עבור לתוכן

האם זה סופי וודאי שכל אלו שרכשו ניידים עם windows 8.1 יהיו זכאים לשידרוג חינמי ל-10 ?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת

פורסם

Microsoft Clears Up Just Who Gets Free Windows 10 - Yahoo

The offer isn’t for everyone

The free-upgrade offer is for consumers upgrading their own computers. It’s not available to to users of enterprise licenses of Windows: If you want to upgrade the machine on your desk at your big corporate job, the free offer won’t apply. Your IT department won’t get a bunch of free upgrades to give out; they’ll have to pay for them. Likewise, PC manufacturers won’t get free licenses for Windows 10 to install on new, unsold computers. For these guys, and in general, “in no way is Windows free,” Woodman said.

פורסם
  • מחבר

תכלס מה זה אומר לגביי המשתמש הפרטי הבייתי הפשוט ?

פורסם

אתה כנראה תוכל לעדכן, הם אפילו מאפשרים למי שיש לו גרסה פיראטית לעדכן ל10 פשוט במקרה כזה הגרסה עדיין תשאר לא מאוקטבת.

פורסם
  • מחבר

מה שאמרת קצת מנחם אולם נכון לעכשיו אני תקוע עם טאבלט שהוא לא פונקציונלי מבחינתי .מה עם התקנה של גירסת ניסיון של 10? http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-isoהשאלה היא אם אני אתקל בבעיות קשות עם 10 ,האם אני אוכל לחזור ל 8 בעזרת מחיצת השיחזור הניסתרת שהיצרן התקין על ה ssd המובנה ?

פורסם

אני לא יודע איזה בעיות נתקלו משתמשים אחרים עם הSurface בכל מקרה אני כרגע עם עם חלונות 10 על הPC מאז Build 9879 וכרגע בBuild הנוכחי(10041) ואין לי יותר מידי בעיות יש גם דיון(קישור) ויש גם עמוד את העמוד הבא באתר של מיקרוסופט

Windows 10 January Technical Preview on Surface

^הבעיה שאנחנו כבר בBuild של מרץ ויש שם קישור לבעיות שקשורות לBuild של ינואר =\

בכל מקרה הינה הבעיות כרגע ממשתמשי הSurface בBuild 10041 מתון היישומון("אפליקציה") של הWindows Feedback

*אולי עדיף פשוט להמתין כבר לגרסה הרשמית ולעדכן כשהיא תצא בקיץ ממה שאני מבין ע"פ מיקרוסופט

CRrATNT.jpg

CRPkE8x.jpg

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בטאבלט שאינו מתוצרת מיקרוסופט כך שככול הנראה התקנת 10 תגרום לי להרבה יותר בעיות מאשר לך .רשום שם שהעט בבילד האחרון לא מתפקד , האם זה גם אצלך ?השאלה החשובה מכל היא- האם אני אוכל בכלל לחזור ל 8 ????

פורסם
בכל מקרה אני כרגע עם עם חלונות 10 על הPC

ממה שידוע לי אפשר להוריד ולהתקין בעזרת DOK אבל תבדוק לפני אני לא יודע לגבי סוג מפתח המוצר במחשבי לוח עם Windows RT.

Windows RT 8.1: שאלות נפוצות

נערך על-ידי rony2

פורסם

המלצה לטאבלט 8 אינטש

תודה

פורסם

hanankamien אני מבין שאתה חדש בפורום אבל טיפת הגיון נכנסת לדיון לא קשור של בן אדם אחר וגם לא ממש נתת יותר מידי מידע חסר תקציב ובאיזה מערכת אתה מעוניין Android/iOS/Windows בכל מקרה תפתח דיון חדש פה בפורום טאבלטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים