עבור לתוכן

altec ATP3

Featured Replies

פורסם

קניתי את הרמקולים האלה ביחד עם המחשב החדש . ובנוסף יש לי כרטיס קול Creative Audigy , דבר אחד בטוח , הרמקולים האלה ממש ממש טובים .

אין צורך להגיע לעוצמות הגבוהות , וגם אם מגיעים אין עיוות .

:o:)

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

well i needed to calibrate the speakers now they work pretty well

anyone tried lifting them up so the little mid range speaker could reach your ear ???

it's a really fucked up design i must tell you i think i'll build some sort of stands for them so the mid speaker could work properly and not be swallowed by the table

פורסם

well i needed to calibrate the speakers now they work pretty well

anyone tried lifting them up so the little mid range speaker could reach your ear ???

it's a really fucked up design i must tell you i think i'll build some sort of stands for them so the mid speaker could work properly and not be swallowed by the table

בורר לי לחלוטין כי הדגם שנמצא אצלך דפוק לגמרי!

לך תחליף.. הם לא זקוקים לשוק כיוונונים בכדי להישמע נורמלי.. הם נשמעים מדהים.. ואפילו קצת יותר אחרי כיוונון עדין.

אך שיטת הDownFiring הינה מכוונת.. ואצלי , דגם תקין, כאשר אינ מפנה את המיד דרייבר כלפי הוא נשמע לא טוב.. ואם זאת על השולחן הוא נשמע מהמם...

ולשנות זאת.. יהיה פגיהמ במערכת פגומה, לדעתי רוץ ליבואן ותחליף..

או תעשה בדיקת אוזניים ;D

פורסם
  • מחבר

oh right i forgot you have the home theater in the living room with the onkyo 717 and the B&W s601 serious !!!

so shut the fuck up and don't tell ppl to get ear exam fucking punk

פורסם

הם לא שווים הרבה....

ולCOM... אם אני ישים את הדבר הקטן הזה שאתם קוראים לו ATP3 בחדר שלי...

אני ישמע משהוא..?

פורסם

oh right i forgot you have the home theater in the living room with the onkyo 717 and the B&W s601 serious !!!

אין לי מה להגיד לך מלבד,

1. אני אסתום להבא...

2. גם לי יש מערתכ קולנוע ביתית ברמה גבוהה.. .אם לא כמו שלך.. אך היא מוציידת במגבר מעולה גם כן של אונקיו.. אשר מסוגל לספק פעמיים 5.1 במקביל משני מקורות שונים.. לשני חדרים. ורמקול סנטר של פרדייגמ.. ורמקולים מאוד מאוד טובים של יאמהאה.. (מצטער שאני לא זוכר את הדגם המדויק כרגע) אך אני עדיין לא חושב שזה עושה אותי למומחה גדול..

3. זה היה בצחוק הערה.. לגבי בדיקת האזניים. .עיין ערך: סמיילי מחייך.

4. להבא.. אני אסתום ולא אנסה לעזור לך.

5. תשתתדל למתן תגובותיך.. אני לא לקחתי אותן ברצינות אלב יש כאלו שהיו כן.

ולonn,

דעתי,

רמקולים מדהימים.. נותנים תמורה מלאה לכסף.. נכון שבעוצמות הגבוהות ביותר הם .. מתעוותים. אבל בכל זאת אתה מקלב מעב רלמה שאתה משלם .. או רגיל לשלם בארצנו.

איכות מדהימה במוזיקה.. סרטים ומשחקים כאחד.. באס. .לא "בומי" אך חזק... צלילים גבוהים נשמעים טוב מאוד.. והאמצעים.. משלימים חבילה של איכות.

זוהי דעתי.

חבל לי לדתע.. שנשארים ערים עד שעה כזאת.. (ובד"כ הרבה אחרי..) בישביל לעזור.. ומקבלים תגובות כאלה.

פורסם

הם לא שווים הרבה....

אני ישמע משהוא..?

אני גם יכול לענות על השאלה, והתשובה: לא!

פורסם

Scorpion אעלק אלקטרו סטטיים!!!

אתה יודע כמה הם היו עולים?!

אתה יודע מה זה בכלל??

הם בסך הכל Membrane-Coil רגילים עם ממברנה קטנה במיוחד...

אני בספק בכמות האויר שהם מסוגלים להזיז

סך הכל רמקולים טובים למחשב, מה כבר עשיתם מהם

אוזניות אלקטרו סטטיות מסכנות עולות בסביבות 2000 ש"ח ומעלה...

מערכות סטריאו שלמות עולות בין 20,000 ל80,000

הנה לדוגמא אחד מיצרני הרמקולים האלקטרו סטטיים הטובים בעולם-

http://www.martinlogan.com

מה כל כך מיוחד במערכות אלקטרו סטטיות ?!

פורסם

אין לי מה להגיד לך מלבד,

1. אני אסתום להבא...

