פורסם 2015 במרץ 2510 שנים היירכשתי לפני שנתיים אולטראבוק של סמסונג.. משום מה המחשב לא עולה ונראה לי כל מה שנשאר לי לעשות זה לפרמטעכשיו ברצוני לציין כשקנית את המחשב לא היה עליו מדבקה של רישיון ושל קוד המוצר.. מה גם שמתחת לסוללה אין ולא בתוך הקופסא של הווינדוסהמחשב נרכש מ KSPאיך אני משיג את המפתח מוצר? אמרו לי שיש דרך הביוס?תודה
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים זה כבר דיי הרבה זמן לא עובד ככה. הרשיון למערכת ההפעלה מובנה על חומרת המחשב.כאשר אתה משחזר למצב מפעל, הוא טוען את מפתח הרשיון מהBIOS של המחשב שלך.להבא, לא להתעצל לעשות RTFM.
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר זה כבר דיי הרבה זמן לא עובד ככה. הרשיון למערכת ההפעלה מובנה על חומרת המחשב.כאשר אתה משחזר למצב מפעל, הוא טוען את מפתח הרשיון מהBIOS של המחשב שלך.להבא, לא להתעצל לעשות RTFM.היי.אין לי אפשרות להחזיר למצב מפעיל. הסיסטם ריסטור לא עובדהתיקון לא עובד.כל דרך אפשרית לשחזור ותיקון לא עובד.נשאר לי רק לפרמט את המחשב מכל תכולתו. השאלה אם אז זה גם יטעין ??
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר איך הגעת למצב הזה? מה כן עובד ולמה?שום דבר כשאני מפעיל את המחשב הוא רושם repairing your pcואז diagnosing.אבל כמה שעות זה לא עושה כלוםתקוע על זהדרך דיסק ווינדוס לא מצליח לעששות תיקוןולא ריסטור ולא כלום
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר אתה לא צריך שום דיסק של משהו. יש תהליך שחזור.אני שוב מחזיר אותך ל RTFM.אני יודע. זה F4 (ריקוברי). אבל גם זה עושה לי שגיאה.. ניסיתי כל דרך נראה לי. אני נואש
פורסם 2015 במרץ 2610 שנים מחבר והשגיאה היא?the exception unknown software exception.(0xe0434352)occurred in the application at location 0x88b589ccאומר משהו?
פורסם 2015 במרץ 2910 שנים http://www.nextofwindows.com/how-to-retrieve-windows-8-oem-product-key-from-bios/תעשה קצת חיפוש בגוגל יש הרבה על זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.