עבור לתוכן

התלבטות בקניית מכשיר חדש - LG G3 VS SAMSUNG GALAXY S5 VS Z2

Featured Replies

פורסם

לא אמור.

לי זה יפריע, אבל זה בגלל שבאייפון יש כפתור (שהופך לשקוע) ואי אפשר להגביה את הכפתור בגלל טבעו הביומטרי, אז השאיפה היא למגן כמה שיותר דק.

שהיה לי 5S הייתי עם מגן "Flexible Glass" של חברה בשם iloome (פחות מוכרים בארץ, בחו"ל דווקא כן)

העובי היה 0.14 לטענתם (לא היה לי מכשור מספיק מדויק למדידה) וזה באמת היה מגן דקיק שלא שמו לב שהוא היה מודבק.

מה שכן, הוא נשרט יותר בקלות (הוא עצמו, על האייפון הוא הגן יופי)

• תגובות 86
  • צפיות 22.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
לא אמור.

לי זה יפריע, אבל זה בגלל שבאייפון יש כפתור (שהופך לשקוע) ואי אפשר להגביה את הכפתור בגלל טבעו הביומטרי, אז השאיפה היא למגן כמה שיותר דק.

שהיה לי 5S הייתי עם מגן "Flexible Glass" של חברה בשם iloome (פחות מוכרים בארץ, בחו"ל דווקא כן)

העובי היה 0.14 לטענתם (לא היה לי מכשור מספיק מדויק למדידה) וזה באמת היה מגן דקיק שלא שמו לב שהוא היה מודבק.

מה שכן, הוא נשרט יותר בקלות (הוא עצמו, על האייפון הוא הגן יופי)

ב G3 אין כפתורים פיזיים אז אין בעיה. וכן, סביר להניח שדקיקות באה מעט על חשבון הגנה.

פורסם

זו הייתה הנקודה

פורסם

תגידו האחריות על מגן מסך ZAGG מכסה גם כשל בהתקנה?

לפי מה שהבנתי המגנים של spigen כן כוללים את זה, כמו כן אפשר להחזיר את המוצר תוך 30 יום לא משנה מה.

גם כן לspigen יש שני גרסאות:

LG G3 Screen Protector GLAS.tR SLIM

LG G3 Screen Protector GLAS.tR NANO SLIM

מה ההבדל?

פורסם
  • מחבר
תגידו האחריות על מגן מסך ZAGG מכסה גם כשל בהתקנה?

לפי מה שהבנתי המגנים של spigen כן כוללים את זה, כמו כן אפשר להחזיר את המוצר תוך 30 יום לא משנה מה.

גם כן לspigen יש שני גרסאות:

LG G3 Screen Protector GLAS.tR SLIM

LG G3 Screen Protector GLAS.tR NANO SLIM

מה ההבדל?

לא חושב שזה מכסה כשל בהתקנה.

בכל אופן, אין שום סיבה שיהיה כשל בהתקנה. מאוד מאוד קל להתקין את המגן, וגם אם יוצא עקום אז אין בעיה להוציא ולהתקין שוב.

פורסם

זה לא כמו במדבקות "פלסטיק" 10יח' ב3 דולר מאיביי?

לא עלול להדבק אבק במאחור?

** אגב הטענה אלחוטית עובדת דרך כיסוי מכשיר?

נערך על-ידי Alex.K

פורסם
  • מחבר
זה לא כמו במדבקות "פלסטיק" 10יח' ב3 דולר מאיביי?

לא עלול להדבק אבק במאחור?

** אגב הטענה אלחוטית עובדת דרך כיסוי מכשיר?

ממש לא, זה מוצר ברמה אחרת לגמרי.

כל מה שצריך לעשות זה לתפוס את המגן מסך משני הצדדים (יש מקום מיוחד בשתי הקצוות לתפוס אותו, כמתואר בתמונה הזאת ), ולהניח על המסך.

לאחר מכן צריך רק ללחוץ על המגן במרכז המסך, והוא מדביק את עצמו לבד על המכשיר.

התוצאה מרשימה ובלי בועות בכלל (כמובן שצריך לנקות היטב את המסך לפני כדי לקבל תוצאה אופטימלית, ו ZAGG מספקים באריזה מטלית לחה ומטלית מיקורפייבר).

אני מניח שגם אצל המגנים של ספיגן ההתקנה דומה ומספקת תוצאות לא פחות טובות.

לגבי הטענה אלחוטית- לא ניסיתי.

פורסם

סבבה תודה (:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום - אני גם אחסוך דיון ואכנס לכם באמצע.

אני באותה התלבטות בדיוק של פותח הדיון ואשמח לדעת האם אתה מרוצה מהמכשיר ? (מדובר בדגם ה32GB וה3G RAM נכון ?)

אני מבסוט לגמרי מהנתונים שלו יש לי רק 2 בעיות מרכזיות:

- הוא גדול יחסית (היה לי גלקסי S3 כמו לפותח הדיון) ואני גם בעל כף יד קטנה.

- הסוללה שלו מקבלת שבחים ברחבי הרשת אבל מפתיע אותי שאתם אומרים כאן שדווקא היא לא משהו בכלל...

מבחינת כל השאר הוא ביתרון ברור אולי חוץ מנושא העמידות שברגע שקונים מגן איכותי מנטרל לדעתי את העניין.

אני עם הגלקסי 3 שלי הסתובבתי קרוב לשנתיים בלי מגן (רק זכוכית).

אני מאלו שמעדיפים את החוויה מאשר לחוות עם ה"קונדום" , אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה למגן שבקושי מרגישים אותו ועדיין אפקטיבי לפגיעות מינימליות של נפילה מגובה חגורה וכו'...

בכל מקרה אני כמעט סגור עליו, אבל מתלבט גם על הHTC M8 או ה Sony xperia z3 שכמובן הוא המוביל מביניהם בהתחשב בעובדה שהבטריה שלו נשלפת, יש בו חריץ הרחבה ואני יכול להשיג אותו בסביבות ה2100 ש"ח כולל אחריות יבואן רשמי.

תודה רבה רבה למי שיענה זה יעזור לסגור אותי.

בעיקר לגבי הגודל והבטריה.

נ.ב. מעניין שלא הזכרתם אפילו את ONEPLUS ONE לדעתי הוא מועמד די אמיץ לרמה הזאת של הסמארטפונים.

הבעיה העיקרית בשבילי הוא שה16 ג'יגה שמעתי שמתמלא מהר וה64 ג'יגה כבר מתקרב למחיר של הG3 .

אשמח אם מישהו יתייחס לסמארטפון בין הנמכרים בישראל.

נערך על-ידי yonifd

פורסם
  • מחבר
שלום - אני גם אחסוך דיון ואכנס לכם באמצע.

אני באותה התלבטות בדיוק של פותח הדיון ואשמח לדעת האם אתה מרוצה מהמכשיר ? (מדובר בדגם ה32GB וה3G RAM נכון ?)

אני מבסוט לגמרי מהנתונים שלו יש לי רק 2 בעיות מרכזיות:

- הוא גדול יחסית (היה לי גלקסי S3 כמו לפותח הדיון) ואני גם בעל כף יד קטנה.

- הסוללה שלו מקבלת שבחים ברחבי הרשת אבל מפתיע אותי שאתם אומרים כאן שדווקא היא לא משהו בכלל...

מבחינת כל השאר הוא ביתרון ברור אולי חוץ מנושא העמידות שברגע שקונים מגן איכותי מנטרל לדעתי את העניין.

אני עם הגלקסי 3 שלי הסתובבתי קרוב לשנתיים בלי מגן (רק זכוכית).

אני מאלו שמעדיפים את החוויה מאשר לחוות עם ה"קונדום" , אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה למגן שבקושי מרגישים אותו ועדיין אפקטיבי לפגיעות מינימליות של נפילה מגובה חגורה וכו'...

בכל מקרה אני כמעט סגור עליו, אבל מתלבט גם על הHTC M8 או ה Sony xperia z3 שכמובן הוא המוביל מביניהם בהתחשב בעובדה שהבטריה שלו נשלפת, יש בו חריץ הרחבה ואני יכול להשיג אותו בסביבות ה2100 ש"ח כולל אחריות יבואן רשמי.

תודה רבה רבה למי שיענה זה יעזור לסגור אותי.

בעיקר לגבי הגודל והבטריה.

נ.ב. מעניין שלא הזכרתם אפילו את ONEPLUS ONE לדעתי הוא מועמד די אמיץ לרמה הזאת של הסמארטפונים.

הבעיה העיקרית בשבילי הוא שה16 ג'יגה שמעתי שמתמלא מהר וה64 ג'יגה כבר מתקרב למחיר של הG3 .

אשמח אם מישהו יתייחס לסמארטפון בין הנמכרים בישראל.

אוקיי אז כמה דברים:

ראשית כל, אני מאוד מרוצה בינתיים מהמכשיר. ענה על כל הציפיות השלי.

לגבי הגודל, מתרגלים מהר מאוד. כבר אחרי יום לא הייתי יכול להסתכל יותר על המסך הפצפון של ה S3 שלי :)

בנוסף, קח בחשבון שכל מכשיר מהדור הנוכחי (חוץ מ Z3 COMPACT) פחות או יותר אותו גדול. ה G3 טיפה יותר רחב.

לגבי הסוללה- לא מדהימה, אבל טובה. בטח הרבה יותר מהסוללה של ה S3. אני מחזיק איתו בערך בערך 18-20 שעות בשימוש סביר, וכ- 24 שעות ואולי אף יותר בשימוש קל.

עדיין לא קרה שהסוללה נגמרה לי באמצע היום למשל.

לגבי מגן- אני קניתי את ה SLIM ARMOR של ספיגן. המגן מגדיל את המכשיר, אבל ממש לא יותר מידי. הוא מרגיש איכותי ונראה שהוא מספק הגנה טובה. אני עם כף היד הקטנה שלי מסתדר איתו מעולה.

יש לספיגן מגן יותר דק אבל ההגנה שלו בהתאם פחות טובה.

לגבי SONY Z3- זה לא נכון שהבטריה שלו נשלפת, היא לא. ושים לב שהעמידות שלו לא מי יודע מה- הזכוכית שלו נשברת בקלות ואפילו לפעמים סתם ככה. יש המון דיווחים על זה גם בישראל וגם ברחבי העולם. גם האחריות מערימה קשיים. אני רציתי מאוד את ה Z3 אבל מהסיבה הזאת החלטתי לוותר.

פורסם

אתה צודק...התכוונתי שהG3 המועמד המוביל בגלל שהבטרייה שלו נשלפת.

בכל מקרה התכוונתי לקנות את ה z3 compact עד שנודעתי לתופעת הזכוכית המתנפצת, ולא בא לי להיות קורבן נוסף של חברת סוני שמתעלמת מלקוחותייה , בהרבה פורומים האנשים כבר מתארגנים על תביעה ייצוגית.

היחס של החברה ללקוחות והתעלמות מוחלטת מהתופעה זה הדבר הכי מדאיג בכל הסיפור הזה, אם הם היו מפרסמים שבאמת הייתה פשלה והם תקנו אותה הייתי מבליג...

אגב יש מבצע של וואלה שופס עד מחר:

http://www.wallashops.co.il/%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-5-5-LG-G3-%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%97-32GB-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/pi1RD1IND855_32GB_E1

נראה די מבטיח ויש מצב גדול שאני ארכוש מהם כנראה.

מחיר מאוד אטרקטיבי, וכולל שנתיים במעבדות של סלדון.

תודה רבה לך בכל מקרה על התגובה !

נראה שאתה מרוצה מהטלפון גם לאחר רכישתו וניסיון איתו וזה הכי חשוב...בערך הסמארטפון עם הכי הרבה אחוז המרוצים שראיתי בארץ...

נערך על-ידי yonifd

פורסם
  • מחבר
אתה צודק...התכוונתי שהG3 המועמד המוביל בגלל שהבטרייה שלו נשלפת.

בכל מקרה התכוונתי לקנות את ה z3 compact עד שנודעתי לתופעת הזכוכית המתנפצת, ולא בא לי להיות קורבן נוסף של חברת סוני שמתעלמת מלקוחותייה , בהרבה פורומים האנשים כבר מתארגנים על תביעה ייצוגית.

היחס של החברה ללקוחות והתעלמות מוחלטת מהתופעה זה הדבר הכי מדאיג בכל הסיפור הזה, אם הם היו מפרסמים שבאמת הייתה פשלה והם תקנו אותה הייתי מבליג...

אגב יש מבצע של וואלה שופס עד מחר:

http://www.wallashops.co.il/%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-5-5-LG-G3-%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%97-32GB-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/pi1RD1IND855_32GB_E1

נראה די מבטיח ויש מצב גדול שאני ארכוש מהם כנראה.

מחיר מאוד אטרקטיבי, וכולל שנתיים במעבדות של סלדון.

תודה רבה לך בכל מקרה על התגובה !

נראה שאתה מרוצה מהטלפון גם לאחר רכישתו וניסיון איתו וזה הכי חשוב...בערך הסמארטפון עם הכי הרבה אחוז המרוצים שראיתי בארץ...

מסכים איתך לגבי sony z3. זה היה המועמד המרכזי שלי, אבל פשוט לא רציתי לקחת את ההימור.

מבחינת נתונים, אין ספק שזה המכשיר הטוב ביותר בדור הנוכחי (בעצם אפשר לומר שהוא כבר נחשב דור קודם, כי יצאו M9 וגלקסי S6).

לגבי G3, אני רק אומר לך שיש לא מעט אנשים שלא מרוצים ממנו ואני יכול להבין למה.

המכשיר לא חף מבעיות. הוא באמת קצת לאגי, והסוללה לא מדהימה. גרסת הלוליפופ שיצאה עדיין לא מלוטשת ויש באגים כמו קריסות ספונטניות (בגלל זה כרגע עדיף לא לעדכן).

אבל אני חושב שהיתרונות גוברים על החסרונות. אני מאוד אוהב את הממשק, והמסך מדהים. ומעל הכל- המחיר. 2000-2200 למכשיר כזה (שעד לא מזמן עלה 3000+) זה פשוט מחיר מציאה.

דרך אגב, אני הייתי ממליץ לך דווקא לנסות לרכוש אותו באילת. זה עולה 2200 עם האחריות רשמית של רונלייט. ככה שתהיה עם ראש שקט לפחות מהבחינה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים