פורסם 2015 באפריל 210 שנים Microsoft Clears Up Just Who Gets Free Windows 10 - YahooThe offer isn’t for everyoneThe free-upgrade offer is for consumers upgrading their own computers. It’s not available to to users of enterprise licenses of Windows: If you want to upgrade the machine on your desk at your big corporate job, the free offer won’t apply. Your IT department won’t get a bunch of free upgrades to give out; they’ll have to pay for them. Likewise, PC manufacturers won’t get free licenses for Windows 10 to install on new, unsold computers. For these guys, and in general, “in no way is Windows free,” Woodman said.
פורסם 2015 באפריל 210 שנים אתה כנראה תוכל לעדכן, הם אפילו מאפשרים למי שיש לו גרסה פיראטית לעדכן ל10 פשוט במקרה כזה הגרסה עדיין תשאר לא מאוקטבת.
פורסם 2015 באפריל 210 שנים מחבר מה שאמרת קצת מנחם אולם נכון לעכשיו אני תקוע עם טאבלט שהוא לא פונקציונלי מבחינתי .מה עם התקנה של גירסת ניסיון של 10? http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-isoהשאלה היא אם אני אתקל בבעיות קשות עם 10 ,האם אני אוכל לחזור ל 8 בעזרת מחיצת השיחזור הניסתרת שהיצרן התקין על ה ssd המובנה ?
פורסם 2015 באפריל 310 שנים אני לא יודע איזה בעיות נתקלו משתמשים אחרים עם הSurface בכל מקרה אני כרגע עם עם חלונות 10 על הPC מאז Build 9879 וכרגע בBuild הנוכחי(10041) ואין לי יותר מידי בעיות יש גם דיון(קישור) ויש גם עמוד את העמוד הבא באתר של מיקרוסופט Windows 10 January Technical Preview on Surface ^הבעיה שאנחנו כבר בBuild של מרץ ויש שם קישור לבעיות שקשורות לBuild של ינואר =\ בכל מקרה הינה הבעיות כרגע ממשתמשי הSurface בBuild 10041 מתון היישומון("אפליקציה") של הWindows Feedback *אולי עדיף פשוט להמתין כבר לגרסה הרשמית ולעדכן כשהיא תצא בקיץ ממה שאני מבין ע"פ מיקרוסופט
פורסם 2015 באפריל 310 שנים מחבר אני משתמש בטאבלט שאינו מתוצרת מיקרוסופט כך שככול הנראה התקנת 10 תגרום לי להרבה יותר בעיות מאשר לך .רשום שם שהעט בבילד האחרון לא מתפקד , האם זה גם אצלך ?השאלה החשובה מכל היא- האם אני אוכל בכלל לחזור ל 8 ????
פורסם 2015 באפריל 310 שנים בכל מקרה אני כרגע עם עם חלונות 10 על הPC ממה שידוע לי אפשר להוריד ולהתקין בעזרת DOK אבל תבדוק לפני אני לא יודע לגבי סוג מפתח המוצר במחשבי לוח עם Windows RT.Windows RT 8.1: שאלות נפוצות נערך 2015 באפריל 310 שנים על-ידי rony2
פורסם 2015 באפריל 310 שנים hanankamien אני מבין שאתה חדש בפורום אבל טיפת הגיון נכנסת לדיון לא קשור של בן אדם אחר וגם לא ממש נתת יותר מידי מידע חסר תקציב ובאיזה מערכת אתה מעוניין Android/iOS/Windows בכל מקרה תפתח דיון חדש פה בפורום טאבלטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.