עבור לתוכן

בנוגע להחלפת כ.מ של nvidia לכרטיס של amd

Featured Replies

פורסם

יש לי gtx 560 ti ואני מעוניין לשדרג לכרטיס hd 7950 של amd מ-tms, הבעיה היא שאני זוכר שהיה דיון כאן בפורום, שאחד החליף כ.מ של nvidia ב-amd והיתה לו בעיה עם השמירות של המשחקים והם עבדו לו בגרפיקה נוראית עם הכרטיס החדש והוא אמר שם שיכול להיות שזה בגלל שהשמירות במשחקים הם עם ההגדרות של נוידיה ועכשיו הוא עם כרטיס של amd, ידוע למישהו משהו על בעיה כזו או אחרת?

תודה.

פורסם

אין קשר בין השמירה לכרטיס המסך. מה שכן יכול להיות שבהגדרות במשחק מופעל פיצר כלשהו שיש לחברה אחת ואין לשניה וזה עלול לגרום בעיות, לכן מומלץ לאפס את ההגדרות הגרפיות של המשחק אחרי ההחלפה.

בכל מקרה תוודא שאתה מנקה לחלוטין את הדרייבר הישן לפני שאתה מתקין את הכרטיס החדש

תמחק את התוכנות והדרייברים של nvidia, תכנס לסייף מוד ותריץ את display driver uninstaller (תוכנה של guru3d)

כבה את המחשב ותחליף את הכרטיס לחדש, אחרי שהמחשב עולה תתקין את הדרייברים החדשים

פורסם

לעיתים משחקים נשמרים כקובץ 'פרופיל אישי' המכיל בתוכו את כל ההגדרות כולן בין אם מדובר במצב התקדמות במשחק עצמו לבין ההגדרות הגרפיות.

לסיכום מה שהחבר אומר נשמע לי הגיוני אך לא בלתי הפיך. פשוט לאפס את הגדרות התצוגה לאחר מכן ולהגדיר מחדש זה צריך להסתדר.

פורסם
  • מחבר

^ לפי מה שאתה אומר אם הגדרות התצוגה שמורות בפרופיל האישי אז לא יעזור איפוס שלהם כיון שהם שמורות בפרופיל עם הגדרות של נוידיה.

פורסם

כמובן שזה יעזור. באיפוק יישמרו בפרופיל הגדרות ברירת מחדל

תיקון אוטומטי תיקן לי את זה ואין לי מושג אפילו מה זה היה צריך להיות :P

בקיצור זה לא משנה אם זה קובץ פרופיל שכולל שמירה והגדרות, או קבצים נפרדים לשמירה והגדרות (ולא נתקלתי בראשון), כשאתה עושה איפוס של ההגדרות במשחק זה שומר מחדש את ההגדרות הברירת מחדל בלי קשר למה שהיה קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים