עבור לתוכן

אני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד שלי

Featured Replies

פורסם

ני רוצה להחליף מארז ואני לא מצליח להוציא את המאוורר שעל המעבד. יש לי מעבד אינטל פנטיום 4

למאוורר יש שני קליפסים מלמעלה, אני משחרר אותם ואז אני מנסה למשוך את המאוורר והוא לא יוצא. אני מפחד להפעיל כוח על המאוורר כי אני לא רוצה להרוס את המאוורר או את המעבד.

אז בבקשה תגידו לי איך אני מוציא אותו?

אין בגים על המעבד חוץ מהקליפסים.

ועוד משהו: את החלקים שאני מוציא על המחשב כדאי לי לשים אותם על נייר כסך ואז על השולחן שעשוי מעץ?

או לשים אותם ישר על השולחן בלי הנייר כסף?

פורסם

פשוט משוך אותו כלפי מעלה בתנועות ימינה ושמאלה,ימינה ושמאלה.

אתה מתכוון לחלקי מחשב כמו המעבד,לוח-אם,זכרונות וכו' אז כן שים על שקית אנטי סטטי,אם אתה מתכוון למאורר אז לא.

פורסם
  • מחבר

פשוט משוך אותו כלפי מעלה בתנועות ימינה ושמאלה,ימינה ושמאלה.

אתה מתכוון לחלקי מחשב כמו המעבד,לוח-אם,זכרונות וכו' אז כן שים על שקית אנטי סטטי,אם אתה מתכוון למאורר אז לא.

אחי, אין לי שקית אנטי סטטית, אז איפה אני אמור לשים את החלקים? על נייר כסף שמעתי שזה הכי טוב

והמאוורר, למה לא לשים אותו על נייר כסף? מה כבר יכול לקרות?

ועכשיו חשבתי על משהו: במקום לטרוח ולהוציא את הזיכרון והמאוורר מעל לוח האם, אני לא יכול פשוט לפרק את הלוח אם (כשהמאוורר והזיכרון עדיין עליו) ולהעביר אותו למארז החדש? הלוח אם יכול להישבר אם אני אעשה את זה?

ועוד שאלה: זה קשה להוציא את ספק הכוח מהמארז הישן שלי? זה רק להוציא שני ברגים או שאני צריך לחתוך דברים וכו'?

כי אני מעביר את ספק הכוח מהמארז הישן לחדש (אני קונה עוד שעה את החדש בלי ספק כוח).

והספק הכוח הישן איך אני אדע שהוא יתאים למארז החדש מבחינת מיקום שלו?

פורסם

בשביל להחליף מארז אתה לא צריך לפרק את הגוף קירור של המעבד, אתה פשוט מוציא את הלוח אם איתו, אין שום סיבה לפרק אותו.

בכל מקרה את ההיטסינק המקורי של אינטל צריך קודם לפתוח את 2 התופסנים כמו שעשית ואז צריך עם מברג לשחרר אותו מהאחיזה ב-4 הפינות ללוח אם.

בשום פנים ואופן אל תשים את החלקים על נייר כסף, או על כל חומר מוליך אחר, פשוט תניח אותם על שולחן נקי מאבק.

אתה לא צריך לפרק לא את המאורר של המעבד ולא את הזיכרון בשביל להעביר אותו, ולא הלוח אם לא ישבר אם לא תפעיל עליו יותר מידי כוח.

בשביל להוציא ספק כוח לא צריך לחתוך שום דבר, רק לנתק לפתוח ברגים ולהעביר.

הספק כוח נתפס עם ברגים ככה שאני לא רואה למה צריכה להיות בעיה למקם אותו, יש רק אפשרות אחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים