עבור לתוכן

איזה 9800 לקחת?

Featured Replies

פורסם

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת.

הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

פורסם

לדעתי כן.. זה דיי עניין של מזל פה..

למשל אני קניתי את ה 9700 שלי (לא גיגה) וקיבלתי אותו עם מאוורר שבור :-\

אתה מבין זה יותר עניין של מזל משכל..

אבל תחשוב על זה... דוגרי מה אתה צריך את הכל המשחקים האלו ? וכל מה שבא בretail חוץ מהקופסא היפה אולי :P

אם אתה כול כך מפחד אל תקנה..

פורסם

תקנה בפנדה ב-1600ש"ח את הכרטיס נידמה לי הוא בא אם קופסה או שזה מאתר אחר :P

פורסם

יש לי כרטיס

R9700 פרו של גיגה בייט.

ואחרי חצי שנה בערך , המאוורר הפסיק לעבוד לי...

והכרטיס לא נשרף , הוא פשוט רושם לך בדוס (לפני שהווינודס עולה)

שיש בעיה , ואני כבר ניחשתי שזה הכרטיס , כי שמעתי סיפורים...

עכשיו הרכבתי על ההיטסינק מאוורר 80ממ , וזה הרבה יותר אפקטיבי.

פורסם
  • מחבר

אני מודע לבעיית המאווררים ב9700 של גיגה השאלה שלי היא אם גיגבייט המשיכו להרכיב מאוררים שמתים אחרי זמן מה גם על הכרטיסים החדשים שלהם.

אני ממש רוצה לקחת כרטיס RATIEL רק בשביל הקופסה ולא לקבל אותו באיזה שקית למישהו יש מושג איך המאוורר של גיגה שעל ה9800 מישהו שמע על בעיות איתו?

פורסם

לפי מה ששמעתי הם כבר טיפלו בזה ואין מצב שזה יחזור על עצמו כי אני מאמין שהםראו שבכרטיסי 9700

המאוררים דפוקים אז למה להם לשים אותם שוב? זה רק יוריד מהמוניטין ומהשם הטוב של החברה אז אני מאמין שזה

ויש להם מאוררים טובים עכשיו אל כל סידרת 9800 ;)

פורסם

גם בלוחות אם המאורר שלהם מת מאד מהר, עדיף פשוט לא להתקרב אליהם אם אין לך כוונה להחליף את הקירור.

פורסם

לא חושב שזה ביג דיל ..

להחליף מאוורר זאת לא בעיה...

זה לא שנהרס לך הכרטיס

אבל אם לדעתך שווה הכרטיס אז לך עליו..

פורסם
  • מחבר

העניין הזה מעצבן אותי אני לא אחד שהולך להתעסק אם להחליף גוף קירור ואני לא רוצה שאחרי שנה הכרטיס שלי ימות (כן גם על הקטע אם הלוחות שמעתי לשתי חברים שלי מת המאוורר על הNB), אני כבר יחשוב מה לעשות אולי החברה בזיגזג יוכלו לעזור לי גם.

תגידו מה אם הכרטיסים של CLUB3D הם באים כמו של ATI המקורי נכון אין שום שינוי איך הם בסדר?

פורסם

אני הייתי לוקח את הגיגהבייט וזהו , הקירור שלו בסדר , אני מכיר הרבה מאוד אנשים שמרוצים מכרטיסי גיגהבייט ומהקירור שלהם(לדוגמא כף 9000PRO II וR9600PRO שאני מקבל שבוע הבא עם מאורר לדים , משהו בסט!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים