עבור לתוכן

giveaway בינלאומי מעניין שמצאתי - בהצלחה לכולם :)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
לא הולך להתתף בהגרלה ,אבל אסביר למה הלינק הראשני שניתן פוגע בכולם ועוזר ל-gtrippleg.

נניח שיש הגרלה של מפעל הפיס בה הכרטיס שנשלף מזכה את בעלו במיליון שקל.

עכשיו, נניח שלהגרלה נרשמו 1000 איש, לכל אחד סיכוי של 1:1000 לזכות.

עכשיו מגיע מגיע משה ומספר לעוד 1000 אנשים על ההגרלה, בעבור זאת כל אדם שנרשם בגללו מזכה אותו באפשרות לזכות בפרס הגדול בנוסף לאדם שזוכה בפרס.

כלומר, כעת הסיכוי של כ"א לזכות בהגרלה היא 1:2000, אבל הסיכוי של משה לזכות הוא 1001:2000. כלומר, הסיכוי של כל מי שנרשם מקודם ירד ב-50%, בעוד שזה של משה לא ירד, ונותר על 1:1000.

קודם כל, אפשרות השיתוף הזו פתוחה לכל משתתף, כך שכל אחד מ-1000 המשתתפים ההיפותטיים האלה ש"משה" שיתף איתו את הלינק, יכול באותה מידה לשתף את הלינק עם אנשים אחרים ולהגדיל את סיכוייו לזכות.

לצורך העניין, אני אישית לא משתמש באף רשת חברתית, כך שהמקום היחיד ששיתפתי בו את הלינק הזה הוא כאן בפורום, כך שכל אדם שנכנס דרכי להגרלה יכול באותה מידה לשתף את הלינק שלו עם אלפי ה"חברים" שלו בפייסבוק, טוויטר או כל ממשק אחר שבו הוא מבלה שעות באוננות נרקסיסטית זו או אחרת, וכך להגדיל את סיכוייו הרבה יותר ממני בהשקעה של לא יותר מ-2 דקות מזמנו.

בואו לא ניתמם, אתם נכנסים לחישובים מתמטיים של נקודות חד ממדיות, במציאות תקשורתית שהיא הרבה יותר מורכבת ומגוונת, ומאפשרת להרבה אנשים פה לעקוף אותי בסיבוב.

אז:

1. זה שאתם נרשמים דרך הלינק שלי לא מקטין את הסיכוי שלכם לזכות, כי יש שני פרסים ראשונים שרק אחד מהם מוגרל, והשני ניתן אוטומטית למי שדרכו הזוכה נרשם.

אבל אתם לא חייבים להירשם דרכי, יש לינק "נקי" להגרלה בציטוט (שלי) שמעל ההודעה הזו. ואני מאחל לכם המון בהצלחה :)

ואל תשכחו שכולכם יכולים לשתף בלינק שלכם.

2. לכל המתמטיקאים למיניהם, תחשבו לי את זה: מה היה הסיכוי שלכם לזכות בהגרלה לולא הייתי משתף אותכם?

לפעמים בחיים יש מצבים של win-win, אם קשה לכם עם זה, ואתם מסוגלים לקבל רק מצב של win-lose לרעתכם, אז כנראה שהציניות אכלה אותכם.

נערך על-ידי gtrippleg

פורסם

נרשמתי דרכך, אך כשהגיע השלב ה-3 הם אמרו שנסגר. P:

כמה חבל.

פורסם

בסוף אפריל הם אמורים לחלק מחשב נוסף.

דרך אגב לאחר ההגרלה גילו שהזוכה מתחת לגיל 17 והוא נפסל, הם הודיעו שהם יגרילו את המחשב מחדש ב 31.3. בהצלחה לכל מי שנרשם :)

פורסם

עד היום כל ההגרלות עברו חלק אבל נראה כאילו הפעם יש הרבה בעיות. הם הגרילו שוב את המחשב וגם הפעם הזוכה נפסל, הפעם הכתובת שהמשתמש סיפק לא הייתה הכתובת שבה הוא גר (הם בקשו תעודה מזהה בשביל להיות בטוחים שהכל תקין). המשתמש טוען שהוא כתב את הכתובת שהוא אמור לעבור אליה אבל החוקים של האתר אומרים שצריך לכתוב כתובת נוכחית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים