פורסם 2015 במרץ 2110 שנים משחק יפה אבל הוא משגע אותי לגמרי ומתסכל כרגע נכנסתי בגינזו טרי מתחיל לטפס למעלה צריך קפיצות מדוייקות דרך פורטלים ויש משטחים קטנים עם קוצים עלייהם הדאבל גאמפ קשה לשליטה אחרי 5-8 פעמים שאני לא מצליח סוגר ושם משהו אחרrayman legends אהבתי הרבה יותר (אולי תעשי עליו ביקורת?) נערך 2015 במרץ 2210 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2015 במרץ 2110 שנים מחבר משחק יפה אבל הוא משגע אותי לגמרי ומתסכל כרגע נכנסתי בגינזו טרי מתחיל לטפס למעלה צריך קפיצות מדוייקות דרך פורטלים ויש משטחים קטנים עם קוצים עלייהם הדאבל גאמפ קשה לשליטה אחרי 5-8 פעמים שאני לא מצליח סוגר ושם משהו אחר rayman legends אהבתי הרבה יותר זה חלק שדורש קצת (הרבה) אימון, אבל באמת שהמשחק שווה את המאמץ המשכתי לנסות שוב ושוב עד שעברתי אותו, ככה שבסוף הוא באמת אפשרי. רק צריך ללמוד את המסלול.
פורסם 2015 במרץ 2310 שנים ואו הקטע שדיברתי עליו עברתי אבל אחרי זה מגיע הקטע של המים העולים הגזימו לגמרי מי רוצה להענש ככה זה כבר ברמה של לוותר על המשחק משחק למזוכיסטים
פורסם 2015 במרץ 2410 שנים מחבר האמת שלא שמתי שדברת על החלק של הקוצים, כי התכוונתי דווקא לחלק של המים לקח לי ערב שלם לעבור את זה, אבל זה אפשרי D:
פורסם 2015 באפריל 710 שנים אתה מגזים ברמה היסטרית. זה לא -כזה- קשה. אתה רק צריך ללמוד את הדרך ואחרי איזה 10 נסיונות אתה מסיים עם זה. השלבים האלו של לרוץ מהר ולברוח עם המוזיקה המותחת הם חווית אנדרנלין מדהימה. נראה לי שלא הבנת את הגאוניות של המשחק.מה שגם הקושי והאתגריות הם דבר מבורך במשחקי פלטפורמה כאלו. זה לוקח אותך חזרה לימים שמשחקים באמת היו קשים - אורי עושה את זה מצויין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.