עבור לתוכן

מפרט גיימינג כבד 8K כולל מסך וציוד הקפי.

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שיצא כבר ושייצא בהמשך. לדוגמא: GTA V, Battlefield, Crysis, The Witcher, וכו'.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מאמין ש-1980x1080.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. רמקולים אני מאמין שהכי יתאימו לתקציב זה של MICROLAB. לא יודע איזה דגם. אולי ה-SOLO4 אבל אני עדיין לא בטוח אם הוא איכותי כמו ה-SOLO6. עוצמת הווליום הרבה פחות חשובה מהאיכות.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב כלל.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין לי מושג, אבל אם כן אז קל עד בינוני.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ומערכת הפעלה Win8 אם זה ישתלם אז למה לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:, המחשב יחובר לעוד מסך. כעיקרון המחשב יריץ משחקים כבדים, תוכנות שכנראה חלקן כבדות. וזהו. חשוב שהמקלדת תהיה נוחה וגם העכבר. לא ציוד גיימינג.

אחריי הרבה זמן שלא התעדכנתי בעולם החומרה ובקושי ביליתי מול מחשב אשמח לעזרה. תודה רבה!

פורסם

אני מציע שבדוק את עצמך לגבי הרמקולים בפורום המיועד לכך ותחזור עם תשובה מדויקת כדי שיהיה לנו תקציב נכון לטובת המחשב.

בנוגע למערכת הפעלה תשכך מהמושג משתלם אך עושה רושם שאתה יכול להישאר בלי אז כך עדיף.

דיברת על תוכנות, אילו תוכנות בדיוק אתה מתכוון ? מציע שתפרט רשימה כדי שנדע לענות לדרישה הספציפית.

במידה ואין משהו מיוחד, ניתן לומר שהתקציב מופרז . תוכל לסגור עניין יפה מאוד במסגרת ה6 וחצי ככה ... תלוי כמה עולים הרמקולים שלך .

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאלך על ה-SOLO6C. הוא עולה 660 ש"ח.

ולמה התקציב מופרז? אני קונה מחשב פעם בשנות אור אז אתה יודע אני דופק מחיר מופרז בשביל שיהיה רלוונטי כמה שיותר זמן. אם אתה אומר שהתקציב כבר מופרז אז נראה לי שעדיף לכלול מערכת הפעלה כבר.

אין תוכנות ספציפיות, כעיקרון אני אשתמש בתוכנות עריכה, סרטים ומוזיקה.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

בשביל לשחק על fhd אתה לא צריך להשקיע יותר מ 970 בודד, לא יודע לכמה שנים יחזיק לך

פורסם

זו הבעיה, לא חכם לרכוש פעם בשנת אור מחשיב בתקציב עתק

עדיף לפצל את הסכום לשניים ולרכוש שני מחשבים בשני מועדים שונים כך תקבל ממוצע ביצועים גבוהה יותר על פני משך זמן ארוך יותר.

כיום לא משנה אם תיקח I7 דור 4 או דור 5. במשחקים אתה תקבל ביצועים זהים כאמור אופטימליים מקסימליים.

אך אולי בעוד 4 שנים עשוי להתבטא כאן הבדל שהוא משמעותי לטובת הדור החמישי.

כלומר אתה רוכש כוח עיבוד שישב פה רדום במשך 4 שנים בהפרש מחירים גבוהה. עדיף כבר להשקיע את ההפרש הזה לטובת המחשב הבא בעוד 4 שנים.

זאת אומרת שכן לחסוך במערכת הפעלה עכשיו כדי לשמור את ההפרש הנותר לטובת המחשב הבא בעוד X זמן . קפיש ?

* כל מה שאמרתי הרגע כמעט נכון ומדויק גם לגבי OC. לכן המחשב המומלץ להלן אינו נתמך אך יש כאילו שיגידו אחרת...

הנה מערכת שאתה לא צריך יותר ממנה מלבד כ.מ שאין מה לעשות, כל כמה זמן הכרטיס נשחק אל מול החידושים (אלה אם אתה לא זז מFHD אז הוא עשוי לספק אותך) :

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601560113[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪1561/1530[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Z87-Pro4.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASRock[/TD]

[TD]Z87-Pro4[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

Z87-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 2933 MHz memory - Integrated Graphics with HDMI, VGA, DVI video outputs - HDMI-In Port - 2 PCI Express x16...

שלוש שנים אחריות - מבצע עד גמר המלאי[/TD]

[TD]₪361/354[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]0514-012TB0x2.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Zeppelin[/TD]

[TD]0514-012TB0x2[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0x2 - Zeppelin - 16GB (2x8GB) 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty[/TD]

[TD]₪592/580[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]GV-N970G1-GAMING-4GD.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Gigabyte[/TD]

[TD]GV-N970G1-GAMING-4GD-PC[/TD]

[TD]כרטיסי מסך - nVidia PCIe

GV-N970G1-GAMING-4GD-PC - Gigabyte - GeForce GTX970 GPU With new PC Only - 4GB 256 bits GDDR5 memory - HDMI, Dual DVI, 3 x DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1329/7000 MHz - WINDFORCE 3X cooling system - Flex display technolog...

כולל Witcher 3 במתנה מ NVIDIA עד גמר המלאי - שלוש שנים אחריות - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD]

[TD]₪2054/2013[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CT120BX100SSD1.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Crucial[/TD]

[TD]CT250BX100SSD1[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

CT250BX100SSD1 - Crucial - 250GB - SATA3 6GB - 2.5 inch - 7mm (with 9.5mm adapter) - 535/370 MB/s - BX100 Series...

במלאי - שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪486/476[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]DT01ACA100.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Toshiba[/TD]

[TD]DT01ACA200[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

DT01ACA200 - Toshiba - 2TB - 3.5 inch -7200 RPM - SATA3 6Gb/s - 32MB Cache - DT01ACA series...

שנתיים אחריות[/TD]

[TD]₪377/369[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]8C-S340011-WBM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]NZXT[/TD]

[TD]8C-S340011-WBM[/TD]

[TD]מארזי מחשב - ATX מארז

8C-S340011-WBM - NZXT - NZXT Source 340 Glossy Black - No power supply included...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪401/393[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]S12G-650.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seasonic[/TD]

[TD]S12G-550[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

S12G-550 - Seasonic - 550W - 80 Gold certified - Active PFC - 120mm ball bearing fan - 8pin CPU connector - 2 x 6 2 pin PCIe connectors...

חמש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪380/372[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Arctic[/TD]

[TD]UCACO-FI11001-CSA01[/TD]

[TD]פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-FI11001-CSA01 - Arctic - Arctic Freezer i11...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪157/154[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

6370.00 / 6243

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=22057

* אין כונן תקליטורים, במידה ולא תוכל לוותר עליו תאלץ להחליף את המארז לאחד אחר המתאים להתקנת כונן.

** עכשיו כשאני מסתכל על זה ככה יחד עם הרמקולים שלך והציוד המקיף זה יוצא בסביבות ה7, כך שלמעשה התקציב לא היה כלכך מופרז. . .

אך אם תחפץ בכך, יש מקום לחיסכון גבוה מ500 שך:

כרטיס מסך בגירסה חלשה יותר שלא מתאים לOC

טרה אחד במקום 2 בדיסק הקשיח

כמובן שזה רק במידה ואתה מרגיש שאין לך צורך ב2T או OC לכרטיס .....

ורעיון נוסף זה סטיק בודד במקום זוג של 8 גיגה, גם ככה לא צריך בינתיים

נערך על-ידי furyanaor

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא בטוח שאשקיע בעוד 4 שנים שוב. אני מעדיף להשקיע את כל הסכום ככה שהמחשב יחזיק כמה שיותר רחוק. אני קונה ב-TMS ואני חושב שהמחירים שונים קצת ממה שפולנטר מציעה.

תראה, אני אומר אם אפשר להשקיע על מעבד חזק יותר וכרטיס מסך חזק יותר וכל החלקים בצורה שווה שתנצל את כל התקציב אז זה מצוין.

אני מעדיף כרטיס כמה שיותר חזק אבל שלא ייגרע משאר המפרט כמו המעבד וכו'. בשילוב הרמקולים ושאר הציוד כגון מקלדת עכבר ומסך.

נערך על-ידי ExenTex

פורסם

אין שום סיבה שתוציא 2000 ש"ח נוספים אם הצרכים הם גיימינג נטו

פורסם
  • מחבר

כן אבל יש את הרמקולים ומסך בנוסף. ככה שאני לא מבזבז נטו על המפרט.

פורסם

כבקשתך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache

כמות: 1 - מחיר: ₪1783

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i30 CO

כמות: 1 - מחיר: ₪226

לוח אם:

Asus Z97M-PLUS for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪558

מארז:

NZXT Source 340 Glossy Black

כמות: 1 - מחיר: ₪435

ספק כוח:

Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪411

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪658

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1879

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪439

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪578

מקלדת:

Wireless Desktop 3000 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪206

רמקולים:

MicroLab SOLO6C 2 Way Wooden 100RMS Full Range + Remote

כמות: 1 - מחיר: ₪659

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪7832

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7676 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/4z7fw2x5

* בדוק טוב שאתה מוכן נפשית למארז כזה, אינו מכיל כונן דיסקים !

