פורסם 2002 במרץ 3123 שנים I want to ask someone who has this model about the quality of those speakers i've bought them a while ago and i get not very clear sound anyone else has this kind of problem
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים Tell me body, U R not american one, right? your english is medaldala.nobody has your problem, atp3 r the best speakers
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים יש לאבא שלי את הרמקולים האלו ושומעים בהם מצוין!הסאונד נקי ואין שום בעיותכנראה שזהו בעיה ספציפית אצלך
פורסם 2002 במרץ 3123 שנים יש לי אותם שבוע ואני ממש מרוצה...בעוצמות גבוהות הסאב מתחיל לעוות אבל לא משתמשים בעוצמות כאלה ביום יום...אחלה רמקולים וסאב
פורסם 2002 באפריל 123 שנים Scorpion אעלק אלקטרו סטטיים!!!אתה יודע כמה הם היו עולים?!אתה יודע מה זה בכלל??הם בסך הכל Membrane-Coil רגילים עם ממברנה קטנה במיוחד...אני בספק בכמות האויר שהם מסוגלים להזיזסך הכל רמקולים טובים למחשב, מה כבר עשיתם מהםאוזניות אלקטרו סטטיות מסכנות עולות בסביבות 2000 ש"ח ומעלה...מערכות סטריאו שלמות עולות בין 20,000 ל80,000 הנה לדוגמא אחד מיצרני הרמקולים האלקטרו סטטיים הטובים בעולם- http://www.martinlogan.com
פורסם 2002 באפריל 123 שנים אני לא מבין למה להוציא סכומים כאלה על רמקולים,הATP3 רמקולים מעולים, מי שמתלונן על עיוות בפול ווליום צריך לקנות מכשיר שמיעה כי אין שום סיבה להפעיל אותם בפול ווליום...מקסימום להשקיע אז ב5.1, אבל למה להכפיש רמקולים נהדרים כאלה ?.....פלצנות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.