פורסם 2004 במרץ 2521 שנים אני רוצה להכין (כמובן, אם אפשר) הארד דיסק חיצוני המתחבר ליואסבי!רציתי לדעת אם זה אפשרי, כי שמעתי מילד אחד בבצפר שלי שאבא שלו הכין לו כזה של 20 ג'יגה!הוא חיבר לו את ההארד דיסק ליציאה של יואסבי ועשה הארד דיסק נייד הום מייד.מישהו הכין כזה בעבר? אני רוצה לדעת אם זה באמת אפשרי ואם כן אז איך מכינים ומה צריך לזה?
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים וואיי אעיון ממש פצצה! אולי תישאל את אבא של הילד איך הוא הכין. ( אם הוא יגיד לך תשתף גם אותנו בדרך להכנת הארד-דיסק נייד הום מייד )
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר הילד הזה (המעפן) אומר שלא יודע איך הוא (אבא שלו) הכין.אני ינסה לשכנע אותו שיגיד לי ובגלל זה שאלתי! כי אולי מישהו כבר הכין ואני יוכל להכין גם עםמ ההצעות שלו! ;D
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים יש מגירות מוכנות שרק צריך להכניס להן הארדיסק.אני ממש לא מאמין שהוא בנה את זה, הוא פשוט קנה את המגירה וההרדיסק בנפרד במקום לקנות את המכשיר השלם שנקרא הרדיסק חיצוני.
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מחבר אני לא יודע איך הוא הכין את זה... ויש לי את המגירה הזו ואני יכול להרכיב את המגירה לתוך הכונן המיוחד.. אבל מה זה שווה, הרי כל הכיף זה להכין לבד, לא? ואני רוצה שתהיה לו יציאת USB!
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים מה שברור זה שצריך מתאם IDE => USB בנוסף צריך שוינדוס תזהה את המכשיר כHDDנראה לי שעבדו עליך והמדובר הוא על DISKONKEY אבל שווה לחפש אם מישהו כבר עשה
פורסם 2004 במרץ 2521 שנים אתה יכול לקנות משהו מוכן ולפרק אותו ולהרכיב סביבו גוף חדש, אבל אין שום סיכויי שאתה מרכיב את המתאם האלקטרוני מאפס.
פורסם 2004 במרץ 2621 שנים יש דבר כזה כבל מתאם מATA ל- USBבוודאות... אני לא זוכר איפה ראיתי אבל יש דבר כזה אם זה עוזר לך...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים עם ידע דיי נרחב באלקטרוניקה ותכנות דרייברים זה אפשרי.... אבל זה צריך להיות משובך מאוד.. מדובר בקונטרולר לדיסק קשיח הריי...
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים יש מצב שאת זה אתה מחפש:http://www.sewelldirect.com/usbharddrivecase35bafo.asp?s=google&g=cp4ag15&a=USB_Hard_Drive_Bafoוואלה שווה.
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים זה נראה יותר שווה:http://www.byterunner.com/cgi-bin/cart.cgi?store=byterunner&category=USB+2.0+to+IDE+Adapter
פורסם 2004 במרץ 2721 שנים מחבר דבר ראשון: אל תקפיץ! להבא תערוך את ההודעה שלך. דבר שני: כן את זה אני מחפש אבל המחיר יקר!! ובגלל זה מנסים לעשות הום מייד.
פורסם 2004 במרץ 2821 שנים תיראה מה שיש בכבל הזה זה פשוט מאוד בקר מה שיש בכל הרד דיסק חיצוני. אפשר ליקנות משהו כזה וליבנות לו קופסא מה שלא הייתי ממליץהייתי ממליץ ליקנות אחד עם קופסא ואז לעשות לו חלון עם לדים כמו לכל דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.