2. גם לי יש מערתכ קולנוע ביתית ברמה גבוהה.. .אם לא כמו שלך.. אך היא מוציידת במגבר מעולה גם כן של אונקיו.. אשר מסוגל לספק פעמיים 5.1 במקביל משני מקורות שונים.. לשני חדרים. ורמקול סנטר של פרדייגמ.. ורמקולים מאוד מאוד טובים של יאמהאה.. (מצטער שאני לא זוכר את הדגם המדויק כרגע) אך אני עדיין לא חושב שזה עושה אותי למומחה גדול..

ולonn,

דעתי,

רמקולים מדהימים.. נותנים תמורה מלאה לכסף.. נכון שבעוצמות הגבוהות ביותר הם .. מתעוותים. אבל בכל זאת אתה מקלב מעב רלמה שאתה משלם .. או רגיל לשלם בארצנו.

איכות מדהימה במוזיקה.. סרטים ומשחקים כאחד.. באס. .לא "בומי" אך חזק... צלילים גבוהים נשמעים טוב מאוד.. והאמצעים.. משלימים חבילה של איכות.

זוהי דעתי.

חבל לי לדתע.. שנשארים ערים עד שעה כזאת.. (ובד"כ הרבה אחרי..) בישביל לעזור.. ומקבלים תגובות כאלה.

הרמקולים לדעתי לא ממש מדהימים, ולא מיוחדים.. במשהוא, חוץ מהצורה שלהם..

ואם החדר קצת יותר גדול, בקוביה של 2*2*2.. הם יעלמו וישמעו כמו אוזניות קטנות.. (קצת הגזמתי....אבל אתה מבין את הרעיון...)

ובכלל אישית יש לי משהוא נגד רמקולים קטנים......

ועל החדר שלי...................:

;D

את מקבלים תגובות כאלה לא צריך לעזור...........

פורסם

אם כבר מדברים על מערכות קולנוע ביתי, אז לבן דוד שלי יש זוג רמקולים מאסיביים שעליהם מוטבע השם B&W, מישהו יודע הם זו חברה מוכרת?

כי אני אישית בחיים לא שמעתי עליהם, והאיכות קול שלהם ממה ששמעתי היא מעולה. :smilyDJ:

פורסם

אין לי מה להגיד לך מלבד,

1. אני אסתום להבא...

ולonn,

דעתי,

זוהי דעתי.

הרמקולים לדעתי לא ממש מדהימים, ולא מיוחדים.. במשהוא, חוץ מהצורה שלהם..

ואם החדר קצת יותר גדול, בקוביה של 2*2*2.. הם יעלמו וישמעו כמו אוזניות קטנות.. (קצת הגזמתי....אבל אתה מבין את הרעיון...)

ובכלל אישית יש לי משהוא נגד רמקולים קטנים......

ועל החדר שלי...................:

;D

את מקבלים תגובות כאלה לא צריך לעזור...........

טוב שלא הגזמנו..

לחדר.. של 5 על 5 מטר.. כמו אצלי.. הם מספיקים .. כמובן הלכ תלוי בדרישות.. ויש להבין שבמחיר כזה אתה מתפשר על עוצמה.. זה ברור!

אך תראה את המחיר שלהם.. לדעתי הם נותנים תמורה מלאה.

ולגבי החדר שלך.. כן.. מישה.. סיפר לי עליו. טעות שלי.

פורסם

יש לאבא שלי את הרמקולים האלו ושומעים בהם מצוין!

הסאונד נקי ואין שום בעיות

כנראה שזהו בעיה ספציפית אצלך

פורסם

הם לא שווים הרבה....

אני ישמע משהוא..?

אולי רשרוש. ;D

פורסם

אם כבר מדברים על מערכות קולנוע ביתי, אז לבן דוד שלי יש זוג רמקולים מאסיביים שעליהם מוטבע השם B&W, מישהו יודע הם זו חברה מוכרת?

כי אני אישית בחיים לא שמעתי עליהם, והאיכות קול שלהם ממה ששמעתי היא מעולה. :smilyDJ:

:o :o :o :o :o :o

לא שמעת על B&W?!

זוהי חברה מעולה, עם סטים של רמקולים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים לפחות.. (יש גם דגמים זולים יותר)

פורסם

:o :o :o :o :o :o

לא שמעת על B&W?!

זוהי חברה מעולה, עם סטים של רמקולים שיכולים להגיע לעשרות אלפי שקלים לפחות.. (יש גם דגמים זולים יותר)

בחיים שלי לא שמעתי עליהם, ואכן האיכות קול שלהם פשוט מעולה, וללא עיוותים בווליום גבוה(למרות שאני חושב שאף אחד לא יכול להישאר ליד הרמקולים האלה מספיק זמן כשהם נמצאים בווליום גבוה, כדי לנסות לשמוע עיוותים.. ;D)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים