פורסם 2015 במרץ 2610 שנים שלום שידרגתי היום לוח ומעבדi7 4790kasus z97-aאני שם לב שלמרות שהמערכת שלי על idle 1-5% ניצצול המעבד עדדיו רץ על 4400איך אני יכול לשנות את זה?אני מניחו שזה בביוס אך לצערי אני לא ממש מכיר את הביוס של אסוסאשמח לעזרה
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים 1. וודא בעזרת גירסה מעודכנת של CPU-Z שבמנוחה מכפלת המעבד נשארת קבועה על 44 ולא יורדת.2. נראה כי בלוח Z97-A של Asus יש מתם פיזי על הלוח (מוגדר כ TPU switch, עמוד 1-40 בחוברת הלוח) שאולי גורם לכך שמכפלת המעבד לא יורדת. תקרא בחוברת כיצד מתג זה פועל ותראה האם שינוי המצב שלו משפיע על תדר המעבד במנוחה.3. בתפריט ה AI Tweaker בביוס בדוק כיצד מוגדרת מכפלת המעבד במצבים השונים (סעיפים 2.5.3 עד 2.5.5 בעמודים 2-19 ו 2-20 בחוברת הלוח). יכול להיות שמשום מה המכפלה המינימלית מוגדרת כ-44. 4. נסה לאפס את הביוס ולראות האם הבעיה נפתרת.5. וודא כי הביוס שלך מעודכן לגירסה האחרונה - אולי יש בעיה בגירסת הביוס הנוכחית שנפתרה בעדכון מאוחר יותר.
פורסם 2015 במרץ 2710 שנים מחבר תודה רבה על התגובות נכון שהלוח של אסוס חדש לי אך הבנתי את הבעיה והיא לא ברמת החומרה מצב חיסכון צריכת חשמל של ווינדוס היה על ביצועים ולא על מאוזן ברגע שהעברתי את זה המעבד נח עכשיו ב -800 mhz ובמשחקים הוא טס על 4400 הוא די קריר בבדיקת סטס אני על 65-67 על המעבד אולי ניתן לו אובר קטן לכיוון 4.6-4.7 תודה בכל זאת על העצות חברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.