עבור לתוכן

בעית רטיבות בבית

Featured Replies

פורסם

שלום

אני גר קומה רביעית. אחרונה בבנין מעלי בגג יש לנו דודי חשמל עשו זפת לפני שנתיים וחצי ככה ,אחרי הזפת שפצתי את הבית שפכטל צבע נגד עובש והכל

עכשיו הבית שוב מתקלף ויש עובש ורטיבות בכמה מקומות מה אני יכול לעשות? הוועד אומר לי שעשינו זפת לפני שנתיים ולא אמור להיות בעיות

ראיתי באינטרנט שיש דבר כזה סיוד לגג או חומרים אחרים מולטי גג/פולי גג כל מיני מוצרים שמים על הזפת

התיעצתי עם עורך דין הוא אומר להביא לי חברה שבודקת את הניזלות מהגג ועם זה יוצא שהבעיה בגג אז לתבוע את הוועד

לגבי מי שמבין מה עדיף על זפת להשים פולי גג או כל מיני מוצרים כאלה או לסיד את הגג הבנתי שכל שנה צריך לסיד את הגג

מה הייתם מציעים לי לעשות

(סליחה על החפירה):smile1:

פורסם

כמה התקלף ? הרבה או קצת ?

דרך אגב את התיקרות , צבעת בסופרקריל או בסיד ?

פורסם

הבעיה אינה במקומות שמצופים בזפת (כל שטח הגג), הבעיה באיזה שהוא חור קטן (או כמה) שאליו הזפת לא הגיעה ולא אטמה אותו. תתחיל מלחפש מקומות כאלה על הגג :

- במקומות המתאימים לנזילות על התקרה

- במקומות שבהם יוצאים מהגג צינורות, מתקנים של מזגנים ובוילרים וכו', או שבהם מוברג לגג משהוא כמו צלחת - במיוחד דברים חדשים שהותקנו אחריי הציפוי זפת

- במקומות שבהם הזפת "נכנסת" לחור של צינור ניקוז

פורסם
  • מחבר

התיקרה צבוע בצבע סיד כי זה נושם

אני הוציא דוד שמש בגג ויש חור מה לעשות לכסות במלט ואז לעשות זפת?

ועל הזפת מה להשים ? לסיד או פולי גג סופר m

http://www.itum.org.il/sealing.asp?id=109

פורסם

בתור התחלה למה בכלל היה חור איפה שעמוד הבוילר/הקולט ? הם אמורים לעמוד על הגבהה מבטון שהאיטום מגיע עד אליה

אם הם עומדים על הגג עצמו, במקרה של איטום עלך ידיי יריעות ניתן להרים אותם בזמן האיטום ולהציב מחדש על היריעות וכו. במקרה של זפת אין פתרון. לאטום עד לרגל של המתקן שעליו הם עומדים - מתכון לבעיות כי בנקודה שבה המים נוגעים ברגל היא תחליד, ואז המים יחלחלו למטה דרך החלודה

חשוב שתחבר את האיטום החדש לישן במקומות האלה כמו שצריך. אם למשל אתה אוטם אם יריעות - תדביק אותן אם חפיפה גדולה ליריעות הישנות. אם זפת - תחמם את הזפת החדשה והישנה במקום שהן מתחברות בשביל שהן יהפכו ליחידה אחת

אם אתה שם מתקן חדש, תשים אותו על הגבהות - למשל על אבנים משתלבות גדולות או בלטות שיעמדו על האיטום - כך שהמתקן לא "ישקע" בזפת כשיעמוד עליו המשקל של הבוילר

פורסם

אני לא מבין הרבה באיטום גגות, כך שבעניינים ה"טכניים" לא אגיב, אבל רטיבות שחודרת מהגג לתוך הדירות בקומה העליונה אינה בעיה של דיירי הדירות הללו אלא של הבניין כולו. אם ועד הבית אינו משתף פעולה, אני מציע שתדבר עם הדיירים האחרים ישירות ותסביר להם את המצב, לרבות העובדה שאם הועד לא מטפל בבעיה תאלץ להזמין בעלי מקצוע מטעמך שיסדרו את הגג ולאחר מכן לדרוש מכלל הדיירים להשתתף בהוצאות, בנועם או שלא.

פורסם

במקום לפתוח שירשור חדש .

מישהו התנסה בצבע האקרילי של יעקובי ?

[h=1]סופר גארד מט 18 ליטר יעקובי

http://www.rpt.co.il/items/402687

[/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים