פורסם 2015 במרץ 3110 שנים אשמח להמלצה עבור מערכת קירור מים עבור מעבד וכרטיס מסך.מפרט:מעבד Intel Xeon E3-1246 V3כרטיס מסך: EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0המארז בו מותקנת המערכת הוא Node 804 של חברת Fractal Design:Fractal Designיש שם לא מעט מקומות לרדיאטורים, מאווררים וכד'.הדרישה העיקרית מהמערכת זה מקסימום שקט. אם אפשר לקבל טמפ' נמוכות יותר אז מה טוב, אבל זה בגדר אופציה בלבד.מבחינת תקציב - אין משהו מוגדר. העיקר שיהיה משהו טוב, אם כי לא צריך להתפרע.אין לי בעיה גם להביא מארה"ב אם צריך.תודה מראש.
פורסם 2015 באפריל 310 שנים מחבר המחשב הזה נמצא בסלון ואני מעוניין לצמצם את מידת הרעש למינימום האפשרי.
פורסם 2015 באפריל 410 שנים מחבר נכון - נושא הכרטיס מסך הוא רוב הבעיה ולכן פניתי לפורום לעזרה במציאת פתרון לנושא.לגבי המחיר - זה עניין אינדיוידואלי וברור לי באיזו סביבת מחירים מדובר. לי זה שווה כך שאשמח לעזרה.
פורסם 2015 באפריל 410 שנים 970 כרטיס קריר גם ככה ... הפרופיל קירור שאפשר לעשות איתו לא אמור להפריע במאמץ ובמנוחה בכלל ... גם בגלל שאתה בטח משחק אז הסאונד של המשחק גובר על הרעש של הקירוראתה רוצה להגיד שכרגע הרעש מפריע לך?
פורסם 2015 באפריל 710 שנים מחבר הבעיה שלי היא יותר בסרטים - שם תהליכי עיבוד הוידאו דיי טוחנים אותו ואז מתחיל הרעש וזה מפריע מאוד.
פורסם 2015 באפריל 710 שנים נשמע די מוזר שבסרטים הוא מתאמץ לך ... בדקת מה עושה רעש? המעבד\כרטיס?איזה תוכנה\איכות\אינקודר אתה משתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.