** דחפתי שם סתם סט מקלדת עכבר של מיקרוסופט בלי יותר מידי מחשבה על מנת להמחיש את המחיר. ממליץ לבדוק לעומק ולהחליף בהתאמה.

- - - תגובה אוחדה: - - -

שיט רק עכשיו הבנתי שאתה צריך גם מסך בתקציב . ..

טוב או שתחרוג ותיקח מסך טוב 23אינץ' ככה פנל נורמלי באיזה 1000 שח

או שתתחיל לקצץ מהמפרט, המקום הכי נוח זה קודם בלוח יש שם איזה 200 שקל יותר ממה שצריך

אחר כך לרדת ל1T במקום 2T זה עוד 100 שקל

סט מקלדת עכבר ניתן לחתוך שם עוד מאייה בכיף

ומכאן כבר אפשר לפרק את הקירור של המעבד ולרדת חזרה לI11 אך קח בחשבון שזה ייפגע ביכולות OC .

פורסם
  • מחבר

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1613

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i30 CO

כמות: 1 - מחיר: ₪226

לוח אם:

Asus Z97M-PLUS for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪558

מארז:

NZXT Phantom 530 Black + FSP Raider 650W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪759

זיכרון:

Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪658

כרטיס מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail

כמות: 1 - מחיר: ₪1879

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪439

קשיח למחשב שולחני:

Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪578

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪111

מקלדת:

Wireless Desktop 3000 Microsoft

כמות: 1 - מחיר: ₪206

רמקולים:

MicroLab SOLO6C 2 Way Wooden 100RMS Full Range + Remote

כמות: 1 - מחיר: ₪659

מסך:

בקניית מחשב חדש בלבד,מבצע חדש - Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪899

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪8585

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 8414 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/29g1tczf

מה אתה אומר על המפרט הזה? חרגתי קצת מהתקציב אבל מה לעשות לא הייתה לי ברירה. אני מתלבט אם לקחת לוח אם של ג'יגהבייט או של אסוס וגם מתלבט בין הדגמים, על איזה אתה ממליץ?

פורסם

בגדול כל הלוחות אותו הדבר . . . Z97 זה Z97 תמבין? כל החברות יוצרות את אותם הפיצ'רים פחות או יותר ככה שאין איזו בעיה מיוחדת..

רק למה בחרת ספק בעל הספק מופרז במקום אחד איכותי בעל תקן 80+ GOLD כמו שאני שמתי ?

פורסם
  • מחבר

הוא יצא יותר זול יחד עם המארז. אתה חושב שזה עד כדיי כך קריטי שאתה ממליץ לשנות?

ולגביי הלוח אם, הבנתי שככל שהלוח יותר קטן ככה הוא גם עולה יותר. אז אם אני יכול לקבל לוח גדול יותר עם אותם המאפיינים בפחות מחיר מה טוב? מה גם שפחות צפוץ. עריכה \\\ - טעות שלי.

יש את הדגם של MSI Global Z97 U3 PLUS, אם הם פחות או יותר אותו דבר אז למה להעדיף את הלוח של ASUS על פניי לוח של MSI שהוא גם גדול יותר ונוח יותר? אני לא מתכנן להביא עוד כרטיס מסך ככה שאני יודע שזה מיותר. אבל בלי שום קשר זה תמיד יותר נוח לעבוד עם חומרת המחשב כשהעסק פחות צפוף.

נערך על-ידי ExenTex

פורסם

כן כי אתה לא צריך הספק כזה והספק לא טוב כמו השני.

בנוגע ללוח גודל \ עלות - שטויות .

פורסם
  • מחבר

אני בדילמה כי המארז NZXT 410 עולה 600 שקל בנפרד, יחד עם הספק של SeaSonic אני משלם 1000 שקל. השאלה אם זה באמת קריטי ושווה את ההשקעה כי 750 שקל עם ספק "מופרז" 650 ומארז גדול אל מול 1000 שקל של מארז טיפה קטן יותר זה באמת דילמה. אם זה כזה קריטי כמו שאתה אומר אז אני אלך על זה. אם לא אז אני לא רואה סיבה לשנות. כעיקרון זה פשוט יוצא לי יותר משתלם ללכת על הבאנדל.

פורסם

לדעתי הספק הזה הוא מצוין ג"כ ואם הבאנדל משתלם אז קח אותו ואין אם זה שום בעיה. ומנסיון, המארז שבחרת נפלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים