עבור לתוכן

במה יותר טוב 2.8GHz E Prescott מה 2.8הרגיל

Featured Replies

פורסם

Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל

ובמה הוא יותר טוב ????

פורסם

פתחו על זה הרבה תארדים (וגם אני בין השאר) אם היית מריץ חיפוש קליל היית רואה

שפרסקוט זאת הליבה החדשה של הפנטיום 4 שנמכרים היום (הדגמים הקודמים צוידו בליבת "נורט'ווד")

ההבדל הטכני הוא שאתה מקבל כפול קאש (זיכרון) 1024 מול 512

ההבדל כרגע מבחינה מעשית לא נראה לעין (עד כמה שהבנתי ההבדל ניהיה משמעותי במהירויות גבוהות יותר - 3 גיגה ומעלה, אבל עדיין גם שם ההבדל לא כזה משמעותי)

עקרונית ההבדל הכספי לא גדול, ההבדל בביצועים גם הוא לא גדול במיוחד

אני אישית לא הייתי הולך על המעבד הזה היום בגלל פליטת החום הרבה שלו (לאומת זאת הוא מסוגל לעמוד בחום גבוה יותר, אבל עדיין לא הייתי לוקח את הסיכון שהוא יעלה את טמפ המארז שלי..)

אני חושב (וגם נדמה לי שציינו את זה פה לא מעט) שהפרסקוט יהפוך למשמעותי בגירסאות החדשות שאינטל ישיקו ברבעון השלישי (אם אני זוכר נכון) של 2004

זה יהיה גירסא "משופצת" או משהו...

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר ועם אפשר לשאול עוד משהו יש בכלל טיפת עבדל בינו לבין הרגיל בביצועים ?

פורסם

יש הבדל לטובת הפרסקוט בביצועי מולטימדיה (עריכת וידאו/אודיאו וכו') בגלל סט פקודות מובנה חדש בשם SSE3.

פורסם
  • מחבר

שוב תודה ודבר באמת אחרון איזה לוחות אם תומכים בו אני רוצה לקנות לוח אם תואם כי קיבלתי את המעבד הזה מחו''ל

פורסם

לוחות אם לפנטיום 4...

זה פשוט ליבה שונה

היום רוב היצרניות הוסיפו למידע על הלוחות אם באתר שלהם סוגריים (Northwood and Prescott) שיהיה קצת יותר ברור

המלצה שלי, תבחר לוח אם שבא לך עליו ונגיד לך על בטוח אם יש תמיכה או לא

פורסם

מלבד ביצועי מדיה יש ירידה של כמה אחוזים בביצועים בכל מקום אחר , כמו כן השמועה לפיה הוספת MHZ תעזור נתגלתה כשגוייה והוכך שנורת'ווד ב4.2GHZ עוקף בקלות פרסקוט ב4.2GHZ

וזה בלי להזכיר את בעיות החום הנוראיות...

פורסם

הפרסקוט החדשים יוצאים בסוף אפריל

או שתילך פשוט על האיימדי 64

פורסם

2 תיקונים:

1. לא כל לוח אם שתומך בפנטיום 4 יתמוך גם בפרסקוט. הוא צורך מתחים שונים ולכן יש לבדוק באתר היצרן האם יש תמיכה או לא.

2. לא קיים מעבד נורט'ווד/פרסקוט במהירות של 4.2GHZ... הכי מהיר זה 3.4GHZ... כשאמרו שיהיה שיפור בין המעבדים דיברו על מהירויות של יותר מ4GHZ, כך שהדרך עוד ארוכה (וגם הולכים לשנות את הסטפינג של המעבד ואת הסוקט שלו, כך שהפרסקוט הולך להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו!)

עריכה:

יש לי 3 כוכבים!!! סתם, לא צריך להתלהב... ;D

פורסם

1. איפה התיקון פה, זה מה שנאמר.. שרוב הלוחות תומכים היום גם בפרסוקט, בשביל להיות בטוח אם הלוח שהוא בונה עליו תומך שיציין את הדגם

2. אכן זה מה שנאמר אבל לא הייתי בונה על זה בגלל שהעניין עדיין מעורער ואין דיעה אחידה

בקשר לסטפינג, זה בכלל לא קשור אני לא יודע למה העלת את זה כאן

בקשר לסוקט, זה עלה בדיונים רבים ובכלל אני מוצא את כל התארד הזה חסר כל היגיון כי כל מה שנאמר פה כבר נכתב לא מעט בעבר

תתחדש על הכוכב

פורסם

1. איפה התיקון פה, זה מה שנאמר.. שרוב הלוחות תומכים היום גם בפרסוקט, בשביל להיות בטוח אם הלוח שהוא בונה עליו תומך שיציין את הדגם

2. אכן זה מה שנאמר אבל לא הייתי בונה על זה בגלל שהעניין עדיין מעורער ואין דיעה אחידה

בקשר לסטפינג, זה בכלל לא קשור אני לא יודע למה העלת את זה כאן

בקשר לסוקט, זה עלה בדיונים רבים ובכלל אני מוצא את כל התארד הזה חסר כל היגיון כי כל מה שנאמר פה כבר נכתב לא מעט בעבר

תתחדש על הכוכב

1. סליחה, פשוט הניסוח לא היה כל-כך ברור...

2. כשהספינג ישתנה, יתאפשר OC נוח יותר שלא יקפוץ תוך שנייה ל70+ מעלות...

ותודה על הכוכב! מתי מקבלים עוד אחד? ב1500?

פורסם

אפרופו כוכבים !

ממני נגזלו 3 כוכבים ואז הסמסמא כבר לא נתנה לי להכנס למשתמש שלי! >:(

התחלתי מצהתחלה ועכשיו אני רק עם 2.! :(

פורסם

2. לא קיים מעבד נורט'ווד/פרסקוט במהירות של 4.2GHZ... הכי מהיר זה 3.4GHZ... כשאמרו שיהיה שיפור בין המעבדים דיברו על מהירויות של יותר מ4GHZ, כך שהדרך עוד ארוכה (וגם הולכים לשנות את הסטפינג של המעבד ואת הסוקט שלו, כך שהפרסקוט הולך להיות הרבה יותר טוב ממה שהוא עכשיו!)

גמה זמן אתה באתר שאתה עדיין לא יודע מה זה OC?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים