עבור לתוכן

תקלה בהורדת קבצים ובתקנת משחקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, להלן:

כאשר אני מוריד קבצי Torrent, בין אם זה עם uTorrent או Bitlord, יש לי בעיות שונות. ראשית, אני מוריד משחקים של Reloaded שהם נחשבים להכי אמינים ואני מוריד אותם מאתרים אמינים, כגון Torrentleech. הבעיה מתחלקת ל-2:

1. הקובץ יורד בתור תיקייה שבתוכה יש קבצי rar שיש לחלץ אותם, בעת החילוץ הוא מתריע על קבצים פגומים.

2. הקובץ יורד בצורה של קובץ iso אשר אני פותח אותו עם Daemon tools, וכאשר אני מתקין את המשחק, אני מקבל שגיאות של קבצים חסרים או שגיאה של Decompression error.

יש לי מחשב Windows 7 professional x64 עם 8 גיגה זיכרון, מעבד i3 וכרטיס מסך geforce 650 gtx. לפני כשנה החליפו לי את לוח האם מכיוון שהוא נשרף, וכעת יש לי לוח של gigabyte. לפני כחצי שנה הרחבתי את הזכרונות מ-4 ל-8 גיגה, והזכרונות הקודמים היו של קינגסטון ועכשיו הם של Team. אם איני טועה, הבעיה החלה מאז שהחליפו לי את לוח האם. אציין שכל הדרייברים מעןדכנים אצלי, החל מלוח האם ועד כרטיס המסך.

ניסיתי לבצע את ההורדות רק עם אחד מהזכרונות מחוברים, בדקתי את תקינות הזכרונות לחוד עם מספר כלים, בדיקה של הדיסק הקשיח והורדתי את הקבצים כאשר אין אנטי וירוס רץ ברקע. בנוסף גם פירמטתי את המחשב והתקנתי אותו מחדש עם דיסק מקורי של Windows 7 pro x64.

רק לצורך ידיעה, חבר שלי הוריד את אותם הקבצים בדיוק מאותו מקור שאני הורדתי, ואצלו הכל רץ חלק.

מישהו יכול לחשוב על סיבה שהדברים האלו קורים לפני שאני רץ להחליף לוח אם וזכרונות?

תודה!

נערך על-ידי natinaftali10
הוספת פרטים

פורסם

לא מדברים פה על כל מה שקשור למשחקים פרוצים, ותכנים לא חוקיים.

תנסח מחדש את השאלה שלך ותשאיר בחוץ את סוג הטורנטים ותשאיר רק מידע כללי. (טורנט בכללי זה חוקי)

ולנושא: יש לך חיבור ישיר מהמחשב למודם או כמה מחשבים מחוברים לרשת פנימית עם נתב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים