עבור לתוכן

altec ATP3

Featured Replies

פורסם

ברמקולים "אמיתים" צריך להגביר הרבה כדי לשמוע עיותים שכאלה..

זה לא סט של קראטיב.

אגב, איזה רמקולים אלה? (דגם) ולאיזה רסיבר\ או מגבר כח הפ מחוברים?

מה המקור?

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הדגם אני ממש לא יודע, אם זה ממש חשוב לך אני יכול לשאול אותו עוד מעט, אם זה עוזר לך במשהו אז האורך שלהם הוא משהו כמו 70-80

ס"מ ורוחבם הוא בערך 20 ס"מ.

והם מחוברים לרסיבר של ימהה, שלא הספקתי להסתכל עליו ממש.

..................................................................................................................................................................

בחיפוש קצר מצאתי תמונה ודגם שלהם:

2026.jpg

DM601S2

B&W

2026

פורסם

לחדר.. של 5 על 5 מטר.. כמו אצלי.. הם מספיקים .. כמובן הלכ תלוי בדרישות.. ויש להבין שבמחיר כזה אתה מתפשר על עוצמה.. זה ברור!
אך תראה את המחיר שלהם.. לדעתי הם נותנים תמורה מלאה.

ולגבי החדר שלך.. כן.. מישה.. סיפר לי עליו. טעות שלי

OK אז סיכמנו שהם טובים לחדר לא גדול, שלא רוצים לשמוע חזק..

אבל במקרא הזה..באותו טווח מחירים, אני יכול להמליץ על מעכת חמודה של JVC, ששומעים בה מעולה.. והיא לא גדולה..

ועל פול ווליום, שזה לא ממש חזק אצלה, אין עיווטים..

ומה מישה פלט כבר על החדר שלי >:( ???

נשלח על ידי: com נשלח ב: היום בשעה 15:46:26

ציטוט של WizMaster מ היום בשעה 10:17:42

אם כבר מדברים על מערכות קולנוע ביתי, אז לבן דוד שלי יש זוג רמקולים מאסיביים שעליהם מוטבע השם B&W, מישהו יודע הם זו חברה מוכרת?

כי אני אישית בחיים לא שמעתי עליהם, והאיכות קול שלהם ממה ששמעתי היא מעולה.

לא שמעת על B&W?!

זוהי חברה מעולה, עם סטים של רמקולים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים לפחות.. (יש גם דגמים זולים יותר)

מסכים עם COM... ואתה ממש ממש ממש!!! לא רוצה להיות ליד המרמקולים בפול ווליום.... (אני כן ;D ).

פורסם
מסכים עם COM... ואתה ממש ממש ממש!!! לא רוצה להיות ליד המרמקולים בפול ווליום.... (אני כן ;D ).

הייתי, לא רוצה להיות שוב... ;D

פורסם

לחדר.. של 5 על 5 מטר.. כמו אצלי.. הם מספיקים .. כמובן הלכ תלוי בדרישות.. ויש להבין שבמחיר כזה אתה מתפשר על עוצמה.. זה ברור!
אך תראה את המחיר שלהם.. לדעתי הם נותנים תמורה מלאה.

ולגבי החדר שלך.. כן.. מישה.. סיפר לי עליו. טעות שלי

OK אז סיכמנו שהם טובים לחדר לא גדול, שלא רוצים לשמוע חזק..

אבל במקרא הזה..באותו טווח מחירים, אני יכול להמליץ על מעכת חמודה של JVC, ששומעים בה מעולה.. והיא לא גדולה..

ועל פול ווליום, שזה לא ממש חזק אצלה, אין עיווטים..

ומה מישה פלט כבר על החדר שלי >:( ???

נשלח על ידי: com נשלח ב: היום בשעה 15:46:26

ציטוט של WizMaster מ היום בשעה 10:17:42

אם כבר מדברים על מערכות קולנוע ביתי, אז לבן דוד שלי יש זוג רמקולים מאסיביים שעליהם מוטבע השם B&W, מישהו יודע הם זו חברה מוכרת?

כי אני אישית בחיים לא שמעתי עליהם, והאיכות קול שלהם ממה ששמעתי היא מעולה.

לא שמעת על B&W?!

זוהי חברה מעולה, עם סטים של רמקולים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים לפחות.. (יש גם דגמים זולים יותר)

לא! לחדר 5X5... תוכל לשמוע בועצמה גבוהה מאוד! ולהינות מהם!!!....

יותר מזה.. זה כבר בעייתי....

ועל איזו מערכת במחיר של 700ש"ח... תוכל להמליץ לי שתתן תמורה גבוהה יותר?

פורסם
  • מחבר

B&W and i'm not kidding are the best speakers ever built and i'm "sorry" to tell but they're not that expansive

sorry i can't write in hebrew my system all fucked up and if you see the *** intead of the real word : fuck then fuck it

i appologize to the dude that i've yelled at not because you're the manager of this joint but because i don't want to feel bad

i realy think that altec are quite nice but after hearing B&W nothing will sound good to you - i promiss

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים