עבור לתוכן

4870 עומד למות? מלא מסכים כחולים ותקיעות

Featured Replies

פורסם

אהלן

ברשותי HD4870 1GB כבר 6 שנים ובמשך תקופה ביצועי הכרטיס רק דעכו

מחודש לחודש זה רק מדרדר סרטונים לא עובדים על 1080P וב720 נתקעים לרוב. אדובי פלאש עם פייר פוקס קורס מלא ויש קטעים שהמסך נהיה שחור לשניה באמצע סרטון ולאחר מכן ווינדוס מודיע ששוחזר דרייבר של הכרטיס מחדש בגלל קריסה. לפעמים אחרי כמה דקות הוא פשוט קורס לגמרי והBSOD מגיע.

גם במשחקים.. שלא נדבר על משחקים כבדים. SAINTS ROW 4 על הכי נמוך ברזולוציה של 1024X768 כבר בקושי מתפקד. הכרטיס מתחמם ולאחר 20 דקות משחק הוא קורס לפעמים או מתחיל להיתקע ויש פעמים של ארטיפקטים.

ניסיתי את רוב הפתרונות שמצאתי בפורומים בין אם זה עדכון דרייבר שכבר לא התעדכן כמה שנים טובות ועד לעדכון ביוס שלא עבד למרות שניסיתי 3 סוגים שאמורים להתאים אבל הכרטיס בכלל לא עלה.

לקנות כרגע כרטיס חדש לא ממש אפשרי למרות שאני רוצה אבל אין לי כסף אני חייל ולחיות מ500 שקל בחודש זה לא ריאלי להוציא 200-300 שקל על כרטיס אפילו יד2.

השאלה היא האם אפשר לעשות משהו עם זה לבנתיים עד השחרור.. (8 חודשים לסוף) או שהוא אבוד...

רב תודות

פורסם

התחממות של הכרטיס אולי?

המחשב נקי מאבק?

פורסם
  • מחבר

נקי מנקה כל כמה חודשים יסודי.

דבר אחד שחסר לי זה משחה טרמית טובה,שמתי משחה לא מוכרת שקיבלתי. היא בסדר יותר טובה ממה שהיה כי זה כבר היה יבש.

פורסם

תנטר את הטמפרטורות של הכרטיס עם תוכנת HWMonitor ותעדכן.

יש מצב שהכרטיס גוסס אך לפני זה יש דברים לבדוק.

פורסם
  • מחבר

מה צריך לבדוק? לא צריך להריץ איזו תוכנת בדיקה חוץ מהמוניטור? כי אלו טמפרטורות דיי רגילות לדעתי. זה במצב שהמאווררים במארז שמכניסים ומוציאים אוויר על הכי חלש.

nvw64x.jpg

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי חברים יש רצון לעזור??

תודה רבה ושבת שלום

פורסם
  • מחבר

את האמת שקראתי על זה

בתנור לדקה או שתיים וזה אמור "לאחות" את החיבורים (?? לא מצאתי תיאור אחר)

יש משהו פחות מסוכן?

פורסם

כדאי שתכין את הכיס לשדרוג ואחרי שתתכונן לזה נפשית, תחמם את המנועים על פי המלצת חברי הפורום..

תעדכן אותנו מה קורה עם המנה, שף ;)

פורסם

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים