשב נייח במצב תקין לחלוטין ומתפקד כיום כמחשב משני.הבעיה שהוא עבר איזה 6 פרמוטים מאז (בלי הגזמה, אני בדקתי איזו מערכת תגיב באופן אופטימלי עבורו והתחבטתי בייני לבין עצמי)כמחשב משני הדיסק הקשיח הזה לא מנוצל באותו האופן, יש עליו עכשיו רק מערכת הפעלה ועוד כמה דברים וזהו.השאלה היא האם יש סיכוי לשחזר את הקובץ האבוד לאחר כל הפרמוטים הללו והחצי שנה לערך שעברה עליו?זאת אף על פי שהדיסק לא היה מלא עד הסוף כמו בימים הטובים וגם הקובץ היה זורק בכמה עותקים בכל מיני פינות?במידה ויש כאן מישהו אופטימי בקהלאשמח לדעת מה השיטה האופטימלית בכדי לבצע את התהליך הזה . ?האם כדאי לחבר את הדיסק הזה למחשב אחר כדי לבצע בו את תהליך השחזור או שעדיף אולי על גבי המערכת הקיימת ? (המחשב מתפקד)איך עושים את זה? אילו כלים צריך כדי להתחיל תהליך של שחזור ? אגב מדובר בקובץ בערך בנפח של 2G
פורסם 2015 באפריל 110 שנים http://www.tictac.co.il/%D7%A9%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%A2/
פורסם 2015 באפריל 210 שנים תנסה את RECUVA https://www.piriform.com/recuva/downloadיש להם גירסה חינמית,שווה לנסות...
פורסם 2015 באפריל 210 שנים מחבר Googleness תודה אבל מדובר ביצירה, סך הכל אמנות . . לא מתכוון להשקיע כספים לשחזור המידע . Avidtor זה כבר יותר בכיוון אבל הייתי רוצה קצת מידע
פורסם 2015 באפריל 210 שנים זאת תוכנה שמנסה לשחזר קבצים, אין שם משהו מיוחד להפעלה. מוויסטה ומעלה פירמוט מלא רושם אפסים אם עשית כזה
פורסם 2015 באפריל 210 שנים מחבר הכוונה שהוא רושם אפסים לרוחב כל הדיסק ?? כלומר כל מה שהיה פעם עכשיו הוא 0 ?* אני אף פעם לא עושה פירמוט, אני מוחק את כל המחיצות שם בעזרת ה'מתקדם' שבווינדוס סטאפ' ואז עושה 'חדש' .אני מקווה שגם שיטה זו לא רושמת אפסים . . . .עברו עליו כל הווינדוסים שיש חוץ מוויסטה : XP 7 8.1 ואפילו 10
פורסם 2015 באפריל 210 שנים אם הפירמוט לוקח 10 שניות זה מהיר אם יותר אפילו שעה בהתאם לגודל הדיסק זה מלא.אם אתה לא מתכוון ללכת לחברת שיחזור תנסה מה שהציעו לך.
פורסם 2015 באפריל 210 שנים מחבר בתהליכים, תודה ! אעדכן בהמשך . . - - - תגובה אוחדה: - - - לא נראה מועיל במיוחד, כל הקבצים שמתוייגים תחת שם הם עם השם של המחשב החדש (כלומר המשתמש החדש לאחר הפרמוט) חוץ מזה כל הקבצים שם רשומים על כונן C אבל הקובץ הנעדר היה במחיצה D שכיום כבר לא קיימת . . מה אפשר לעשות ??
פורסם 2015 באפריל 210 שנים עשית סריקה עמוקה ? אאלט יש שם איזה מצב סריקה מתקדם עם כל האופציות שלוקח כמה שעות.
פורסם 2015 באפריל 210 שנים יש תוכנה חינמית שנקראת recuva תנסה לבצע איתה סריקה לדיסק מאחל לך הצלחה אם לא הצלחת יש קצת מידע על הנושא וגם מאמרים בלינק הבא http://www.ptc-j.com/PAGE15.asp
פורסם 2015 באפריל 210 שנים מחבר כן עכשיו עשיתי סריקה עמוקה זה לא לוקח כמה שעות זה לוקח כמה עשרות שעות (!)והמחשב טוב לא תגיד זבל .. . לא נורא, אני מחכה ... עוד 14 שעות למנאייק .עכשיו נזכרתי שיש בידיי עוד איזה 2 3 כוננים ניידים שאחסנו גם הם גיבוי של הקובץ ומחקתי. אני יעשה גם בהם סריקה במהלך הלילה ואעדכן. תודה !
פורסם 2015 באפריל 310 שנים מחבר במחשב הישן הסריקה הסתיימה בהצלחה. אכן מה שהיה זרוק בכונן D עבר לנתיב " C:\? " כמצופה. אך לצערי לא מצאתי את הקובץ (אני גם לא זוכר את השם המדויק כך שזה מצריך נבירה מעמיקה יותר) לאומת זאת מצאתי קבצים דומים שהיו מאוחסנים באותה התיקייה . . קרוב אבל לא. לכן המשכתי את החיפושים במקביל בעזרת ניסיון לסריקת כוננים קשיחים חיצוניים שהכילו את הקובץ בזמנו אך נתקלתי בהודעה הזו: - - - תגובה אוחדה: - - - האבדה נמצאה במחשב הישן בקובץ RAR !!!!! הוא היה ממותג כמצויין בסטטוס שחזור אז שחזרתי וכשניסיתי לפתוח בעזרת WINRAR הוא ואמר שהקובץ פגום :\ האם יש אפשרות לבצע 'פתיחה חלקית' לקובץ RAR פגום ? יש עוד משהו לעשות בנידון מבחינת ריקובה ? דבר נוסף מעניין הוא שקובץ הRAR היה מצוי במחשב תחת נתיב דיי מוזר, C\PROGRAMFILSE\COMMON FILE\ משהו כזה לא קשור לכלום . .. איך הוא הגיע לשם ? ציפיתי שהוא יימצא בנתיב C:\? אבל הוא לא... בנוסף קבצי הEXE ממקודם שדיברתי עליהם גם הם פגומים לא מציגים ICON ולא ניתנים לפתיחה (קופצת שגיאה שאומרת שצריך מערכת תאימות מתאימה) . . שיט . מה עושים !? הייתי רוצה לנסות לשחזר מהכונן החיצוני שלי (G מהתמונה למעלה) כיצד ?!
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים מחבר ניסיתי תוכנה אחרת בסגנון הזה: הפריסה הזו אינה מציגה את הקבצים שהיו במחצה הקודמת (D) שכיום כבר לא נמצאת. אני סבור שהיא כן תצליח לשחזר את הקובץ מבלי לפגום בפורמט RAR ולגרום לו להיות 'פגום שלא ניתן לקרוא' מה עושים ?
פורסם 2015 באפריל 1410 שנים תראה זה תלוי,בו ניקח מצב היפוטי...דיסק:[כונן C -------------------------------- | כונן D---------------------------------------------]עכשיו פירמטת אותו... והוא:[כונן C -----------------------------------------------------------------------------------]כו ונאמר לאחר הפירמוט נכתב מידע על החלק שבו פעם היה כונן D. אתה בבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.